Arkadaşlar 24 kasım da bir saat(nacar) alındı.Ben bu saati nasıldır diye araştırırken bu siteyi buldum.1 aydır okuyorum.Otomatik saatleri öğrendik sayenizde.Sonra oto. denemek için sn Goztepelee'den Cıtızen 21 jevel otomatik saat aldım ve çok hoşuma gitti.Derken geçtiğimiz hafta içinde tissot visodate yi gördüm bir kuyumcuda.Kullanmadığım Nacar'ı,Hali,hazırda bugüne kadar severek kullandığım ancak otomatik saatleri okuyunca gözümden düşen
fossil CH2296 yı ve sn Goztepelee den aldığım ayrıntılı resim linkte(http://www.turksaatforumu.com/t3303-satlk-takas-da-olabilir-citizen-21-jewel-automatic-kol-saati )cıtızen i satıp -ki eğer satılırsa tabi- 900 tl y.e pazarlık ettiğim Tissot visodate yi almaya karar verdim.Durum budur arkadaşlar..Saatlerin kendi resimleri uzun uğraşlar sonucu çektim.Hepsiini birden satmak istiyorum.Üçünü birden istediğim fiyat kargo bana ait 475 TL..Acemilik var arkadaşlar hatalı bişey yazdıysam ,gerek saatler hakkında gerekse fiyat hakkında Pm den yazın..Hiç bir şey güvenden daha önemli değil..Saygılar.
NACAR 25-290361-ASSL1:5 yıl garantisi var,24 kasım 2011 de alındı deneme amaçlı bir iki defa takıldı,Kutusu,bantı vs hepsi var.
Kadran Rengi: Beyaz
Kordon Cinsi: Deri
Kordon Rengi:Siyah
Kasa Cinsi:Çelik
Kasa Çapı:40 mm
Cam Cinsi:Mineral Cam
Su Geçirmezlik:5 ATM
Makine Cinsi:Quartz
Takvim
Kronograf
FOSSİL CH2296 ise kullandığım saattir.Herhangibir görsel veya teknik olarak en ufak bir sıkıntısı yoktur.
Mekanizması Türü: Quartz
Gövde: çelik
Kordon: çelik
Cam: Fikrim yok
Suya dayanıklı: 50 yazıyordu internette..
Ctızen 21 jevel otomatik ise en üstteki linkte ayrıntılı mevcut ama yinede resim ekleyelim.
Cıtızendeki eller sn Goztepelee ye ait
Haydi hayırlısı bakalım..