Replika Tag Heuer Bulabileceğim Yer Arıyorum ? Lütfen Yardım Edin
2 posters
Yazar
Konu: Replika Tag Heuer Bulabileceğim Yer Arıyorum ? Lütfen Yardım Edin Çarş. 26 Ekim - 6:16
Öncellikle herkese merhaba ... Siteye yeni kaydoldum ve uzun süredir aradığım şeyi burada bulabileceğime inandığım için böyle bir konu açmak istedim ... Arkadaşlar ben İzmir'De yaşıyorum ... Tag Heuer saatlere fena halde bir takıntım var fakat o kadar parayı ödeyip orjinalini alacak gücüm yok ... İzmir ' de veya İstanbul'da (İzmir tercihimdir) kaliteli replika saatler bulabileceğim yerler neresidir ? Benim öğretmenim Çinden getirtmiş yaklaşık 70 tlye saat görünüm olarak orjinali ile aynı ve bütün fonksiyonları çalışıyor ayrıca geri kalma gibi bir durumda söz konusu değil ... Bunun gibi geri kalma sorunu olmayan ve fonksiyonları çalışan kaliteli replika tag heuer nereden bulabilirim ?? Öğrenci olduğum için 300 400 tl ödeyecek gücüm yok 100 150 tl maksimum bütçem var .... Aradığım modeller özellikle Tag Heuer Formula 1 kayışlı ve Tag Heuer Carrera Calibre 16 metal .... Şimdiden konu ile ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum ...
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
Konu: Geri: Replika Tag Heuer Bulabileceğim Yer Arıyorum ? Lütfen Yardım Edin Çarş. 26 Ekim - 8:05
sahibinden.com da ara istedigin modellerin hepsini bulursun,kapida odemeli falan yolluyorlar,,ordan rahatlikla istedigin saati temin edersin
Iceman_Kimi
Konu: Geri: Replika Tag Heuer Bulabileceğim Yer Arıyorum ? Lütfen Yardım Edin Çarş. 26 Ekim - 8:32
Özellikle yüz yüze alışveriş yapmak tercihimdir ... Çünkü online alışverişe pek güvenmiyorum hemde saati almadan önce bir görüp incelemek istiyorum ...
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
Konu: Geri: Replika Tag Heuer Bulabileceğim Yer Arıyorum ? Lütfen Yardım Edin Perş. 27 Ekim - 1:15
kapi odemeli diye bir sistem var,,onlar sana gonderiyor sen postacinin yaninda acip inceliyorsun,,sonra hersey tamamsa,,postaciya urun ucretini oduyorsun,,cok yaygin suan bu sistem,guvenilir saticilardan da urun olirsan SIKINTI Yasamazsin
Replika Tag Heuer Bulabileceğim Yer Arıyorum ? Lütfen Yardım Edin