Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tag Hauer trendyol

5 posters
YazarMesaj
sandan

sandan

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedPaz 19 Şub. - 10:58

Arkadaşlar

Trendyol da Tag Hauer kampanyası var. Baya baya en baba modeller var. Tabii bu fiyatları mağazlarda veriyor mu bilmem. En son Kanyon Tevfik Aydında baktığım, kronosuz beyaz kadran, deri kayış bir grand carrera ya liste 7000 küsür, ciddi alıcı 5000 küsür bir fiyat almıştım; tabii o zamanlar CHF 1,40 gibiydi. Üstadlar fiyatlar hakkında daha doğru yorum yapar.
Bu arada ben bu yorumu yazmaya çalıştığım birkaç dakika içinde ki saat 23.56, çoğu saat "sepette etiketi aldı çok şaşırmış durumdayım. 6000-12.499 TL arası değişen fiyatlı saatleri gecenin bu saatinde almak da iyi, saat merakının derinliği açısından..
bootsector

bootsector

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Geri: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedPaz 19 Şub. - 11:58

17.000 TL olan Monaco'yu birisi sepete atmış. Pek anlayamadım durumu açıkçası. Bu saat 3 adet Rolex ediyor bildiğin.
Bence site manipülasyon yapıyor. Hani nasıl olsa kimse bu saate 17.000TL vermez, bari biz sepete eklendi diyelim de insanlar ellerini çabuk tutma ihtiyacı hissetsin...
sandan

sandan

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Geri: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedPaz 19 Şub. - 12:22

Aynı hissiyatta olmak süpriz olmadı bana. Fiyatlar uygun mudur bilmiyorum ama bu saatte bu acele ile kim alır onbin TL ye yakın veya üstü saatleri.. Ayrıca biraz önce alttaki dört sıradaki 11 saatin hepsi ve en üstteki 3 saatte sepetteydi. Şimdi çoğu iptal..
Bu işte normal olmayan bir teşvik tuzağı var gibi tespitleriniz doğru bence..
recklesstr

recklesstr

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Geri: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedPaz 19 Şub. - 12:54

bootsector demiş ki:
17.000 TL olan Monaco'yu birisi sepete atmış. Pek anlayamadım durumu açıkçası. Bu saat 3 adet Rolex ediyor bildiğin.
Bence site manipülasyon yapıyor. Hani nasıl olsa kimse bu saate 17.000TL vermez, bari biz sepete eklendi diyelim de insanlar ellerini çabuk tutma ihtiyacı hissetsin...
Aynen.. Ayrıca saat 19:30dan beri sepette gözüküyor çoğu saat Smile En son saat 21:00 gibi bakmıştım. Bir hata olmalı en azından sitede..
mehmet_34

mehmet_34

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Geri: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedPaz 19 Şub. - 22:15

Ben konu açmamak için diğer trendyol başlıklarından birinde bahsettim bu konudan. bence bu fiyatlar zaten dışarda ulaşılabilen bir fiyat. mağazaya gittiğinizde ödeme şekline göre daha mantıklı bir fiyat bile çıkabilir. birde önceki yazdığım konuda belirttiğim gibi bu siteler için sabit konular yapsak nasıl olur acaba
sandan

sandan

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Geri: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedPtsi 20 Şub. - 23:42

Aslında mehmet-34 arkadaşımız haklı; gereksiz bir kalabalık var sitelerdeki kampanyalar hakkında. Admin üstadlar ayarlarsa, limango, markafoni, trendyol gibi zaten fazla olmayan site başlıkları altında yazmak en doğrusu. Konuyu açmıştım ama düzenlenebilir veya silinebilir bence.
frown

frown

Tag Hauer trendyol Empty
MesajKonu: Geri: Tag Hauer trendyol   Tag Hauer trendyol Icon_minipostedSalı 21 Şub. - 0:05

sandan demiş ki:
Aslında mehmet-34 arkadaşımız haklı; gereksiz bir kalabalık var sitelerdeki kampanyalar hakkında. Admin üstadlar ayarlarsa, limango, markafoni, trendyol gibi zaten fazla olmayan site başlıkları altında yazmak en doğrusu. Konuyu açmıştım ama düzenlenebilir veya silinebilir bence.

FIRSAT SİTELERİ veya İNTERNET FIRSATLARI gibi bir başlık olsa fena olmaz sanki

Tag Hauer trendyol
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Trendyol - Certina
» Tissot Trendyol
» Trendyol.com'da Seiko kampanyası
» limango, hızlıal.com ve trendyol
» markafoni timex - trendyol creis ottoman