| Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yolgezer
| Konu: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 20:09 | |
| İyi günler, avatarımdan da görüldüğü gibi zenith saatleri beğeniyorum. Araştırma yaparken şu replika saate rastladım. Ancak belirtilen paraya değip deymeyeceğini bilmiyorum. Bakıp fikrinizi iletirseniz sevinirim. özellik olarak satıcı:Marka: Zenith Dizi: ChronoMaster Cinsiyet: Erkek Durumda Malzeme: Paslanmaz Çelik CaseThickness: 40 mm Dial Renk: Siyah Bezel: Paslanmaz Çelik Hareket: Otomatik Toka: Siyah Deri Suya Dayanıklı: 30 Metre (100 Feet) Paslanmaz Çelik Kasa. Siyah Deri Kayış. Black Dial. Paslanmaz Çelik Bezel. Çizilmeye dayanıklı Safir Kristal. Clasp Toka. 40 mm Kasa Çapı. Otomatik Hareket. Suyu 30 Metre (100 Feet) At dayanıklıdır. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 21:04 | |
| Oldukça kötü bir taklit. Fiyatını bilmiyorum ama 100 TL'yi geçmemesi lazım. Ben de bu saati çok beğeniyorum ve aşağıdaki taklidini almıştım. | |
|
| |
yolgezer
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 21:56 | |
| ne yazık ki satıcının istediği fiyat, oldukça fazla , bende kadran rengini siyah daha güzel bulduğum için istiyordum aslında.. | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 22:22 | |
| İstenen fiyatı paylaşabilir misiniz?
| |
|
| |
yolgezer
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 23:25 | |
| Tabiki 300tl ister satıcısı... | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 23:26 | |
| @solestar : Ben de koldaki saati beğendim, ne zaman, nereden almıştınız? (Hatta unutmadıysanız fiyatı felan?) | |
|
| |
solestar
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Paz 10 Tem. - 23:59 | |
| | |
|
| |
yolgezer
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 0:31 | |
| Aslında bende kuvarsit ile görüştüm ama siyah kadranlı Zenith repllikası model elinde olmadığını iletmişti.. aslında kasa olarakta forumun yeni saatini az da olsun andırıyor. | |
|
| |
Erdal
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 2:16 | |
| koldaki gerçekten çok zarif durmuş | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 4:52 | |
| power reserve i calisiyor ise 150 tl maximum verebilirsin | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 5:39 | |
| Movement34, bu modelin kasasından (çindeki en iyi kalitede olanından) temin edebilirmiyiz? 100 adet mesela. | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 5:49 | |
| - vervito demiş ki:
- Movement34, bu modelin kasasından (çindeki en iyi kalitede olanından) temin edebilirmiyiz? 100 adet mesela.
Sn. vervito süpersiniz, bence de olay bu | |
|
| |
yolgezer
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 5:54 | |
| Yeni üretim çalışmaları seziyorum | |
|
| |
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
| Konu: Geri: Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? Ptsi 11 Tem. - 17:41 | |
| saniyorum bulabiliriz,,hangi kasa oldugunu bi resim yada link atarak netlestirirseniz,,kesin haber veririm size | |
|
| |
| Bu saatin mekanizması veya sizce ederi nedir? | |
|