ben birçok defa; yazdığım yada okuduğum bir konu olsun, hangi bölüme açıldığına bakmayı unuttuğum için tekrar gerek duyduğumda aklımda kalan kelimelerle aratma yapmaya çalışıyorum ve bulamıyorum.yazarı hatırlıyorsam ulaşma şansım oluyor biraz daha.
mesela son olarak kapalı çarşı kelimelerini bir türlü bulduramadım aradığım yerde tek bir mesajda çıktı oda aradığım değildi
şimdi kapalı çarşı kelimeleri 1 defa mı yazıldı forumda.
tüm forum içinde kelime aramanın püf noktaları, yeni üyeler ve gerektiği zaman bizler içinde arama sayfasının özelliklerini anlatan ''kurallar-forum bilgileri'' bölümünde sabit bir konu olsa fena olmaz.
arama bölümü dediğiniz gibi detaylı ama ne hikmetse bana %50 performans veriyor.elim boş dönüyorum.
şuda yapılabilir,konunun bölümü hatırlanıyorsa o bölümün sayfasına girildiğinde ''bu bölümde ara'' seçeneği eklenebilir
daha çok başlığının yanına.baştan birkaç eleme yapılmış olur arama sırasında.
birde bu bulamamanın teknik bir sebebi varmıdır, resimleri görememek gibi.çünkü bazen detaylı aramada çok sonuç çıkabiliyor bazen de tık olmuyor.
şimdilik çözüm üretemiyorum malesef.aklıma gelen birşey olursa aktarırım.
arama kısmına yazılan kelimeyi, mesajlarda yada bulamayınca konularda aratırken sıkıntı var gibi onu çözemedim.