| vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
beratdurmus
| Konu: vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM Cuma 17 Şub. - 10:17 | |
| Arkadaşlar abiler uzun zamandır aradığım qua de lılle modelini bulacak tedarik edecek 2.el yahut 0 bir şekilde satan arkadaşlar varsa irtibata geçelim. | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM Cuma 2 Mart - 4:25 | |
| İnternetten biraz inceledimde, yurtdışı sitelerinde rakamlar 40,000 $den başlıyor 60,000 e kadar gidiyor. örnek: link Eğer bu modelin orjinalini bulur ve alırsanız. İstanbulda forum buluşmalarımızdan birisine mutlaka getirin. Bolca ilgi göreceği kesin:) | |
|
| |
MrWrong
Mesaj Sayısı : 317 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 36 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM Cuma 2 Mart - 4:29 | |
| Pardon. Konuyu "Replika Saat Alım - Satım" bölümüne açmışsınız ona dikkat etmeden orjinal arıyorsunuz zannederek yazmışım. | |
|
| |
mertkara10
| Konu: Geri: vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM Salı 6 Mart - 1:14 | |
| - beratdurmus demiş ki:
- Arkadaşlar abiler uzun zamandır aradığım qua de lılle modelini bulacak tedarik edecek 2.el yahut 0
bir şekilde satan arkadaşlar varsa irtibata geçelim. hocam bulursan banada haber verirsen bende isterim. | |
|
| |
BR-02
Mesaj Sayısı : 408 Kayıt tarihi : 20/02/11 Nerden : Federal Almanya
| Konu: Geri: vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM Salı 6 Mart - 2:56 | |
| 3sekilde var, hangisini ariyorsunuz, yazmamissiniz.
1- Normal otomatik, takvimli 2- Sonsuz takvimli komplikasyon. 3- Yari iskelet, rezerve göstergeli. | |
|
| |
beratdurmus
| Konu: dostum açıkcası yarı iskelet rezerve göstergeli arıyorum ancak okadar aradım bulamadımki hepsine razıyım sahibinden.com da bir vatandaş 200 liraya satıyodu ancak kasası sarıydı ki hoşuma gitmez o sebeble almamıştım dahada göremedim :D Salı 6 Mart - 8:19 | |
| - BR-02 demiş ki:
- 3sekilde var, hangisini ariyorsunuz, yazmamissiniz.
1- Normal otomatik, takvimli 2- Sonsuz takvimli komplikasyon. 3- Yari iskelet, rezerve göstergeli. | |
|
| |
beratdurmus
| Konu: :D keşke orjinelinden söz edebilseydim Salı 6 Mart - 8:22 | |
| - MrWrong demiş ki:
- Pardon. Konuyu "Replika Saat Alım - Satım" bölümüne açmışsınız ona dikkat etmeden orjinal arıyorsunuz zannederek yazmışım.
| |
|
| |
mertkara10
| Konu: Geri: vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM Salı 6 Mart - 20:00 | |
| - BR-02 demiş ki:
- 3sekilde var, hangisini ariyorsunuz, yazmamissiniz.
1- Normal otomatik, takvimli 2- Sonsuz takvimli komplikasyon. 3- Yari iskelet, rezerve göstergeli. yari iskelet, rezerve göstergeli | |
|
| |
| vacheron constantine qua de lılle MODELİNİ ARAMAKTAYIM | |
|