| IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? | |
|
+7crazyhours vervito bao.bao asderty ytk brkgler qazokmubec 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 3:10 | |
| http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-iwc-big-pilot-74245328/detayYarı fiyatına Big Pilot. Bu satıcıyla da temasa geçip saatin belgelerinin tam olup olmadığını sordum, henüz cevap gelmedi. Sizce bundaki yamukluk nedir? Big Pilot 8000Euroluk bir saat, ikinci eli en az değer kaybedenlerden biri, hadi düşse düşse 5000 Euroya düşsün, 7500 TL acaba Euro yazacakken yapılan bir hata mı, yoksa bunda da bir cinlik var mı, ne dersiniz? | |
|
| |
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 3:17 | |
| öyle replika ürünler varki gerçeğinden ayırt etmenin tek yolu orjinali ile kıyaslamamak Bunda da benzer replika satışlarında gördüğüm muhtemel hataları gördüm... 1. saatin tüm yönleriyle çekilmiş fotoğrafları yok 2. Kasası (az kullanılmış) ibaresine rağmen ne bilyiim sıkıntılı duruyor. 3. İlanla ilgili bilgi yok 4. İlan hatalı verilmiş 5.Çalıntı olabilir mi? soru akla geliyor | |
|
| |
ytk
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 4:17 | |
| Acikcasi bu saate sahip birisi olarak kasa gozume biraz farkli gozuktu ayni sekilde kadran da. Saat bankada o yuzden karsilastirma yapamiyorum ama her nedense biraz farkli ve basit geldi | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 5:23 | |
| hızlı derken bıçak yolutla tahsil etmiş olabilir alacağını öyle demeyelim ) | |
|
| |
asderty
Mesaj Sayısı : 145 Kayıt tarihi : 17/01/12 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 5:35 | |
| | |
|
| |
bao.bao
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 7:23 | |
| Saatin yelkovanı kısa değil mi? Bir karşılaştırın lütfen. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 7:38 | |
| o vacheron replika... big pilottan emin olamadım. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 8:27 | |
| Huylandım ben | |
|
| |
alpkop
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 9:32 | |
| orjinal saat alıpta kutusunu belgesini veya faturasını saklamayanlar mutlaka böyle duruma düşüyor işte. orjinal bile olsalar, insanda şüphe uyandırıyor.
| |
|
| |
deka
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 10:39 | |
| Makinasına bakınca kesin sahte, yuh artık. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 11:16 | |
| Bence Iwc orijinal, öbür satıcı de herkesi kendi kadar salak zannediyor herhalde... | |
|
| |
barett
| Konu: Geri: IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? Paz 12 Şub. - 11:57 | |
| rolexi satanla bunu satan ayni mahallede oturuyor tesadufen | |
|
| |
| IWC Big Pilot - Bundaki terslik nedir sizce? | |
|