Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hamilton Khaki Automatic

+4
watcher
egunns
deka
cowboy
8 posters
YazarMesaj
cowboy

cowboy

Hamilton Khaki Automatic Empty
MesajKonu: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 16 Ocak - 4:03

Hamilton'un bu saatini yeni gördüm ve çok hoşuma gitti. Makinası ETA 7753. Sizle de paylaşmak istedim. Fiyatı bana uygun geldi sizin fikriniz nedir?

753$

Hamilton Khaki Automatic H76516153

Hamilton Khaki Automatic H76516153_back

http://www.thewatchery.com/Hamilton/Watch/H76516153#
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 16 Ocak - 4:25

Bu model birara alışveriş saatinde de vardı ve fiyat daha yüksekdi,yanlış hatırlamıyorsam 44mm.lik bir model,fiyat burada uygun gözüküyor.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 16 Ocak - 11:51

cowboy bu saat bakla bilezikle veya deri kayışla daha güzel olur..bu arada çıtayı düşürme daha senle 8 days power reservli iwc alıcaktık 1 hafta sen 1 hafta ben takılacaktık ne çabuk unuttun diable
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 16 Ocak - 19:33

Smile çıtam düşüyo ister istemez henüz çalışmaya başlamadım heheh
aslında aklımda Oris Swiss Hunter var yurtdışında 1350 $ fiyatla satışına başlanmış onunda fiyatı iyi gibi Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedPaz 17 Ocak - 1:35

bence hic kacirma cok guzel bir saat, ozellikle krono butonlarinda yassi olanlari ayri bir vintage hava veriyor
http://www.turksaatforumu.com
ertay

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedPaz 17 Ocak - 5:45

cap olarak buyuklugu sorun olmayacaksa cok guzel bir saat, gozukapali alabilirsin. krono dizilimi en sevdigim dizilim sekli. Ani saatte 40 mm. varmi?Yaklasik bir aydir Hamilton'a sardim. her gun Hamilton'u takiyorum. Boyle giderse diger saatlerin yerlerini unutacagim. Very Happy
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedPaz 17 Ocak - 6:53

Çap olarak bir sorun olmaz Smile 46mm lik Swiss Hunter'ı bile düşünmekteyim hala Smile Saat hoşuma gitti gerçekten ama yurt dışından hiç alışveriş yapmadım daha önce...Fiyatı yüksek olduğu için gümrükle alakalı bir sorun yaşar mıyım? Bir de saatte bir sorun çıkarsa yada çiziği falan varsa bu konuda ne yapılabilir ve site güvenilir bir site mi? SmileSmile
ertay

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedPaz 17 Ocak - 8:01

internet vasitesi ile yurtdisi alisverisi konusunda, yeterli bilgi sahibi degilim. fakat bu konuda Silver arkadasimizin bazi sorunlari olmustu diye hatirliyorum.
Satici AB ulkelerinden birisinden olsa sorun degildi. Benim yada Watcher'in adrese teslimat isterdin.
Sahi silverin alışveriş işi ne oldu?

En son ertay tarafından Paz 17 Ocak - 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedPaz 17 Ocak - 8:10

Bu sitenin cok guvenilir oldugunu hep duydum, ben direk alisveris yapmadim ama birde turkiyeye gonderiyorlar mi diye sormak lazim.
http://www.turksaatforumu.com
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 22:58

otomatik hamilton saatlerin tümü eta makinemi kullanır?
teng

teng

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 23:07

Evet hepsi Eta kullanır.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 23:41

bu linke bir bakabilirmisiniz:

http://www.alisverissaati.com/Hamilton/Hamilton-H77445533-Detay/?id=25017

bu fiyata çok iyi sanırım
üstelik bu saati yabancı bir sitede görmüş ve çok beğenmiştim.
yurtdışı fiyatı 750 dolar civarı

ilanda x-wind automatic diyor, ama yabancı formlarda khaki automatic diyor.
saatin üzerinde de khaki yazıyor

aklımdan 40-42 mm yuvarlak titanyum kasa ve silikon kayış geçiyordu. nerdeyse tam uyuyor. güzel birde silikon kayış bulsam süper olur.
solestar

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 23:48

"Fırsat ürünü" diyor. Yanlış hatırlamıyorsam fırsat ürünü yazan ürünlerde sevgililer gününe kadar alışveriş sırasında extra bir indirim vardı ama yüzdesini ve indirim kodunu hatırlamıyorum. Siteye üye olan diğer arkadaşlara da bununla ilgili e-mail gelmiştir.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 0:35

üye olanlara bu fiyattan daha aşşağımı veriyorlar acaba?
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 0:57

bu saati sirkecide bana 350 liraya kadar bıraktılar ama forum saatini alacağım için bu saati alamamıştım...Saati alacaksan oradakilere başkasına bu fiyata indirmişsiniz bende bu fiyata almak istiyorum dersin... Very Happy
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 1:02

350 miii?
şimdi İstanbul'da olmak vardı
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 1:07

bazı forumlarda 700 den aşşağı eta makineli saat bulmak imkansız diye okumuştum. bu işte bir bit yeniği olmasın Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 1:11

indirim yüzde 35 gözüküyor,daha uyguna, arkadaşların dediği gibi 350 gibi rakamlara alınabilir, önce üye olmanda yarar var, indirim bilgisi gelebilir veya indirim şifresi gelen bir arkadaş size verir üye oldukdan sonra sizde yararlanabilirsiniz, saatin çapı 40mm.bit yeniği falan yok bu eski ithalayçının ürünün, ithalatçı değiştiği için eldeki saatler böyle eritiliyor, forumdan çok alan oldu, sadece makinası yaklaşık 500Tl eder, eta 2895 kıymetli bir makinadır.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 1:43

ürün kodundan araken bu siteyi buldum:

http://www.istegelsin.com/kategori/saat/erkek-saatleri/hamilton.aspx?Page=1

tek çekim 350 TL ye veriyorlar. üstelik başka otomatik modellerde var, hemde alışverişsaatine göre yarı yarıya ucuz.

fakat site ne sattığını tam bilmiyor sanırım. power reserve modeli olan çelik kasa ve kordon hamilton için pilli demiş, fiyat 700 TL (alışveriş saatinde 1400 TL)

krono otomatik model hamilton var 1200 tl. bu modeli başka yerde 3500 TL ye gördüğüme eminim. düşünen arkadaşlar varsa kaçırmasın. ben birtane sipariş veriyorum
solestar

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 2:33

Bu saatler stoklarında var mı, varsa saatlerde herhangi bir sorun var mı iyice öğrenmek gerek. Power reserve'li model çok güzel, kesinlikle öneririm; fiyatı da havale ile 665TL, çok iyi bir fiyat.
Yalnız dediğiniz gibi saatlerin bilgileri ve fotoğrafları yanlış olabilir ona dikkat edin. Mesela aynı saat için iki link, fotoğrafları farklı:
http://www.istegelsin.com/urun/hamilton---h32361115-erkek-kol-saati_478428.aspx?CatID=11856#
http://www.alisverissaati.com/Hamilton/Hamilton-H32361115-Detay/?id=25772

İstegelsin'deki fotoğrafı olan saat 415-440 TL'ye alınacak olsa eminim bu forumdan herkes bir tane alırdı Smile
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 3:14

ben şansımı deneyip sipariş verdim. stokta var görünüyor. benim sipariş verdiğim saatde model numarası ile fotoğraf birbirini tutuyor.
aynısı gelmezse zaten, tüketici hakkı diye birşey var. iade edip paramı geri alabilirim.

model numarası ile arattığımda birkaç site daha çıktı ama hepsinde tükenmiş gözüküyor. o yüzden tükenmeden şansımı denemek istedim.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 3:16

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 11:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 3:32

solestar

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 3:34

Sanırım bu saati sipariş ettiniz, hayırlı olsun.
Hamilton Khaki Automatic H71726213

Ek: Power reserve olan otomatik tabi ki.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Hamilton Khaki Automatic   Hamilton Khaki Automatic Icon_minipostedC.tesi 13 Şub. - 3:54

bu modeli:

Hamilton Khaki Automatic View-534_hamilton

çelik kordon takmıyorum, hatta deri kordon bile pek takmam.
silikon yada kaliteli tekstil kordon. o yüzden bu modeli seçtim.

Hamilton Khaki Automatic
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hamilton Khaki Automatic
» Hamilton Khaki Regatta Automatic
» Hamilton Khaki X-Wind Automatic
» Hamilton Khaki Automatic (Acil Satılık)
» Hamilton Khaki Field Automatic Chronograph