Konu: Bit pazari sonrasi .... Ptsi 12 Mart - 10:14
[img] [/img]
[img] [/img]
[img] [/img]
asymptote
Konu: Geri: Bit pazari sonrasi .... Ptsi 12 Mart - 10:54
Baret ne hoş birşey Biraz bilgi verir misin? Modeli nedir, kurmalı mıdır, mekanizması neye benzer vs? Şöyle osmanlı rakamlı kaliteli bir masa saati bulsam affetmeyecem ben de
yusufduz
Konu: Geri: Bit pazari sonrasi .... Ptsi 12 Mart - 19:32
Küçük bir Osmanlı masa saati ne güzel.Tebrik ederim barett,detaylar gelecek sanırım.
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
Konu: Geri: Bit pazari sonrasi .... Ptsi 12 Mart - 21:45
Saatiniz oldukça hoş görünüyor, barett. Kip bir görüntüsü var. Sanıyorum gönül yatkınlığınız olan Roskopf modellerini çağrıştırmış olmalı size, ne dersiniz?
barett
Konu: Geri: Bit pazari sonrasi .... Salı 13 Mart - 2:30
saati pazar gunu gittigim pazardan aldim cok hos bir calar saat ama kadrani orjinal olup olmadigimdan emin deyilim.Buyuk ihtimalle Alman mali ama yinede cok sevdim vitrinde onada bir yer acacagim
Valjoux
Konu: Geri: Bit pazari sonrasi .... Salı 13 Mart - 2:56
Fotoğraflara hayranlıkla baktım
bir ara geleyim de bir bit pazarı tuturu yapalım. Bende de bu ebatlar da bir masa saati var ama Fransız yapımı.
barett
Konu: Geri: Bit pazari sonrasi .... Salı 13 Mart - 3:24
Valjoux demiş ki:
Fotoğraflara hayranlıkla baktım
bir ara geleyim de bir bit pazarı tuturu yapalım. Bende de bu ebatlar da bir masa saati var ama Fransız yapımı.
her zaman beklerim ustam seni en nadide pazarlara gotururum . bu saatlerin fransizlarida var ama bu bence alman yapisi calarin tulunbasi ile saatin tulunbasi ayni dugmeden kuruluyor bendeki fransizlar farkli dugmelerden kuruluyorlar mekanizmasini sokunce resmini paylasirim ...