Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Satılık Swatch Irony

YazarMesaj
huse

Satılık Swatch Irony Empty
MesajKonu: Satılık Swatch Irony   Satılık Swatch Irony Icon_minipostedÇarş. 14 Ara. - 5:42

Saatin kutusunu açtım.Saatin çapı gözüme ufak geldi ve geri kapattım.Saatle tensel bir temasımız dahi olmadı Smile Ürünün 1 yıl 11 ay 29 gün garantisi daha var. Kurma kolu hariç 47mm lik saat takan bir adama ufak gelmesi normal bu saatin.Aşağıda ürünün fotoğraflarını görebilirsiniz.

http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=10623&model=SWATCH YGS465G

Benim istediğim fiyat 145 tl kargoya karışmam.
huse

MesajKonu: Geri: Satılık Swatch Irony   Satılık Swatch Irony Icon_minipostedC.tesi 17 Ara. - 8:55

İlk ve son kez indirim yapıyorum.
130 tl kargo alıcıya ait. Dahada aşağı kesinlikle inmem çünkü bu fiyata bulmanız imkansız.
huse

MesajKonu: Geri: Satılık Swatch Irony   Satılık Swatch Irony Icon_minipostedPerş. 22 Ara. - 4:45

Beyler ilan günceldir.Saatin fotoğraflarınıda çekebilirim isterseniz.Bu fiyata bulmak imkanız gibi birşey. Smile
huse

MesajKonu: Geri: Satılık Swatch Irony   Satılık Swatch Irony Icon_minipostedSalı 27 Ara. - 8:24

arkadaşlar sadece 2 günlüğüne 120 tl... sonrasında artık takarım valla küçük çap falan demeden:)
huse

MesajKonu: Geri: Satılık Swatch Irony   Satılık Swatch Irony Icon_minipostedÇarş. 11 Ocak - 10:07

seiko military i uğurladık. Hemde çok müthiş bir fiyata. Buna binaen bu saatede son kez bir indirim yapıp satış defterini kapatıyorum. Fiyat 105 tl dir. Kargo senden olsun vs. yada şu fiyat olurmu demeyin lütfen.Bu saati sıfır bu fiyata almak imkansız. Hadi buyrun arkadaşlar.

Satılık Swatch Irony
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Swatch Automatic Irony Diaphane SVDK1000
» Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen...
» Satılık Swatch Kronograf
» Satılık Swatch Kronograf Saatlerim
» Satılık Seiko Velatura spc007 satılık 650 TL. (Sıfır orjinal kutulu piyasa fiyatı 1400 TL)