Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Trendyol - Certina

4 posters
YazarMesaj
krytime

krytime

Trendyol - Certina Empty
MesajKonu: Trendyol - Certina   Trendyol - Certina Icon_minipostedPtsi 15 Ağus. - 4:36

Trendyol da Certina kampanyası var ve gördüğüm kadarıyla iki otomatik model (birisi chrono lu) satışta. Duyurulur.
eterna

eterna

Trendyol - Certina Empty
MesajKonu: Geri: Trendyol - Certina   Trendyol - Certina Icon_minipostedPtsi 15 Ağus. - 22:14

Sn. krytime,

800 küsür TL ye DS Certina otomatik gördüm bahsettiğiniz kampanyada. Bu devirde hele frank 2,3 civarı iken Türkiye'de sıfır, kutulu, garantili iyi bir İsviçre markasının otomatik saatini 800 civarına bulmak sanırım çok zor. Veya benk bulamıyorum.

Bende Certina hemen satılır diye düşündüm. Ama iki gündür duruyor? Rağbet görmemesini neye bağlamak lazım sizce? Marka ile ilgili bir durum mu?

Saygılar,
http://sinanknives.blogspot.com/
egunns

egunns

Trendyol - Certina Empty
MesajKonu: Geri: Trendyol - Certina   Trendyol - Certina Icon_minipostedSalı 16 Ağus. - 2:29

bende bir göz attımda tufan saatin elinde kalan günümüzün çok gerisindeki modeller, 2000 tl lik chrono chf ın artmasıyla cazibesini yitirmiş durumda,
marka bilinirliği konusunda LPI güçlü dağıtım ağıyla kuvvetli girdi,tek şanssızlığı malum CHF
krytime

krytime

Trendyol - Certina Empty
MesajKonu: Geri: Trendyol - Certina   Trendyol - Certina Icon_minipostedSalı 16 Ağus. - 5:15

Marka konusunda sıkıntı olduğunu sanmıyorum , egunns un dediği gibi modeller eski belki bundan satılmıyordur. Aslında uygun fiyata kaliteli bir saat almak isteyenler için iyi bir fırsat.
GAREZ

GAREZ

Trendyol - Certina Empty
MesajKonu: Geri: Trendyol - Certina   Trendyol - Certina Icon_minipostedSalı 16 Ağus. - 10:52

bence trendyol müşterisi İskoçyalılardan cimri ondan satılmıyordur... ablamdan biliyorum 300€ fiyatı bile pahalı buldu sosis beyinli nikotinusun uygun bulduğu fiyat 5TL...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com

Trendyol - Certina
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tag Hauer trendyol
» Tissot Trendyol
» Trendyol.com'da Seiko kampanyası
» limango, hızlıal.com ve trendyol
» markafoni timex - trendyol creis ottoman