Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Cuma 20 Ocak - 8:14
Benim internete bağlanamadığım sürelerde hareketlenmiş baya bu post. Garez'in saati alacağına çok sevindim.. Hepiniz iyi günlerde kullanın arkadaşlar şimdiden. Bu aktivite hoşunuza gitmiştir umarım. Foruma da hareket kattığı düşüncesindeyim. Dinodirect.com ve Alan'a teşekkür ediyorum bu aktivite için. @hasanyuceer: Adım adım açıklama için çok teşekkürler.. Benden önce davranmışsınız.
Saat almaya hak kazanan üyelerimiz / Our members who deserved to get a watch: 1.frownma 2.crazyhours 3.M.Ali Sade 4.hasanyuceer 5.haspirin 6.bootsector 7.deka 8.exern 9.yusufduz 10.GAREZ
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Cuma 20 Ocak - 8:30
Hi Alan, I would like to translate what you have written into Turkish language but I've noticed that the links you shared above don't work. If you send the links without missing letters I believe our users will look at the products that you have made discounts for our forum.
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması C.tesi 21 Ocak - 17:47
Hi brother, I have updated the links, thanks very much for your help and support.
dino-alan
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması C.tesi 21 Ocak - 18:07
And there are crazyhours and yusufduz and GAREZ still dont give me your order numbers, please hurry up to give me your order numbers via PM or my email: kurtlyalan@yahoo.com, thanks a lot.
crazyhours
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması C.tesi 21 Ocak - 23:05
dino sana mesaj attım ben ama sipariş numarasıda ne ola kine ? dino i sent the pm what do you want else? what is order number ?
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 0:21
Normalde sanırım takip numarası yok, takip numarası verilmesi için Alan'a order numarasını vermen gerekiyor. Siteye giriş yaptığın zaman oralarda biryerde order history vardı ordan bulabilrisin.
crazyhours demiş ki:
dino sana mesaj attım ben ama sipariş numarasıda ne ola kine ? dino i sent the pm what do you want else? what is order number ?
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 7:24
dino-alan demiş ki:
Hi brother, I have updated the links, thanks very much for your help and support.
You're welcome brother.. Nice to see these links fixed.
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 7:31
crazyhours, yusufduz ve GAREZ henüz PM'den sipariş numaralarını (order number) yollamamışlar. Order number'ı aşağıdaki resimde yuvarlak içine aldım. O numarayı PM aracılığıyla veya kurtlyalan@yahoo.com mail adresine gönderebilirsiniz.
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 9:17
ben bugün yolladım... e-posta ilede yollasam mı?
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 9:51
PM göndermen yeterlidir. İstersen eposta da atabilirsin garez.
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 9:58
bir daha gift kart nosu kazanabilecek miyiz? pm yollandı... tamamdır... sipariş takibi var mı?
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 22 Ocak - 19:43
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması C.tesi 28 Ocak - 23:40
Hi brothers, after a long Chinese New Year vacation, I have already came back for work. And I have added all the tracking number for the members, when the products have been shipped, I will give the track numbers to all of you,thanks again for all your great help and support.
bootsector
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 29 Ocak - 0:24
Many thanks to you, too Alan. Thanks for creating such great opportunities for our forum.
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 29 Ocak - 2:18
bootsector demiş ki:
Many thanks to you, too Alan. Thanks for creating such great opportunities for our forum.
thanks " "... aynısından...
confickerbelasi
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 29 Ocak - 2:31
garez'in mesajının uzun hali: will be the largest contribution to the development of the forum thank you very much wish to be with us always happy to health. dikkat! google çeviri çevirdi.
bootsector
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 29 Ocak - 8:05
Abi google çevirinin çevirdiğini ben de fakettim. Türkçesini yaz biz ingilizceye çevirelim
confickerbelasi
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Paz 29 Ocak - 8:24
teşekkürler forumun gelişimine katkınızla ilgili bişeydi unuttum chrome geçmiş yöneticisi sınıfta kaldı google çevirici tastikname ile okul güvenliği tarafından kapı dışı edilecek durumda.
bootsector
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Ptsi 30 Ocak - 22:44
Arkadaşlar dinodirect sitesinden bir mail geldi. Mailde, çok yoğun ürün siparişi nedeniyle temininin gecikeceğinden bahsediliyor. Bizim saatler yalan mı oldu?
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Ptsi 30 Ocak - 23:26
Arkadaşlar çinde yeni yıl tatili 29 ocak 2012'ye kadar devam etti ben de 29'undan önce farklı bir saat sipariş etmiştim dinodirect'ten ve tatil dolayısıyla işleme konulmadı. Site lokal bir alışveriş sitesi değil, dünya çapında satış yapan bir firma. Siparişleri de tatil döneminde china post veya hong kong post gibi nakliye firmaları çalışmadığı için göndermeleri imkansız. Ayrıca 1 haftalık tatil dönemi boyunda geçilen siparişlerin hazırlanması ve yaşanan yoğunluktan dolayı böyle bir mail yollanmıştır. Kaygılanma, er geç ulaşır eline hemşerim.
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 0:54
Banada gelmişti tam ne diyor diye bakmadım sadece onaylandı diye yazan kısmı okumuşum demekki :-)
yusufduz
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 1:03
Bu arada belirteyim arkadaşlar;china post ile gönderiler Türkiye'ye ulaşamıyor,Türkiye artık china post'u kabul etmiyormuş bilgisi ulaştı.Benim başka siteden siparişlerim de 2 aydır gelmedi.
confickerbelasi
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 1:55
savaş ilan ettilerde haberimiz yok?
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 5:19
Bence bu palavra öyle olsa dinodirect.com durumu bildiren mail yollardı...
yusufduz
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 5:45
Garez,teessüf ederim.Burda palavra icat etmiyoruz. Dinodirect'a sözüm yok,başıma geleni ve ayrıca duyduğumu yazdım.Dinodirect aynı postayla gönderirse elimize ulaşmama ihtimali olabilir demek istedim hepsi bu.
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 5:47
yusufduz demiş ki:
Garez,teessüf ederim.Burda palavra icat etmiyoruz. Dinodirect'a sözüm yok,başıma geleni ve ayrıca duyduğumu yazdım.Dinodirect aynı postayla gönderirse elimize ulaşmama ihtimali olabilir demek istedim hepsi bu.
ben senin için demedim ki... pardon...
confickerbelasi
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 7:52
yusufduz demiş ki:
onun ne dilinin ayarı var nede elinin forumlarda takıldıkça türkçesi'de bozuldu ağzıda özellikle chip forum ve donanımhaber forum bozuyor onu...
recklesstr
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 12:17
yusufduz demiş ki:
Bu arada belirteyim arkadaşlar;china post ile gönderiler Türkiye'ye ulaşamıyor,Türkiye artık china post'u kabul etmiyormuş bilgisi ulaştı.Benim başka siteden siparişlerim de 2 aydır gelmedi.
Bana önceden gelen paketin videosunu inceledim ve hong kong post ile gelmiş. China post ile en son 4-5 ay kadar önce bir kargom olmuştu. China post sevdiğim bir kargo şirketi vebelirttiğiniz gibi bir durum varsa bu durumun sorumluları umarım bu hatayı düzeltir..
GAREZ
Konu: Geri: Dinodirect.com ödüllü yarışması Salı 31 Ocak - 21:28
yusufduz demiş ki:
sana hem iyi hemde kötü haberim var google sonuçlarına göre senin bekleme süren 50~80 gün olabilir iyi haber öyle bir durum yok ( china post gönderileri için iade durumu yok... ) sorun adamlar tatile 60 günden önce çıkmış olabilir v.s.
GAREZ
Birincisi China post ile değil, Hong Kong post ile geliyor. HK ile biten takip kodu vermişlerdir size de. CNyi bilmiyorum ama HK ile ilgili bir sıkıntı yok bu aralar.
Diğer bir nokta 12sinde postaya verildi gözüküyor saatlerimiz. Yani 10 gün civarına ancak elimizde olur.
vervito
Arkadaşlar ben de merak ediyordum ne oldu saatlerin durumu diye bugün yazmayı düşünüyordum buradan size. Yolladı sanırım site saatlerinizi. Saatleriniz ulaşınca kolunuzdaki bir resmini paylaşırsınız artık Saat quartz, yani pillidir. Genel görünüşünü gösteren bir videosunu çekmiştim önceden. İsterseniz saat gelemeden youtube'dan inceleyebilirsiniz..
GAREZ
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office) 15/02/12 14:18 2012-02-15 14:18:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi) 18/02/12 07:36 2012-02-18 07:36:35 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
ve paket Türkiye'de...
M.Ali Sade
Çok sevindim güle güle kullansınlar saatlerini teslim alanlar. Küçüklerin gözlerinden öperim. İl ve İlçelerin istanbul'a uzaklığına bağlı olarak bu salıya kadar paketler teslim olur bir aksilik olmazsa. Saygılar..
GAREZ