qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Çarş. 13 Tem. - 21:03 | |
| Selamlar arkadaşlar, Yine bir saat danışma işi çıktı. http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=171465Saat bu. Satıcı, Kanada vatandaşı bir Türk arkadaş. Saatin satış fiyatı $4500 CAD, yaklaşık 7740 TL, İlanda verilen $3400CAD, 1.72'den hesaplayınca 5.848 TL. Ancak saat uzun süredir satışta, diğer forumda da en son forum için özel fiyatını 4.500 TL'ye kadar düşürmüştü ve bunun geçerli olduğunu söyledi. Saati postayla getirmeyi düşünmüyorum, Ağustosta Amerika'da olacağım, oradan teslim almayı planlıyorum. Düşünceler ve tavsiyeler nelerdir? | |
|
durdor
| Konu: Geri: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Perş. 14 Tem. - 6:28 | |
| kaptan biraz uçmuş..
o fiyata Amerika'dan, sıfır Planet Ocean alabilirsiniz. | |
|
crazyhours
| Konu: Geri: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Perş. 14 Tem. - 8:56 | |
| Ustad kafaya omega takmis belli ben o fiyatlara rolex alirdim | |
|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Perş. 14 Tem. - 10:22 | |
| bu saati beğensem benim paramla 1500 usd eder max bende planet ocean lara göz atmanı öneririm | |
|
qazokmubec
| Konu: Geri: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Perş. 14 Tem. - 21:59 | |
| haklısınız, ben planet ocean'ları daha çok beğeniyorum aslında, omegaya kafaya takmıştım ki şu sayfadan sonra bazı şüphelerim oluştu: http://www.f00.net/~hacmac/seamaster/index.htmlarkadaş önce uzun uzun övmüş, sonra sayfaya bir not eklemiş, ben bunları yazdıktan sonra saat zaman kaçırmaya başladı, günde 12 sn kadar, ben de hemen hallolur zannederek aldığım yere götürdüm, işler iyice sarpa sardı, tamir hatası yapmışlar vs. derken isviçreye kadar göndermiş saati, en nihayetinde adam gibi yapıp geri göndermişler, omegaya güvenim zor yerine geldi diyor. şimdi bu saatlerin garantisi uluslararası mı, yani bozulursa herhangi yetkili bir servisine götürebilir miyiz? | |
|
crazyhours
| Konu: Geri: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Perş. 14 Tem. - 22:09 | |
| tr hariç götürebilirsin sanırım | |
|
qazokmubec
| Konu: Geri: Omega Seamaster Professional Co-axial Chronometer Perş. 14 Tem. - 23:48 | |
| tr hariçse ayvayı yedik. isviçreye gönder-getir bayağı bir zor olur.
neyse ben daha sağlam saatlere bakayım o zaman. bu iş için 3000$'a kadar bir bütçe ayırdım. hoşuma gidenler rolex deep sea dweller, omega seamaster-planet ocean. | |
|