Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hamilton Khaki X-Wind Automatic

+4
uzbey
silver
vervito
ziyaliv
8 posters
YazarMesaj
ziyaliv

ziyaliv

Hamilton Khaki X-Wind Automatic Empty
MesajKonu: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedSalı 20 Ekim - 9:03

merhabalar arkadaşlar

-Çoğunuz bilirsiniz kendime birkaç önce hamilton khaki almıştım. O kadar kullandık artık yorum yazma vakti de geldi saatim hakkında. Saatin çalışma prensibi öncelikle gayet iyi eğer hareketli bir hayatınız var ise saatinizi çıkarınca kolunuzdan yeri geliyor doluluğuna göre 2 gün hatta bazen 3. güne kadar çalışabiliyor. Cam safir olması boyle bir saatte gerçekten güzel bir özellik şayet bir kaç darbe yedi tarafımca arkadaşın camında tık yok, tertemiz duruyor. Çelik işçiliği olarak gayet iyi ürün zaten amerikan pilotları için tasarlanmış bir model. Bu saatteki makinanın konumlandırılması da incelersek eğer oldukça enteresan, şöyle ki ETA 7750 serisi makinaları incelediğimizde saatin ayar kolu sağdadır. Fakat bu üründe ayar kolu sola yerleştirilerek saatin asıl önemli gereci olan rüzgar, hız, yakıti, savrulma hesabı yapan kadran içindeki trigonometrik cetvelin ayar kolları saatin sağına yerleştirlmiştir ve en önemli özelliği bu makina ters çalışan bir ETA 7750 makinadır, takvim de solda, kronometre dakika sayacı altta (diğer 7750 lerde üsttedir), kronometre saat sayacı ise üsttedir. Su geçirmezlik olarak 100 metre verilmiş yazın denedim bir 3-4 metre kadar kaldım ve sonuç pozitif saat su almadı. Sağdaki ayar kolları da dahil olmak üzere tüm ayar kolları vidalı sistem yani en sağlamı. Kadran içersinde bulunan çevçeve ise iç ve dış olarak ayrı ayrı sagdaki ayar kolları yardımı ile çevirilerek saatin yanında verilen trigonometri cetveli kartına bakılarak helikopterin rüzgarda savrulma hesabı, yakıt menzil hesabı, km-mil-nat çeviricisi bulunmakta.

Saatin özelllikleri:
- Hamilton Khaki X-Wind Automatic
- Eta 7750 mekanizma
- 46 saat güç rezervi
- Safir cam
- Dana derisi el dikimi kayış
- Vidalı ve çevirilerek açılan yarı şeffaf arka kapak
- Vidalı ayar kolları
- 100 Mt su geçirmezlik
- Kronometre
- Kronometre Dakika ve saat sayacı
- Gün ve tarihli takvim
- Trigonometrik hesaplar yapılan iç dönebilen çiftli çerçeve
- Döndürülebilir üst çerçeve
- Özel alüminyum kutu

Hamilton Khaki X-Wind Automatic 170720091088
Hamilton Khaki X-Wind Automatic 170720091092
Hamilton Khaki X-Wind Automatic 170720091098
Hamilton Khaki X-Wind Automatic 170720091095
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 21 Ekim - 4:51

ben olsam 3-4 metre dalma riskini almazdım. ne olur ne olmaz. 10bar WR ile en fazla taş çatlasa güvenli bir şekilde yüzülür. benim bir arkadaşım söylediğim halde Tissot PRC100 ile dalmıştı camı çatlamıştı.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 21 Ekim - 5:40

O 150 liralık deri kayışı suya mı soktun 3-4 metre daldın yoksa ben yanlış mı anladım Very Happy
ziyaliv

ziyaliv

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 21 Ekim - 8:28

evet birader suya soktum 3-4 mt daldım ve oylede saatin camı falan 3-4 mt dalma ile çatlamaz ispatlayabilirim dilerseniz arakadaşlar o tissot u olan arkadaşınız saatini bir yere vurmustur.
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 14:29

saat güzelmiş. ebay'de 750 dolar gibi gidiyor. 7750 için çok uygun değil mi?
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 15:37

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 3:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedPtsi 10 Mayıs - 22:59

saat bayağı bir görsel zenginlikte ama tarih -saniye yer değiştirse daha iyi olurmuş
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 8:51

X-Wind Rose Gold a bitiyorum ama çok pahalı .

Hamilton Khaki X-Wind Automatic P2049309
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:47

oo tam bir playboy;
galiba ben hamiltonlarda sadece @deka daki modeli beğeniyorum
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:04

fumeur by
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:47

abi gönderde foto çektirip geri göndereyim diable by
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:50

blublu hangi rengini diable
uzbey

uzbey

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedPtsi 7 Haz. - 11:45

bu saati bugün denedim. fotoğraflarından çok çok çok daha güzel. tasarımı kolda duruşu konforu.. ama fiyatı çok yüksek. en son 2320/10. öyle ki 2319 bile olmazmış. ebay'de 750 dolar civarı gidiyordu bir satıcıda ama bir süredir yok :(
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki X-Wind Automatic   Hamilton Khaki X-Wind Automatic Icon_minipostedPtsi 7 Haz. - 20:19

uzbey demiş ki:
bu saati bugün denedim. fotoğraflarından çok çok çok daha güzel. tasarımı kolda duruşu konforu.. ama fiyatı çok yüksek. en son 2320/10. öyle ki 2319 bile olmazmış. ebay'de 750 dolar civarı gidiyordu bir satıcıda ama bir süredir yok :(

Sanirm Saat&saat magzalarinin birinde denediniz. Bende 3 farkli saat&saat magzasinda ozellikle Jazzmaster maestor,viewmatic ve birkac model denedim. Fiyat konusunda taviz vermiyorlar. 2465tl 10 taksit jamzmaster maestro ya 2000tl nakit onderdigimde 2450tl ye dahi veremeyiz demisti. Iyikide vermemisler Oris telemeter i hem daha ucuza aldim hem daha guzel bir saat aldigimi dusunuyorum.

Hamilton Khaki X-Wind Automatic
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satılık Hamilton Khaki X-wind Automatic (2 ay kullanılmış)
» Hamilton Khaki Automatic
» Hamilton Khaki Automatic
» Hamilton Khaki Regatta Automatic
» Hamilton Khaki Automatic (Acil Satılık)