Konu: Poljot / Maktime haber Salı 28 Şub. - 21:21
Poljot için kötü haber,aslında saat severler için demek daha doğru.Poljot mekanizmalarının üreticisi MakTime mekanizma üretimini 2011 yıl sonu itibariyle tamamen durdurdu.Poljot,kaliteli mekanizmaların muadilleri isviçreye göre çok daha uygun fiyata alınabildiği bir marka. Poljot'un özellikle kurmalı kronografı kolleksiyonda bulundurulması gereken bir mekanizma bana göre . Bu haberle birlikte Rus saatlerinde fiyat yükselişi beklendiğini söylemek isterim. Bundan etkilenecek diğer markalar Aviator,Buran,Sturmanskie,Vostok Eu. olarak belirtmek mümkün.
En son yusufduz tarafından Çarş. 29 Şub. - 21:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
brkgler
Mesaj Sayısı : 513 Kayıt tarihi : 29/01/11 Yaş : 41 Nerden : Ankara
vostok zaten hiç acımadan zam zam zam para para para diyerek aldı başını yürüdü ama poljot için çok üzgünüm iyki bir kurmalı kronosuna sahibi olduk hoş gerçi çapı küçük diye kardeşime güzel bir hediye oldu
vervito
tanesi 50 euroya 3133 veriyorlarda üstelik dekorlu!... sorayım bakalım fiyatları hala aynıysa, alıp bir köşeye atalım mı makinelerden 50 adet falan.. ileriki bir proje için falan... ne dersiniz?
vervito
Bildiğim kadarıyla asıl sıkıntı 3133 lerde var,kapanan Fabrikanın tüm malını stok için Volmax almış ve kendisi kullanacakmış. Alarmlı makinelerle bir proje gündeme gelmişti değil mi forumda o bile olabilir.Ama 3133 kovalayalım derim vervito.
vervito
vervito hocam o projede bende olmak isterim. Kulağımız sizde
movement34
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 01/07/11 Yaş : 44 Nerden : hong kong
Konu: Geri: Poljot / Maktime haber Perş. 1 Mart - 0:06
Sayin vervito ellerinde sizin alacaginizin disinda fazla adet varsa bende alabilirim 50 adet kadar.
vervito
Konu: Geri: Poljot / Maktime haber Ptsi 5 Mart - 6:38
maalsef ki üretim durduktan sonra ellerinde tüm makineleri markalara vermişler.. depoda hiç kalmamış... şimdi neden üretimin durdurulduğunu araştırıyorum.. işler rusya ayağında da karışmış anlaşılan.. heryerde bir entrikalar dönüyor yahu
mertsamet
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 37 Nerden : Trabzon
Konu: Geri: Poljot / Maktime haber Ptsi 5 Mart - 6:47
vervito demiş ki:
maalsef ki üretim durduktan sonra ellerinde tüm makineleri markalara vermişler.. depoda hiç kalmamış... şimdi neden üretimin durdurulduğunu araştırıyorum.. işler rusya ayağında da karışmış anlaşılan.. heryerde bir entrikalar dönüyor yahu
Hocam yapmayın :( güzel bir proje olurdu. Microrötar projesi gibi makinaları biz toplasak birşeyler olur mu?