| Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi | |
|
+4watcher aaltindeger MUstafa Bozer MortingenStrasse 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 2:33 | |
| | |
|
| |
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 3:38 | |
| Kafası kadar ne ssatiymiş bu tuğla boat mu bu???? | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 8:10 | |
| bunun saat gösterme çabaları çok komik gerçekten, ve incecik bileğine devasa sattler takıyor.. bide hep trendy saatler.. mehmet barlasta saat gösteriyor ama adamın gözünün içine sokarak değil, ayrıca barlasın saatleri gerçekten ince bir zevkin ürünleri.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 8:17 | |
| Burayi bir okursa bizden nefret eder | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 8:29 | |
| Kendisi zamanında devlet televizyonunu dolandırmaktan hüküm giymiş bir zattır. (İddia demiyorum, hüküm giydi...)
Yani bazı ahlak, namus gibi değerler konusunda zaten fakirdir. Böylece estetik, görgü vb. konularda da bir o kadar çiğ ve ham olduğu belli olmuş oldu. Hatta forumumuzda isminin geçmemesi gerektiğini düşünüyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 9:05 | |
| Haydi ben de kendisiyle ilgili kucuk bir animi anlatayim. Yeni mezun olmustum, o donemde o da Brukseldeydi, gidip gorustum ve gazetecilik yapmak istedigimi soyledim, o da benim en az iki, uc yil bedava calismam gerektigini eger daha sonra kontenjan acilirsa belki ise alinabilecegimi bana anlatti. Peki dedim ise alindiktan sonra ne kazanirim? Cevabi, Turkiye asgari ucreti. Yuhh dedim, ben burada issizlik parasi bunun bes katini alirim. Ve gazetecilikten vazgectim, ticarete basladim... | |
|
| |
MUstafa Bozer
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Perş. 28 Ocak - 12:35 | |
| - watcher demiş ki:
- Haydi ben de kendisiyle ilgili kucuk bir animi anlatayim.
Yeni mezun olmustum, o donemde o da Brukseldeydi, gidip gorustum ve gazetecilik yapmak istedigimi soyledim, o da benim en az iki, uc yil bedava calismam gerektigini eger daha sonra kontenjan acilirsa belki ise alinabilecegimi bana anlatti. Peki dedim ise alindiktan sonra ne kazanirim? Cevabi, Turkiye asgari ucreti. Yuhh dedim, ben burada issizlik parasi bunun bes katini alirim. Ve gazetecilikten vazgectim, ticarete basladim... O sizi kıskanmıştır benden dha düzgün konuşuyolar ya ben gazeteciyim televizyoncuyum 2 lafı bi araya getiremiyrum diye komplese girmiştir. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Cuma 29 Ocak - 5:56 | |
| abartmıyorum bir saat adama bu kadarmı yakışmaz bilek 39 - saat 49 fiyasko tek yorumum; adam parasıyla rezil olmuş | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Cuma 29 Ocak - 6:05 | |
| Olsun adam mutlu gözüküyor ve saatlerini gözümüzün içine sokarak bu mutluluğunu paylaşıyor ya, ,önemli olan bu değil mi, yakışmış, yakışmamış, onun umurunda mı? | |
|
| |
MUstafa Bozer
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Cuma 29 Ocak - 6:21 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Cuma 29 Ocak - 8:57 | |
| arada bir denk geldiğimde hemen kanal değiştiriyorum, adam giyinmeyide bilmiyor | |
|
| |
poibra
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 11/01/10 Yaş : 40 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Salı 9 Şub. - 7:03 | |
| Hayır benimde bileğim ince, kalın saat öyle bir rahatsız geliyorki anlatamam. Bedava verseler takamam o derece, bütün kıyafetlere takılır, sağa sola çarpıp durur, bileği acıtır vs.
Görgüsüzlük başka bişey değil bence... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi Cuma 5 Mart - 4:47 | |
| |
|
| |
| Polis mar... yok yok! Birand saatini gösterdi | |
|