Arkadaşlar,
Biliyorsunuz bir süredir DH'de de bir Forum Saati yapılması için ayrı sayfa açıp, birşeyler oluşturmaya çalışıyorduk.
4 model belirleyerek, modifikasyonlara son şeklini verip ankete açmış bulunuyoruz. Linki aşağıda;
http://forum.donanimhaber.com/m_49940038/tm.htmBiliyorsunuz Donanım Haber (DH) Saatler bölümü burada da pek çok kişinin saatlerle ilgili paylaşımlarının temellerini attığı yer.
Bu kapsamda bu projeye buradan da yüksek katılım ve destek bekliyorum. Seçilecek modelin yapılabilmesi için 100 adet sipariş miktarına ulaşmamız lazım. Bu da ancak sizlerin ilgisiyle olur.
Seçilen modeller de pahalı değil. Elbette proje burada yürütülen projelerle karşılaştırılamaz, ama orası da pek çoğumuzun ilk göz ağrısı, orada üretilecek özel bir model de hepimiz için güzel bir hatıra, belki bundan sonra bizlerin veya başkalarının yürüteceği başka projeler için de güzel bir örnek olur diye düşünüyorum.
Şimdiden hayırlı olması dileklerimle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
Not: Pardon bu arada söylemeyi unuttum. Listeye yazılmak isteyenler, DH'den @ Visceroid'e özel mesaj yoluyla veya ortaya yazarak taleplerini iletebilirler.