Ben Pendikteki arkadaşdan 2 adet aldım aynı fiyattan 375 TL ye bir adet kadran siyah modeli diğeri gri renkte olandan. Her ikiside çok temiz ve orjinal makineli
Merhabalar, pazartesi Kadıköyde dolaşırken Antikacıların birinde citizen bullhead buldum uzun pazarlık sonrası 150 TL ye aldım. Kasası ve camın değişmesi gerekiyor iyi durumda değil.Kordon yok . Kartaldaki saatçi arkadaşıma teslim ettim temizlik ve revizyona başladı.Kadranda var elimde onuda değiştirecekler.
Hayır sadece bu tür fırsatlar olabiliyor. Gerçi siz İzmirdesiniz sizin için zor ama tesadüfler olabiliyor.Ben prensip olarak kolay kolay saat satma taraftarı olmayan biriyim. koleksiyoncu ruhumdan dolayı .
Kerim_91
Mesaj Sayısı : 362 Kayıt tarihi : 16/09/11 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
Sn. senols ; uygun fiyata bulmuşsunuz diye düşünüyorum , güzel bir revizyon ile daha da can bulacağına eminim.Revizyondan sonra da resimlerini paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada bu Kadıköydeki antikacılar hangi tarafta kalıyor , Kadıköyü pek bilmediğimden ötürü soruyorum.
mertsamet
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 37 Nerden : Trabzon
Sn Kerim bey, Kadıköyde eğer sahil tarafından gelirseniz postanenein önünde yukarı çıkan yol ile manavların ve balıkçıların olduğu sahile yatay olan dar bir cadde var orada kime sorarsanız sizi yönlendirir. Eğer minubüs yolu tarafından gelirseniz Boğa heykelinden içeri doğru girdiğinizda Yapı kredi bankasının yanından aşağı doğru giderseniz yaklaşık 250 m sonra orada da sorarsanız sizi yönlendirirler. İyi günler