Konu: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 1:52
Merhaba Swatch Irony Chrono modelli bir saatim var ve bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Swatch'ların kasaları açılabiliyor mu? Yardımcı olabilecek var mı acaba? Teşekkürler...
watcher Admin
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 1:56
Bildigim kadariyla swatch saatler tamir edilmiyorlar bozulunca atiliyorlar, bu saatlerin varolus ruhu boyle. Ama turkiyede yapan varsa ben duymadim.
vervito
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 2:08
irony chrono modelleri galiba yeni c01.211 makineli otomatik saatler. onların tamir edilebiiyor olması için kapaklarının da açılıyor olması gerek. kapak yoksa camı ve kadranı kaldırılarak makine çıkarılıp tamir ediliyordur. usta arkadaşlar daha iyi bilir tabii ki.
lyridder
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 2:19
Bendeki saat pilli. Makinası çıkartılabiliyor mu merak ediyorum. Hem kasada hem de kadranda bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Ama revizyon için Swatch kötü seçim galiba...
Valjoux
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 2:59
Swatch irony krono saatler de ETA G10.211 makina var.Bunlara ancak saatin üst tarafından müdahale edilebiliyor,makina'nın tamir imkanı olabilir fakat kadran ve diğer modifiye işlemleri biraz zor.Kadran bulmanın pek imkanı yok bulunsa da fazla bir seçenek yok,ayrıca bulunan o kadrana uygun akrep,yelkovan,saniye ve krono sayaçları için göstergeler bulmak gerekecek,sonuçta swatch'ın kasası açılabiliyor.
vervito
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 3:04
yanii, o kasa bir şekilde toplandığına göre, bir şekilde açılıyor da olması gerek, valjoux ustanın anlattığı gibi
watcher Admin
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 3:24
Yabanci forumlarda konuya bir goz attim, ustam dogru soyluyor acilabiliyor ama cok dikkatli acilmasi gerekiyormus, kasa hasar gorebilirmis bu islem sirasinda.
En son watcher tarafından Cuma 10 Eyl. - 9:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
lyridder
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 4:02
Elimde yedek parça olarak kullanabileceğim ikinci bir swatch var. İlgilenebilecek birileri varsa görüşmek isterim.
lyridder
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 4:09
Saatler bunlar...
barett
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 8:19
Evet swatch in ici aciliyor ama kapandimmi swatch olmuyor swatch a benzeyen bir saat oluyor
lyridder
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 8:42
Teşekkürler galiba çok uzun soluklu olmayacak bu iş...
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 10 Eyl. - 9:04
İstanbul'da iseniz Doğubank'ın 3 katında tamirci Mehmet Karaçuha var. Bu konuda oldukça iddialı idi..
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Çarş. 15 Eyl. - 9:54
Elinizdeki saat muhtemelen eta 2841 pilli mekanizmalı yekpare kasalı arka kapaktan dışarı açılan yegane menholü küçük pil kapağı olan eski bir model.
Bu saatleri camından açıp tamir vb. yapıyorlar ama sonra toparlanınca eski halini almıyor, meşakkatli ve masraflı bir iş. Saatinizde bir problem yoksa bu haliyle bırakın derim.
GAREZ
Konu: Geri: Swatch Irony tamiri ile ilgili yardım lütfen... Cuma 15 Ekim - 12:58
bu video nasıl açıldığını gösteriyor 8 bölümden 1.