Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?

+56
asderty
CasioF91W
pardusw3
mertk
Analyzer
mertkara10
parabellum p08
el-primero
sandan
cleric
aykuterdogan
himone
brckk
benwade
qazokmubec
oçobanoğlu
total
solestar
haydari
frown
borahan
ofis
MuhammetTüfekçi
muaddib
memotak
vervito
asymptote
kHanTW
recklesstr
sandeman
MrWrong
hasanyuceer
brkgler
crazyhours
bao.bao
standbye
Akif
Deniz-KSK
Exern
haspirin
Maurice Lacroix
GAREZ
taskinuslu
bootsector
Mehdi002
christiano
ytk
burbank
yusufduz
cowboy
Kerim_91
durdor
teng
krytime
deka
egunns
60 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
YazarMesaj
GAREZ

GAREZ

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 5:50

vervito demiş ki:
Garez,
istersen araştır bizler için de iyi olur, otomatik 2432 makineye Vostok Europe markası modul mu koymuş yoksa modifiye mi etmişler? Rusyadan makineyi alıp kendileri mi yapmışlar acaba?

Alıntı :
Vostok 2432 (RU)
Mechanical lever movement
Precision automatic
Diameter: 24 mm
Movement height: 6,3 mm
32 jewels
Functions: hours, minutes, seconds, date calendar, central day/night indicator
Shock protection
Frequency: 19800 vph
Daily rate from -10 to + 30 s/day
Power reserve minimum: 31 h

bence modül eklemişler... videoda aynı modülü kullanan başka marka ile kıyaslamışlar... kalite olarak vostok daha iyi gözüktü... edit mekanizma isviçre üretimi ETA...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 29 Şub. - 6:18

süper videoyu şimdi gördüm Garez, teşekkürler, gayet bilgilendirici bir inceleme yapmış russia2all sitesi... alışveriş yapmasam da güvenilir bir site olduğunu sürekli duyuyorum.
el-primero

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedSalı 6 Mart - 11:58

hem aklında hem gönlümde hem ...
[img]Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Dsc02096tw[/img]
ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 7 Mart - 6:22

Ben de pazar gunu ayni saate bakmistim.. Cok guzel bir saat
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 1:17

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 02a9811821a2a289f47501e811963068

İnşallah yüklemeyi başarabilmişimdir. Bugünki gözdem bu arkadaştır.
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 1:22

parabellum p08 demiş ki:

genel olarak tasarım ve kadran rengi olumlu not alır tasarım üzerinden 10/10 ancak mükemmel olması için beni olması gerekir diable
mertkara10

mertkara10

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 1:53

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 3bgww
mertkara10

mertkara10

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 1:56

1.330 usd piyasa fiyatı internette
mertkara10

mertkara10

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 1:59

rugift.com/watches/poljot-chronograph-aviator-3133-2801434.htm

bu site iyimidir?
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 2:06

site Amerika'da McAfee SiteAdvisor için temiz bir site... alexa rank yüksek...
Kerim_91

Kerim_91

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 4:28

parabellum p08 demiş ki:

Sn. parabellum ; Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz , uzun süredir yoktunuz. Gene güze bir Vintage ile karşımıza çıktınız . Cortebertin Türkiye de böyle Nos saatleri bulunmakta mı? Ben rastlayamadım.
MrWrong

MrWrong

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 11:04

Bir kaç gündür bu saati açıp açıp bakıyorum internetten. Mavisi acayip hoşuma gitti.

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Showroom_orbis_18

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Ambassador_PR_18

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 43133412103001-20

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 43133412103001-30

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 43133412103001-40

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 43133412103001-50

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 43133412103001-60
bao.bao

bao.bao

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 11:08

Ben de buna... miammiam
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Deville05

MrWrong

MrWrong

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 11:12

Sizin eklediğiniz de harikaymış.
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 19:48

Mr Wrong dostum, mavi Omega insanı alıp götüren cinsten bir yapıt. Sadelikle şıklığın kalite mahallesinde buluşmuş hali resmen. İster dresswatch ister günlük her ortamda sahibine eşlik etme kararlılığında olan bir model. Resimdeki eleman, sanıyorum mealen bu saati alabilme ihtimalime değinen bir jestte bulunuyor ama hakikaten mekanik sevdalılarında olması gereken bir saat bu. Saygılarımla...
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 19:53

bao.bao dostum, sizin eklediğiniz Omega da mavisinden geri kalır nitelikte değil yani. Gayet ağır bir duruşu var. 6 yönündeki göstergedeki kırmızı çizgiler ve 9 yönündeki ibrenin meneviş olması saate aklı başında bir hareket ve ölçülü bir kıpırtı kazandırmış. Bunun rose gold kasası da taba kayışla uçurur gibi geliyor bana. Saygılarımla...
parabellum p08

parabellum p08

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 20:03

Kerim_91, yeni gençlere örnek nezaketteki dostum benim, nasılsın? Öğrencilerime, hitabet ve iletişim inceliği konusunda örnek verdiğim kişilerden biri olduğunu belirtmek isterim. Rus markaları dışında Nos saat bulabilmek oldukça zor. Onlar da sayılı kaldı neredeyse. Cortebert için asr-ı saadetin bitmiş olduğu malum. Göze hoş gelen modellerinde bile quartz hançerini böğrünüze saplar saplamaz derin bir iç çekişini müteakip başınızı çevirip yolunuza devam ediyorsunuz. Nos olmasa da oldukça diri durumda olan saatleri bazen bulabiliyorum. Onların da istediği fiyat ölüye kur yapan cinsten oluyor çoğunlukla. Ama hocayı tanıyorlar artık, telmaşa, quartz, makine atılmış, kadranı japonla makineye yapıştırılmış ya da balansı artık valiz toplamaya başlamış saatleri bana göstermiyorlar ile. Temiz birşeyler bulursam dostlarımın haberi olacaktır, merak buyurmayınız, saygılarımla...
MrWrong

MrWrong

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 20:54

Güzel anlattınız omega yı sn. parabellum. Sizin eklediğiniz cortebert'in maviside en az omega kadar hoş.
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 8 Mart - 21:08

bao.bao demiş ki:
Ben de buna... miammiam
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Deville05

bu tasarımdan sonra gözün ve gönlün mavi yada başka bir renge bakması,kayması çokta kolay değil.
Kerim_91

Kerim_91

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 9 Mart - 2:14

parabellum p08 demiş ki:
Kerim_91, yeni gençlere örnek nezaketteki dostum benim, nasılsın? Öğrencilerime, hitabet ve iletişim inceliği konusunda örnek verdiğim kişilerden biri olduğunu belirtmek isterim. Rus markaları dışında Nos saat bulabilmek oldukça zor. Onlar da sayılı kaldı neredeyse. Cortebert için asr-ı saadetin bitmiş olduğu malum. Göze hoş gelen modellerinde bile quartz hançerini böğrünüze saplar saplamaz derin bir iç çekişini müteakip başınızı çevirip yolunuza devam ediyorsunuz. Nos olmasa da oldukça diri durumda olan saatleri bazen bulabiliyorum. Onların da istediği fiyat ölüye kur yapan cinsten oluyor çoğunlukla. Ama hocayı tanıyorlar artık, telmaşa, quartz, makine atılmış, kadranı japonla makineye yapıştırılmış ya da balansı artık valiz toplamaya başlamış saatleri bana göstermiyorlar ile. Temiz birşeyler bulursam dostlarımın haberi olacaktır, merak buyurmayınız, saygılarımla...

Sn. parabellum ; Teşekkür ederim bu ilgi ve alakanızdan sonra daha da iyiyim.Nezaketinizden ve güzel sözlerinizden dolayı teşekkürü borç bilirim.Öğrencilerinize nacizane beni örnek gösterdiğiniz için de müteşekkirim.

Sizin gibi Rus saatleri ve Vintage saatler hakkında derin bilgisi olan Üstadlardan ve sizden , yakın zaman içinde almayı planladığım Vintage bir Sovyet veya İsviçre markalı (Cortebert,Vialux,Raketa) saatler için sizin de engin bilgilerinize ve yardımınıza da başvuracağımı şimdiden belirtmek isterim.

Saygı ve Sevgilerimle.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 9 Mart - 2:38

hahaha
parabellum p08 demiş ki:
Mr Wrong dostum, mavi Omega insanı alıp götüren cinsten bir yapıt. Sadelikle şıklığın kalite mahallesinde buluşmuş hali resmen. İster dresswatch ister günlük her ortamda sahibine eşlik etme kararlılığında olan bir model. Resimdeki eleman, sanıyorum mealen bu saati alabilme ihtimalime değinen bir jestte bulunuyor ama hakikaten mekanik sevdalılarında olması gereken bir saat bu. Saygılarımla...
Analyzer

Analyzer

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 9 Mart - 4:44

parabellum p08 demiş ki:
Resimdeki eleman, sanıyorum mealen bu saati alabilme ihtimalime değinen bir jestte bulunuyor.

Bu kısma güldüm bayağa Very Happy
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedSalı 13 Mart - 10:53

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Hamilton14
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedSalı 13 Mart - 19:53

dün rolex e uğradım fumeur ( web site clown ) 2012 modellere bakasım gelmişti.akıl işte, sonrasında uyku kaçacağı malum.

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Rolexe

ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 15 Mart - 22:12

sevmezdim ama forum sayesinde aklıma girdi iyice..

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Hamiltonjazz
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 15 Mart - 22:33

benimde mesafeli olduğum bir markaydı.şimdi ilk üye olduğum zamanlarda satış bölümünde kaçırdığım modele yanıyorum.

birde saat&saat fatih/yavuzselimde yeni bir mağaza açtı ilk haftalarda yoktu ama şimdi hamilton da vitrinde oradanda kaptım virüsü tam oldu.
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 18 Mart - 10:24

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Gerard
mertk

mertk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 18 Mart - 11:00

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 9dd9ddff93944c4d5f2f18a509ed3383o
pardusw3

pardusw3

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 19 Mart - 0:23

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Thumb-212429

şimdi kolumda olsa beee Very Happy
mertk

mertk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 19 Mart - 3:30

1600 euro fiyatı var eposun.
pardusw3

pardusw3

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 19 Mart - 3:34

evet..ama malesef ülkemizde satan mağaza yok
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 24 Mart - 9:52

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 3tgp1
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 24 Mart - 10:02

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 3th29
memotak

memotak

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 25 Mart - 5:04

]Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Bales1[/ Yeni model bir Bell & Ross geek
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 25 Mart - 5:12

İlginç, değişik, güzel bir model, gayet de anlaşılır. ok1
CasioF91W

CasioF91W

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 26 Mart - 3:33

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 RTEmagicC_09_1022_20002.jpg
ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 26 Mart - 3:50

van der gang değil mi bu?
CasioF91W

CasioF91W

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 26 Mart - 3:57

ytk
evet van der gang, 20002 serisi yanlış hatırlamıyorsam
Akif

Akif

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedSalı 27 Mart - 13:04

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Glashu0308tteoriginalse
asderty

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 28 Mart - 9:55

Diğer bölümde bahsettiğim "planet orient" Very Happy Birkaç gün aradım ama bulamadım saati. Gerçi benim bileğime belki biraz büyük olabilirdi. Bu arada planet omega bana bu kadar sıcak görünmemişti. (tabii ki fiyatından dolayı diable )

[img]Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Planetorient [/img]
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 29 Mart - 8:13

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Bucherer
bao.bao

bao.bao

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 29 Mart - 9:22

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Img41711
christiano

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 29 Mart - 11:18

Tüm marka ve modellere inat ille de Rumi okkiii
yusufduz

yusufduz

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 29 Mart - 18:25

Biraz geç oldu ama olsun.

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 555762066_o
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 4 Nis. - 1:20

benim aklım karışık:
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam004
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam009
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam0653
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam114
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam1252
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam210
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam337
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam360
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam4232
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam0001
ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 4 Nis. - 2:12

bence bu

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam210
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 4 Nis. - 2:33

ok1
hasanyuceer

hasanyuceer

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 4 Nis. - 6:36

Bunların arasından bence ileride en çok değer görecek olan şu:

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam360

Ama almak için bile bulmanız çok zor.

Bu beyaz kadranlı Pre-v bir model. Sıfırı bildiğim kadarı ile yok bunun. Şu anda gene koleksiyon değerinde;

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam114

Kalanlardan tavsiyem bu senenin yeni modellerinden biri olan şudur; (mümkünse power reserve olmadan)

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Pam4232
http://www.techno-fi.net
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 4 Nis. - 21:45

saat dünyası dergisini karıştırırken
Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Nicolasgj

dergi son sayısı http://www.dijimecmua.com/saat-dunyasi/
ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?   Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 4 Nis. - 23:50

ctesi gece kanyonda baktığımdan beri aklımda.. çatlıyorum günlerdir almak-almamak diye..

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ? - Sayfa 11 73376424051LS

Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
11 sayfadaki 13 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün kolunuzda hangi saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Bugün aklımızdaki otomobil
» Bakın bugün kim geldi...