| DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor | |
|
+5burbank deka GAREZ egunns watcher 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 3:43 | |
| Arkadaslar, bunca zamandan sonra DH sitesi de kendi forum saatlerini yapmak icin yola cikti. Tum bu gelismeler cok cok sevindirici. Yavas yavas ulkemize saat kulturu yerlesmeye basliyor boylelikle. Simdi saat tasarlama asamasindalar, bu da saat ve modeller konusunda hepsine arastirma ve gelisme zorunlulugu getirecek, bu da saatlere olan bilgi ve ilgiyi cok arttiracaktir. Hepsine kolay gelsin diyorum, elimizden gelen yardimi da esirgemeyelim ve sanirim neticede de guzel bir saat ortaya cikacak, valla niye yalan soyleyeyim ben taliplerden biri oldum bile. Link asagida: http://forum.donanimhaber.com/m_49940038/mpage_1/key_/tm.htm. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 8:23 | |
| burbank dostumu ilgi ile izliyorum orada da bende muhtemelen yazılacağım
spor karakterli saatler oranın ruhunu daha çok yansıtır ve daha çok dikkat çeker kanımca | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 8:59 | |
| ben bunu pcnet forumda yapalım mı dedim olmaz dediler sonrada uzaklaştırdılar... ( GAREZ'i ) | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 9:40 | |
| bunların yapacağı sadece kadrana LOGO koydurtmak oluyor... hazır saate logo koymak ne zamandan beri forum saati yapmak oldu? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 9:52 | |
| Bende ilgiyle izliyorum,proje her ne kadar DH nin olsada kaynak,öncülük Türksaat kaynaklı olacak gibi gözüküyor, ayrıca burbankı burada yaşadığımız tatlı sıkıntıların içerisinde gördükçe anılarım tazeleniyor. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 10:16 | |
| Sağolun dostlar hatırlanmak güzel. Aşkolsun Garez, uygun bir saat modeli seçmek, ortak modifikasyon standartlarında buluşmak, belirli bir bütçeye göre katılımı yüksek tutmaya çalışmak kolay mı sanıyorsun. Bırak modifikasyonu, uygun saat modelini belirlemek için bile 4 sayfa dolduruldu. İnsanları ortak müşterek de buluşturmak, özel birşey olduğu hissini vermek de bir uğraş. Ama zevkli bir uğraş Özgün tasarım tabiiki de farklı bir iş. Mühendislik, tasarım bilgisi istiyor. O iş zaten burada yürüyor. Ama oradaki saat sevgisini yaşatmak ve özellikle mekanik saat sevgisini aşılamak, ortak birşeylerde buluşturmak için bu da güzel bir fırsat. Sonuçta ne olursa olsun çıkacak şey, forumca emek verilmiş birşeyleri de içeren özel birşey olacak. (İnşallah, Allah'ın izniyle tabii) | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 10:52 | |
| şimdiden kutluyorum tüm öncü arkadaşları.. çok sevindirici gelişmeler.. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 19:06 | |
| Burbank'ı bu zor girişimi için tebrik ediyorum,4 sayfaynın hepsini bende okudum ve tüm görüşleri ortak bir çerçeveye sığdırmanın zorluğunu gördüm. Proje bir istikamete girmeye başladığında bende dahil olabilirim listeye.Bunu bir saati ucuza kapatmak için değil de, bu tip samimi girişimlere destek olmak açısından değerlendirebilirim. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 20:26 | |
| ben de ben de | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 20:40 | |
| | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 20:45 | |
| abi bu işte üstüne kalır benden söylemesi | |
|
| |
HalitMurat
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 20:47 | |
| Hayırlı olsun; okudukça sabır ve emeğin kıymetini anladım, dijital saat isteyen arkadaşlar vardı, duvar saati isteyenler vardı, heritage kapağına bayıldım ama tek başına bile herhalde bütçeye sığması mümkün olmaz :] Allah yolunu açık etsin bol sabır ve şans nasip etsin | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
deka
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 21:41 | |
| DH projesi ve zorluğu,her kafadan bir ses çıkması, Watcherin yaptığı işi,emeği ve değeri bir kez daha ortaya koyuyor. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 22:05 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Perş. 16 Haz. - 22:33 | |
| Ya zaten proje gerceklesse de gerceklesmese de burbank ve diger arkadaslar tecrube kazaniyorlar, bence asil onemli olan bu. Dort gozle yeni bagimsiz ve tema icerikli yeni saat forumlari kurulmasini bekliyorum. Tum bunlar ulkemize kazanc bence. Mesela yeni forum temalari: vintage saatler, dalgic saatleri, ust duzey saatler, seiko, omega gibi markalar icin ozel forumlar, cep saatleri, osmanli saat dunyasi vs gibi temalar olabilir | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor Cuma 17 Haz. - 2:41 | |
| | |
|
| |
| DH (Donanimhaber sitesi) Forum Saati Yapiyor | |
|