Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?

+2
teng
muhendis
6 posters
YazarMesaj
muhendis

muhendis

Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Empty
MesajKonu: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 11:16

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-rolex-daytona-gri-kadran-sertifikali-ve-orjinal-kutulu-69769765/detay

ilanda orjinal denmiş ama daha önce hiç orjinal saat almadığım için pek bilmiyorum ilk saatimi alacağım inşallah bi yardımcı olursanız sevinirim.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 11:23

O fiyata rolex'in akrep ve yelkovanını bile almanız mümkün değil, saatin periyodik bakımı için bile 4-5 katını ödemeniz gerekir. Ayrıca saat orijinal dememiş kutu orijinal demiş (palavra).
muhendis

muhendis

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 11:29

hmm teşekkür ederim peki internetten orjinal saat alabileceğim site var mı bildiğiniz?
hasanyuceer

hasanyuceer

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 12:00

teng hocam'ın dediği gibi saat orjinal değil, kutusu orjinal Very Happy
http://www.techno-fi.net
muhendis

muhendis

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 12:04

bende heves ettim orjinal bi saat alayım diyorum ama pek bilgim yok açıkcası saatler konusunda.internetten alışverişe de pek güvenmiyorum.bildiğiniz sağlam site varsa paylaşırsanız sevinirim.orjinal yazıp sahte yollamayacak bir site arıyorum yani Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 20:36

Orijinal saat alacaksanız mağazadan alsanız daha emin olur.
Saatler konusunda bilginiz olmadığına göre önce biraz bilgi edinseniz daha doğru bir seçim yapmış olursunuz.
gokhandeniz

gokhandeniz

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 20:51

yoksa rolex'ler 10 binden fln başlıyor diyebiliriz SmileSmile
gokhandeniz

gokhandeniz

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedSalı 3 Ocak - 20:58

hadi 3-5 gibi de bulursun Smile ama asağısına yok Smile hem ne yapacaksın ustam rolex'i kızmayın üstadlar ama ben tarzını sevmiyorum saat güzeldir ona karısmam:)
swatch, seiko vs bak derim cok güzel saatleri var forumdada satan abilerimiz, arkadaşlarımız var
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedPerş. 5 Ocak - 11:36

Artık kutu,kitapçık vs de replika oluyor.
Kerim_91

Kerim_91

MesajKonu: Geri: Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?   Sizce bu saat gerçekten orjinal midir? Icon_minipostedPerş. 5 Ocak - 22:06

muhendis ; Bu ara forumumuzun Satış bölümünde o kadar güzel saatler satışta ki bir bakmanızı tavsiye ederim. Hem fiyat hem de güvenilirlik açısından da önemli bir rol oynar buradan almanız ,yada düşünmeniz.

Saygılar.

Sizce bu saat gerçekten orjinal midir?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» bu saat sizce almaya değer mi?
» Aynı model saat alınır mı sizce?
» Bu markayı bilen var mıdır???
» Saat üstadı arkadaşların yardımını bekliyorum sizce hangisini alayım?
» Acaba bu saat orjinal mi?