ahmet.
| Konu: Seiko Snad11p - Seiko Snad23p-p2 Ptsi 11 Tem. - 6:55 | |
| | |
|
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Seiko Snad11p - Seiko Snad23p-p2 Ptsi 11 Tem. - 7:40 | |
| Hiçbirini tavsiye etmeyiz tabi ki Şu an kullandığınız saat üçünden de güzel, illâ ki bunlardan biri diyorsanız bence saatinizi değiştirmeyin paranız cepte kalsın. 1200 TL az para değil, ben olsam bu paraya kesinlikle pilli saat almazdım. Çok güzel mekanik saatler alınır bu paraya. İkinci el bölümünü de bir inceleyin derim. Ama öncelikle forumu 1 hafta kadar okumaya çalışın, zaten tercihleriniz değişecektir. | |
|
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Seiko Snad11p - Seiko Snad23p-p2 Ptsi 11 Tem. - 10:11 | |
| - solestar demiş ki:
- Hiçbirini tavsiye etmeyiz tabi ki
Şu an kullandığınız saat üçünden de güzel, illâ ki bunlardan biri diyorsanız bence saatinizi değiştirmeyin paranız cepte kalsın. 1200 TL az para değil, ben olsam bu paraya kesinlikle pilli saat almazdım. Çok güzel mekanik saatler alınır bu paraya. İkinci el bölümünü de bir inceleyin derim. Ama öncelikle forumu 1 hafta kadar okumaya çalışın, zaten tercihleriniz değişecektir.
Bence de sizin saatiniz hepsinden güzel ve yaşınıza daha uygun. Ayırdığınız para ile saat gibi bir saat yani mekanik bir saat alabilirsiniz. Mevcut saatinize de güzel bir polisaj yaptırırsanız ilk günkü gibi olur. | |
|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Seiko Snad11p - Seiko Snad23p-p2 Ptsi 11 Tem. - 20:24 | |
| mevcut saatinizin dizaynı güncelliğini korumakta ve örneklerinizden daha güzel ne ekonomik bir forum değilmi! | |
|