Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 28/08/11 Yaş : 40 Nerden : IZMIR
Konu: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Cuma 7 Ekim - 14:24
Saatler floresan ile aydinlatildiktan sonra SLR olmayan bir dijital makine ile resimlendi. Sizinde bildiginiz gibi saatler gunes isigi ile sarj edilip SLR kamera ile resimleri cekilseydi test daha tatminkar olabilirdi. Sonuc olarak ben belirgin bir fark goremesemde sanki Seikolar birazcik daha parlak gibi. Orient Mako'nun diver saati olmasi nedeniyle bolca lume kullanildigindan daha fazla isik yaymasi kamerayi yaniltiyor ve en parlak saatmis gibi gozukuyor. Aslinda parlaklik olarak digerlerinden pek de farkli degil. Ilk bastaki Orient'in cok zayif performans sergilemesine ise cok sasirdim
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Paz 9 Ekim - 20:51
elinize sağlık
recklesstr
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Paz 9 Ekim - 21:21
Güzel bir test olmuş. Seiko ve Orientleriniz de ayrıca çok güzel bir koleksiyon oluşturmuş.
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Paz 9 Ekim - 22:02
Güzel bir test olmuş ,ellerinize sağlık..Ayrıca Orient'in lacivert kadran rengi burada da bir kez daha güzelliğini göstermiş.
deka
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Ptsi 10 Ekim - 3:47
Orientin bu serisinde en güzel renk mavi kadran,ancak pepsi model olmazsa.
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Ptsi 10 Ekim - 6:33
Ben de Mako'nun en çok siyah olanını seviyorum. Gerek orjinal yunus logolu kauçuk kordonu, gerek metal kordon gerekse de Nato kordonla çok uyumlu duruyor. Ama mavi kadranlı olana metal kordon dışındakiler aynı derecede uymuyor gibi.
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Ptsi 10 Ekim - 10:03
burbank demiş ki:
Ben de Mako'nun en çok siyah olanını seviyorum. Gerek orjinal yunus logolu kauçuk kordonu, gerek metal kordon gerekse de Nato kordonla çok uyumlu duruyor. Ama mavi kadranlı olana metal kordon dışındakiler aynı derecede uymuyor gibi.
Dediğiniz gibi lacivert kadranlı mako ya en uygun giden kordon metal kordon olarak duruyor. Forumdaki Diver mako yu bu yüzden satılmadan alabilirsem benden iyisi olmayacak bu aylarda
Azizim moderator
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Ptsi 10 Ekim - 10:56
En sağdaki alt üst modelin performansı daha iyi. Diğerleri abartılı olmuş ve saman alevi gibi çabuk sönmüşler.
Exern
Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 28/08/11 Yaş : 40 Nerden : IZMIR
Konu: Geri: LUME TEST SEIKO vs ORIENT Salı 18 Ekim - 12:03
Tesekkurler. Hazir 3 er tane Seiko ve Orient edinmisken kendi imkanlarimla bir test yapayim dedim.
Azizim demiş ki:
En sağdaki alt üst modelin performansı daha iyi. Diğerleri abartılı olmuş ve saman alevi gibi çabuk sönmüşler.
Bence daha fazla lume materyaline sahip oldugundan verdigi toplam isik miktari fazla oluyor ve kamerayi yaniltiyor cunku ciplak gozle parlakligi digerlerine yakin gorunuyor.