Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Pazar günü sirkeci gezisi

YazarMesaj
mehmet_34

mehmet_34

Pazar günü sirkeci gezisi Empty
MesajKonu: Pazar günü sirkeci gezisi   Pazar günü sirkeci gezisi Icon_minipostedPaz 22 Ocak - 10:25

Merhaba, bugün hanımıda aldım bir sirkeci turu yapalım dedik.
Soğuk bir istanbul pazarında yürüyüş, bir dizi çekimi izlemek (hangisi olduğunu bilemedik ama koca postane adliye sarayına çevrilmişti Very Happy ) Neyse konumuza gelelim bir kaç küçük dükkan haricinde hiçbir yer açık değildi. Ben özellikle Aslan saate güdümlemiştim kendimi ama açık değildi. Birde pil taktırma maceramız oldu 10 lira verip sadece bir pil taktırmak çok iyi geldi Very Happy 1 liralık bile olmayan bir pil taktı saatin analog kısmı çalışmadı onun için ikinci bir pil takması lazımmış onu açamazmış uzun zaman alırmış ( iş başa düştü). önce çok sinirlendim neden böyle yapıyorlar diye ne yaptın ne taktın 10 lira aldın ama pazar pazar belki geldi adam hiç iş yapamadı sinirini benden çıkardı diye düşündüm.
Bir başka konu bir dükkanda bir Longines beğendik hanımında çok hoşuna gitti içeri girmeden fiyat tahmini ben 5.000 küsür hanım 4.000 tam dedi içeri girdik arkadaş 8.900 dedi ikimizin konuştuğunu duyup toplam bir fiyat söyledi sanırım. şimdi o saatin 5-6000 aralığında olduğunu biliyorum. Neden böyle aşırı fiyatlar ile agızlarını açıyorlar anlamıyorum ben bunu...
vesselam işin özü bugün ki alışveriş hayal oldu paramız cebimizde kaldı.
Haftaya cumartesi bekle beni sirkeci...

Pazar günü sirkeci gezisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» oyuncaklarımla oynayarak geçen pazar günü :)
» Sirkeci Tren Garı
» Eminönü - sirkeci eski saatler
» Bu Pazar bitpazarı turu ve dönüş
» Quorthon'un doğum günü