Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum

3 posters
YazarMesaj
oğuzata

Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum Empty
MesajKonu: Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum   Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum Icon_minipostedCuma 2 Mart - 9:12

Kısa bir süre sonra makinaları ve genel görünüm resimlerini ekleyeceğim.. Saatçi bir aileden olduğumuz için çocukluğumuzdan saate meraklıyız.. teşekkürler
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum   Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum Icon_minipostedCuma 2 Mart - 10:06

Merakla bekliyoruz...
http://www.boraeresici.com
BR-02

BR-02

MesajKonu: Geri: Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum   Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum Icon_minipostedCuma 2 Mart - 11:05

Sayin Oguzata, forumumuza hosgeldiniz, tanisalim bölümüne bir iki satir yazarsaniz seviniriz. Resimleri ve revizyon bilgilerini 4 gözle bekliyoruz.
oğuzata

MesajKonu: Geri: Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum   Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum Icon_minipostedC.tesi 3 Mart - 8:30

Arkadaşlar Duvar Saatleri resimlerini eklemek için çok uğraştım ekleyemedim.. Facebook daki turksaat forum sayfasına ekledim ordan bakabilrsiniz.. Ayrıca revizyon yaptıkça farklı açılardan da resimlerini çekip ekleyeceğim.. selam ve sevgiler..

Elimde Antika Duvar Saatleri var.. şu an bakımlarını yapıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Recep Gürgen ustanın atölyesinde duvarda olan antika duvar saati
» Zenith Duvar Saati
» bir reklam filmi icin duvar ve masa saatleri
» Antika Cep Saatleri - Elgin & Lord Springfield
» elimde bulunan saatlerin bir kısmı