Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Salı 31 Ocak - 8:28
hiç değilse ulaşılabilir bir fiyat tourbillionların ütopik fiyatlarını anlamış değilim
watcher hoca 3-4 bin usd ye kralını yapar
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Salı 31 Ocak - 8:41
3-4k mi? Yok ya 1k ya yapar bence
watcher Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Salı 31 Ocak - 22:22
Yahu tourbillon cin makinesini komplet zaten yaklasik 300€ civari alabiliyorum, demek ki sadece tourbillion mekanizmasini alsak, ustune de kol dugmelerini yaptirsak herhalde 300-400€ fiyati gecmez hatta belki de bu rakamda abartiyor da olabilirim cunku parcanin fiyatini bilmiyorum. Ha bir dakika simdi yukaridaki dugmeleri daha iyi inceledim ve fiyatini gordum. Bi kere bu dugmelerde gercek tourbillion yok ki, sadece balans ve mekanizmasi var, adamlar 400$ dedigine gore aynisini biz 100$'a mal ederiz, hatta belki daha da asagi
.
ytk
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 1:16
bence bunu da yapalım. madem maliyetler ucuz hoş bir detay olur
vervito
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 4:15
tabii o tourbillon değil sadece balans var sallayınca sağa sola hareket ediyor.
borahan Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 5:01
satıcı tourb diye satıyor ama
watcher Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 5:21
cin'de gorunen tum balanslar tourbillion diye geciyor
Bir tane aklievvelin biri, bir ara bizim forumda da rolex kavgasi cikarmisti, gecen yil bir mesajini gormustum, hakiki tourbillion diye acik balansli bir cin saatini koymus, hakiki tourbillion hem de 30$'a aldim diye yazdigini gormustum Yani cahil kandirmaca bu isler
borahan Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 6:09
o zaman biz gercegını koyalım saatini alamıyoruz halımıze bak nelerle ugrasıyoruz
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 10:35
bir ara konuşuluyordu üst düzey mekanizmalı butik proje, VC nin tasarımları gibi, umarım hayata geçer
watcher Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Çarş. 1 Şub. - 21:43
Elimizde 1,5 kilo kucuk mekanizma var, bir koldugmesi projesi yapabiliriz ama bunlari turkiyede yaptirmak lazim belki bir gumuscude. makineler benden bedava
bootsector
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 0:25
Mete abi seçim kazanmaya çalışan parti başkanı gibi konuşuyorsun. Bence süper fikir. Gümüşçü tanıdığı olan var mıdır?
vervito
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 2:59
Var var gümüşçü arkadaşım, hem de istanbulun en iyi ustalarından. Zaman bulsam gideceğim yanına telefonla olur demişti bana aylar önce ) Ama yukarıdaki resimdeki gibi önünü camla kapatmayı yapar mı bilmiyorum
borahan Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 7:30
1,5 ton hangi makineden var mete abi gercek tourbillion mekanizma var diyordun onlar mi?
deka
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 7:31
Kilo işi olduğuna göre hesap et.
krytime
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 8:14
watcher demiş ki:
Elimizde 1,5 kilo kucuk mekanizma var, bir koldugmesi projesi yapabiliriz ama bunlari turkiyede yaptirmak lazim belki bir gumuscude. makineler benden bedava
Valla bu proje çok hoşuma gitti . Süper olur .
deka
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 10:44
Gelişmeleri bekliyoruz.
watcher Admin
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) Perş. 2 Şub. - 21:34
Valla bu kucuk ve cok cici bir proje olur, vervito isi ustune alabilirse ya da biliyorum vervito kardesimin zaman sorunu olabilir bu nedenle bir baska arkadas isi ustlenirse bu is olur.
kHanTW
Konu: Geri: Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion) C.tesi 4 Şub. - 13:01
Bu tip bir kol düğmesine ben de talip olurum... Şu sıra değişik kol düğmeleri toplamaa çalışıyorum, bu da yakışır gibi
Biz saatini alamadık kol düğmesini satıyorlar (Tourbillion)