| Bugün aklımızdaki otomobil | |
|
+15sermerhat deka ekonomist certus bumblebee bootsector silver watcher ofis parabellum p08 sandeman burbank GAREZ krytime egunns 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 26 Ocak - 3:21 | |
| konuya fantezi bir modelle başlayayim bu aralar aklımda bir prestij ve zerafet sembolü bir model var 2000 li yılların başından bir Bentley Continantel R - Millenium Edition 0-100 km 4.5 sn | |
|
| |
krytime
| |
| |
GAREZ
| |
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 30 Ocak - 1:41 | |
| @ Krytime, Peugeot'nun yeni 3008 ve 5008 serisi gerçekten de oldukça donanımlı, konforlu ve rahat mpv'ler. Maalesef biraz tuzlu. @ Garez, Anladığım kadarıyla senin Anadol araban var iki kapılı. Peki dün aklında da sendekinin 4 kapılısı mı vardı? Bu arada arabanı güle güle kullan. Anadolların kısa bir dönem için banttan çıkan özellikle sarı renkli olan sper modelleri var, az bulunuyor. Ben de onları beğeniyorum. Sonuçta fiber de olsa Devrim gibi Türk emeğinin ürünü. | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 30 Ocak - 2:21 | |
| Benim de aklımda daha ziyade arabanın vergisi var,geçen seneyi de ödemedik bakalım hayırlısı Krytime'ınkinden bile daha realist | |
|
| |
krytime
| |
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 30 Ocak - 5:40 | |
| - burbank demiş ki:
- @ Krytime,
Peugeot'nun yeni 3008 ve 5008 serisi gerçekten de oldukça donanımlı, konforlu ve rahat mpv'ler. Maalesef biraz tuzlu.
@ Garez,
Anladığım kadarıyla senin Anadol araban var iki kapılı. Peki dün aklında da sendekinin 4 kapılısı mı vardı?
Bu arada arabanı güle güle kullan. Anadolların kısa bir dönem için banttan çıkan özellikle sarı renkli olan sper modelleri var, az bulunuyor. Ben de onları beğeniyorum. Sonuçta fiber de olsa Devrim gibi Türk emeğinin ürünü. bir kaç versiyonu olmuş... benim seçtiğim model 2 kapı spor versiyon... artık bulmak zor olduğundan sadece resimlere bakarız artık... | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 30 Ocak - 11:41 | |
| | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 31 Ocak - 0:58 | |
| Tabii ya, burası hayallerin dünyası. Getirin benim yeni Cayenne Turbo'yu şöyle yamacıma çekin, Maşukiye'ye balık yemeye gideceğiz ailecek
En son burbank tarafından Ptsi 31 Ocak - 2:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
GAREZ
| |
| |
burbank
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 31 Ocak - 2:37 | |
| Garez olmuşken Yeni Cayenne Turbo olsun, yukarıda da gerekli düzeltmeyi yaptım. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 31 Ocak - 4:56 | |
| cayanne hernekadar Toureg ile aynı platformu paylaşsada, aracın içi inanılmaz özgün, tasarım
| |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 31 Ocak - 5:06 | |
| - egunns demiş ki:
- cayanne hernekadar Toureg ile aynı platformu paylaşsada, aracın içi inanılmaz özgün, tasarım
şasisini ve aktarma donanımını VW üretiyordu Porsche'tan önce davranıp Touregi yaptılar neredeyse mahkemelik oluyorlardı... | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Şub. - 9:45 | |
| CL varsa benim için diğerleri tefarruattır... 15 yaşımdada öyleydi; o kadar yaşarsak 70 yaşında da | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| |
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 21:38 | |
| 80'li bir model mi bu? | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| |
| |
GAREZ
| |
| |
parabellum p08
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 22:02 | |
| Şefim, bu kasa W123 koduyla adlandırılıp Aralık 1975 ve Ocak 1986 yılları arasında üretimde kalmıştır. En sağlam ve tutulan kasalardan biri olup kare farlısı daha makbuldür. Eski ustaların havaleli araba diye tabirlerine konu olmuş bu araç, bugün bile 5000-10000 Tl aralığındaki fiyatına rağmen sıfır birçok araçta bulunmayan konfora ve özelliklere sahiptir. W124 kasalardaki M102 motoru kullanan modelleri de mevcuttur. Sadece hobi olarak bile ucuza alınıp rahatlıkla restore edilebilecek bir değerdir bana göre. Üstteki siyah olan ise W140 kasa olup Mart 1991 Genova otomobil fuarında tanıtılıp Ağustos 1991'de seri üretime geçilmiştir. 1999 yılında ise üretime son verilmiştir. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 22:07 | |
| Mercedes'te 9 yıl üret sonra bitirme takıntısı mı var? niye her modeli 9 yıl üretip sonra bırakıyor? | |
|
| |
parabellum p08
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 22:08 | |
| Tabi, Amerikanları da kendi kulvarında değerlendirmek lazım. Bir Chevy, Mustang, Caddy bunlar ölmeyen klasikler sonuçta. Hem Mercedes'teki gibi kötü bir imajları da yok. Ama işin teknik kısmına baktığınızda, sağlamlık, teknoloji, estetik ve fiyat oranına vurduğunuzda işte o zaman hayranlık başlıyor kafanızda. Daha çok araştırıp öğrendikleriniz karşısında vay beee diyorsunuz. Yoksa bendeniz de 57 Chevy ve 64 İmpala konusunda kronik bir hastayımdır. İnşallah onları da bir gün penceremin altında göreceğim. Haydi arkadaşlar All together, İiiinşallaaah! | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 22:10 | |
| eyvallah see you tomorrow... | |
|
| |
parabellum p08
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 22:14 | |
| Bilemiyorum ama bir ara kasa modeli yenilemesi oldukça sık yaşanmış. Bu konuda herkesin değişik inanış ve yorumları var. Kimisi üstteki siyah olanı en son Mercedes-Benz olarak kabul ederken kimisi de 2004 yılını milat olarak kabul ediyor. Malum insanımızda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastalığı vardır ya. Tam bir araştırma yapmadan bir şey söylemem doğru olmaz. Benim kullandığım W124 de 1985-1996 yılları arasında üretimdeydi. Sonraki çıkan W210, 1995-2002 üretim yıllarıyla onu takip etti. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 23:01 | |
| bir kasa günümüz rekabet ortamında 9 yıl güncelliğini koruyorsa daha ne istenir...mercedes bunu SL serisiyle 11-12 yıla kadar taşımakta....günümüz SL kasası tüm dünya ortak beğenisini kazanmak için bütün kıtalardan yüzlerce mühendisin çalışmasıyla 2001 yılında ortaya çıktı...sene 2011..hala taze - GAREZ demiş ki:
- Mercedes'te 9 yıl üret sonra bitirme takıntısı mı var? niye her modeli 9 yıl üretip sonra bırakıyor?
| |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Çarş. 2 Mart - 23:06 | |
| FIAT daha uzun süreli üretiyor... Tempralar 20 yıl filan gitmedi mi? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Perş. 3 Mart - 0:22 | |
| Asagidaki araba da bende 90 li yillarda vardi. (TVR 350i) Arabaya ancak iki kere bindim, ikisinde de yolda bozulup kaldi. Birinde Turkiyeden gelen arkadasimla beraberdik ve araba Brukselin ortasinda zap diye kalinca, dusunsenize spor kbrio ve muhtesem bir araba ve iki tane iyi giyimli adam kufurler ede ede arabayi iteliyor, o zaman bundan nefret ettim ve hemen sattim, el yapimi arabalar bunlar ve bozulma oranlari ve yolda kalma oranlari cok yuksek, gerci yeni modelleri daha guvenilir imis ama benden paso, almiyim kalsin Resimler net'ten asirma, cunku arabanin resmini cekecek kadar bende kalmadi | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Perş. 3 Mart - 1:23 | |
| - GAREZ demiş ki:
- FIAT daha uzun süreli üretiyor... Tempralar 20 yıl filan gitmedi mi?
bildiğim kadarıyla artık AB standartları gereği 4-5 yılda değişim gerekiyordu baz modelleri farları değiştirerek makyajlıyorlar zaten ( albea - palio - symbol gibi ) sonrada başka bir baz model gelince üretimi kesiyorlar. AB standartları konusunda yanılıyo olabilirim bu pazarlamayla alakalıda olabilir tabiki. toyota ve honda bu konuda çok sık değişiklik yapanlardan (corolla luna tam bir fiyaskoydu) en geç 3 yılda kasa bile değişebiliyor ama yeni corolla ve civic kasaları oturdu bakalım ne zaman değişir. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Perş. 3 Mart - 1:32 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Perş. 3 Mart - 4:45 | |
| watcher bu tvr la ne canlar yakmışsındır dicektim ama ömrü 2 gün sürmüş...olsun 2 günlük aşk bunlar kupon markalar...ama araçtan anlayanlar için prestige sembolü tvr,bristol hatta jag gibi ingiliz markaları maddi darboğazla uğraşmaktan argeleri çok çok düştü garez her gördüğün aracı hala üretiliyor zannetme ortalama bir markanın ortalama ürettiği kasa ömrü 7 yıldır | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Perş. 3 Mart - 4:49 | |
| - egunns demiş ki:
- watcher bu tvr la ne canlar yakmışsındır dicektim ama ömrü 2 gün sürmüş...olsun 2 günlük aşk
bunlar kupon markalar...ama araçtan anlayanlar için prestige sembolü tvr,bristol hatta jag gibi ingiliz markaları maddi darboğazla uğraşmaktan argeleri çok çok düştü
garez her gördüğün aracı hala üretiliyor zannetme ortalama bir markanın ortalama ürettiği kasa ömrü 7 yıldır üretiliyor demedim sadece alınması gereken mükemmel araçlar... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Perş. 3 Mart - 5:39 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil C.tesi 5 Mart - 3:52 | |
| Şu Bmw olayını kafamdan atamıyorum F10 520d yeter bana... ama M paket Sophisto gri 19" M jantlar Xenon Sunroof birde prof. müzik sistemi olacak ama fiyatı 85-90 bin euroyu buluyor | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil C.tesi 5 Mart - 8:07 | |
| m5 nasıl 568 ps...uçmuşlar uşmuş | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 20 Mart - 5:44 | |
| çıktığından beri hastasıyım. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 24 Nis. - 12:45 | |
| Arkadaşlar geri döndüüümmm!!!! Uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmaktan çok mutluyum dostlarım. Hemen araba olayına dalıyorum. Yeni Mercedes CL serisinin Cabrio modeli: Son kasadan bir önceki Mercedes SL55 AMG: Ve son olarak tabiki de Ferrari 355 Spider: | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 24 Nis. - 22:05 | |
| Toyota mr-2... Galiba bu yaz alacagim... | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 24 Nis. - 22:09 | |
| - watcher demiş ki:
Toyota mr-2... Galiba bu yaz alacagim... bumudur? kırmızı, gümüş? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 24 Nis. - 22:29 | |
| Kirmizi veya lacivert, yeni model 2001'den itibaren. Fakat yeni bir sey kesfettim, arabalar ingiltere'de acaip ucuz, direksiyon sagdan ama belcikada register olabiliyor ve belcika plakasi ile kullanilabiliyor. Bi ara vakit buldugumda gidecegim, aslinda kabrio arabalarda fiyatlar artik %50 artti, yaz geldi ya, en dogrusu kisin almak, 1500 pound fiyata idi yaklasik bir ay once, ama simdi en az 2500-3000 olmus, bakalim belki bir tane privat satistan bulurum, olmazsa almanyadan slk da alabilirim, su andaki bmw'den biktim, bir de arkada koltuk olmasin gercek bir roadster olsun istiyorum, bu arada bunlarin hicbiri olmazsa bir tvr chimeara da olabilir, bakalim belki haftaya birkac gunlugune kacabilirim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Paz 24 Nis. - 22:30 | |
| Ingilteredeki fiyatlar icin bir fikriniz olsun diye: gumtree-cars ya da autotrader uk veya ebay-uk | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Mayıs - 8:08 | |
| watcher hoca biz burada elle tutulur birşeye servet dökerken siz saat parasına güzel arabalara biniyorsunuz; gözümüz yok devlet utansın bu aralar rakiplerinden ağırlığı yüzde 10 azaltılmış A6 yı düşlüyorum | |
|
| |
ofis
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Mayıs - 18:36 | |
| - egunns demiş ki:
- watcher hoca biz burada elle tutulur birşeye servet dökerken siz saat parasına güzel arabalara biniyorsunuz; gözümüz yok devlet utansın
bu aralar rakiplerinden ağırlığı yüzde 10 azaltılmış A6 yı düşlüyorum
her ayrıntıyı opsiyonel olarak satan pas pasa bile para alan bir anlayıştan ötürü audi yi sevmiyorum fakat geçen bir abim ziyeretime geldi a6 s vardı arabada konuştuk.çok güzel araç o günden beri benimde aklımda.ülkemizde de yurt dışındaki gibi volswogen ile aynı kefede satılırsa tadından yenmez. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Mayıs - 21:46 | |
| Suzuki GSXR 600 | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Ptsi 2 Mayıs - 23:18 | |
| certus birde buna racing saat bulmak lazım @ofis maalesef vw group Tr de Doğuş oto nun düdükleyici zihniyeti altında; araçlarını hint kumaşı zihniyetinde ve hazırladılkları fiyat listesinde sıfır esneklik uygulama konusunda üzerlerine yok | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Salı 3 Mayıs - 7:06 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Salı 3 Mayıs - 20:58 | |
| | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Salı 3 Mayıs - 21:10 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Salı 3 Mayıs - 21:13 | |
| Evet ama hanim ben binmem diyor, e hanim olmayinca da kendi basima gezmek pek keyif vermez, cevremdeki herkes te ayipliyor benim bu sevdami. Ben de isi degistirip roadster bir kabrio alayim diye dusunuyorum ama oyle bir sey olmali ki motor sevdasini bir olcude azaltsin. Caterham marka arabalari denemeye calistim ama kokpit ve surucu koltugu oylesine kucuk ki icine sigip oturamadim bile. Toyota mr2 yeni model, honda s2000 veya honda crx, smart roadster modelleri de bir deneyecegim, yine aslinda mercedes slk cok hosuma gidiyor, gecenlerde londra'da bir tane kirmizi slk230 otomatik vardi fiyati 2.000 sterlin idi ama yatisemedim, 4 saat icinde satildi. Bir de honda beat modeli var, sadece japonyada uretilmis, icinde motosiklet motoru var ama araba tam bit kadar kucuk, sadece resimlerini gordum, arabanin ilk firsatta kendisini de gormeye calisacagim, bazen ingilterede satisa cikabiliyor ama icine girebilirmiyim bilmiyorum, malum japonlarin olculerine gore uretilmis. Gecen gun yine bir audi tt kabrio denedim kafam on camdan yukarida kaldi | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Salı 3 Mayıs - 21:17 | |
| - watcher demiş ki:
- Evet ama hanim ben binmem diyor, e hanim olmayinca da kendi basima gezmek pek keyif vermez, cevremdeki herkes te ayipliyor benim bu sevdami.
Ben de isi degistirip roadster bir kabrio alayim diye dusunuyorum ama oyle bir sey olmali ki motor sevdasini bir olcude azaltsin. Caterham marka arabalari denemeye calistim ama kokpit ve surucu koltugu oylesine kucuk ki icine sigip oturamadim bile. Toyota mr2 yeni model, honda s2000 veya honda crx, smart roadster modelleri de bir deneyecegim, yine aslinda mercedes slk cok hosuma gidiyor, gecenlerde londra'da bir tane kirmizi slk230 otomatik vardi fiyati 2.000 sterlin idi ama yatisemedim, 4 saat icinde satildi. Bir de honda beat modeli var, sadece japonyada uretilmis, icinde motosiklet motoru var ama araba tam bit kadar kucuk, sadece resimlerini gordum, arabanin ilk firsatta kendisini de gormeye calisacagim, bazen ingilterede satisa cikabiliyor ama icine girebilirmiyim bilmiyorum, malum japonlarin olculerine gore uretilmis. Gecen gun yine bir audi tt kabrio denedim kafam on camdan yukarida kaldi minyatür insanlara üretim yapan markaları boş ver gitsin... BMW X5 yada benzeri araçlara bak... onlar daha güvenli... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Bugün aklımızdaki otomobil Salı 3 Mayıs - 21:29 | |
| benim istedigim motorsikletin yerine gececek bir araba, yoksa zaten normal arabaya gunluk biniyoruz. | |
|
| |
| Bugün aklımızdaki otomobil | |
|