Merhaba, bugün hanımıda aldım bir sirkeci turu yapalım dedik.
Soğuk bir istanbul pazarında yürüyüş, bir dizi çekimi izlemek (hangisi olduğunu bilemedik ama koca postane adliye sarayına çevrilmişti
) Neyse konumuza gelelim bir kaç küçük dükkan haricinde hiçbir yer açık değildi. Ben özellikle Aslan saate güdümlemiştim kendimi ama açık değildi. Birde pil taktırma maceramız oldu 10 lira verip sadece bir pil taktırmak çok iyi geldi
1 liralık bile olmayan bir pil taktı saatin analog kısmı çalışmadı onun için ikinci bir pil takması lazımmış onu açamazmış uzun zaman alırmış ( iş başa düştü). önce çok sinirlendim neden böyle yapıyorlar diye ne yaptın ne taktın 10 lira aldın ama pazar pazar belki geldi adam hiç iş yapamadı sinirini benden çıkardı diye düşündüm.
Bir başka konu bir dükkanda bir Longines beğendik hanımında çok hoşuna gitti içeri girmeden fiyat tahmini ben 5.000 küsür hanım 4.000 tam dedi içeri girdik arkadaş 8.900 dedi ikimizin konuştuğunu duyup toplam bir fiyat söyledi sanırım. şimdi o saatin 5-6000 aralığında olduğunu biliyorum. Neden böyle aşırı fiyatlar ile agızlarını açıyorlar anlamıyorum ben bunu...
vesselam işin özü bugün ki alışveriş hayal oldu paramız cebimizde kaldı.
Haftaya cumartesi bekle beni sirkeci...