NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları
+4
Exern
mehmet_34
caneryerinde
enucuz1
8 posters
Yazar
Konu: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Perş. 15 Mart - 22:40
Arkadaşlar herkese merhaba; Online bir e-ticaret sitesinde saat kategorisinin diğer piyasa fiyatlarının çok altında olduğunu söylesem ve uygun saatleri paylaşsam ilgilenen olur mu ? Saatler orjinal ve garantilidir. Her marka saat en iyi hizmetle uygun fiyatlarda. Konu hakkında yardım isteyen buradan bana yazabilir umarım birbirimize yardımcı olabilir ve memnun edebiliriz ..Kategori yöneticisi benim.Marjlarımız düşük omasına rağmen üzerinden bir de kampanya yapabiliyoruz.EN iyi hizmetle orjinal saatlere uygun fiyattan ulaşıyorsunuz.
En son enucuz1 tarafından Cuma 16 Mart - 22:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 0:00
be sitede forumdaşların ilgisini çekicek pek bir saat göremedim.Fiyatlar ne kadar uygun oda bir soru işareti tabi.
mehmet_34
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 43 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 0:16
Hangi piyasaya göre çok çok altında anlayamadım o versace ne öyle pöff
enucuz1
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 0:53
spesifik örnekler mevcut. indirim ikonları tanımlanmış onlara.onun dışındakilerde piyasadan yüksek fiyatlı ürün yok aslında.kampanya doğrultusunda marjlarla oynamam mümkün.dilerseniz yardımcı olabileceğimi belirttim sadece ne bu şiddet bu celal
Exern
Mesaj Sayısı : 275 Kayıt tarihi : 28/08/11 Yaş : 40 Nerden : IZMIR
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 1:05
Saat severlerin ilgilendigi mekanik saatleri ureten prestijli markalardan olsaydi cok iyi olurdu...
krytime
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 1:16
Edox gördüm , fiyatları önce tl. olarak algıladım ama Euro üzerinden miş .
enucuz1
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 3:55
zaten 3.000 TL'den başlıyor o saatler
enucuz1
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 16 Mart - 3:57
Exern demiş ki:
Saat severlerin ilgilendigi mekanik saatleri ureten prestijli markalardan olsaydi cok iyi olurdu...
İstediğiniz özel bir model varsa yardımcı olmaya çalışayım .
kmpnya_saati
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Çarş. 21 Mart - 4:30
arkadaşlar ben bi saat alicam .novapazar'a da baktım.bana uygun gibi geldi .akakçedeki yorumlarına falan da baktım .hep iyi yorumlar var .açıkçası şüphelendirdi bu beni.hiç olumsuz yorum olmaması yani.fikri olan var mı?
enucuz1
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Çarş. 11 Nis. - 1:12
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Çarş. 11 Nis. - 1:13
mehmet_34
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Çarş. 11 Nis. - 8:48
şakamısınız siz ya
ekonomist
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 06/03/11 Yaş : 37 Nerden : İstanbul/Diyarbakır
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Çarş. 11 Nis. - 9:41
bir bas git ya. Bir de gitmis ikinci bir uyelik daha almis. Yok saat alacakmis da, fiyat uygunmus da, hic olumsuz yorum yokmus da, biz de salagiz degil mi!
Bu arada novabazari onceden biliyordum. Bu tavri da hic yakistirmadim.
mehmet_34
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 13 Nis. - 1:57
Yersen.... Ama burada yiyecek kişi yok kalabalık yapmaktan başka birşey değil...
sandan
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/12/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları Cuma 13 Nis. - 8:02
Enteresan girişimler bunlar. Saat forumunda vakit geçiren, bu işe gönül veren insan grubu zaten rafine bir topluluktur ve böyle tiyatrolara en önden bilet almaz.
NovaBazar.com 'da piyasa değerinin çok altında saat fiyatları