frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: 31 mart c.tesi istanbul/ Rumi numune görme Perş. 5 Nis. - 21:03 | |
| - vervito demiş ki:
- Burbank,Zaten senin tanımadığın iki kişi vardı orda , bahsettiğin fotoda teng'in arkasında oturan ofis, ytk'nın karşısında oturan ise frownma
. Teşekkürler ama bir düzelme yapayım o zaman, "frownma" yanlışlıkla alınmış bir rumuzdu, şimdi düzeltildi ve artık sadece "frown". Şartları biraz zorlayarak gelebilmiştim ama şimdi düşününce çok iyi yapmışım. Forumdan arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek çok keyifliydi. Forumdaki samimi hava direkt olarak sohbetlere yansıdı. Bu vesile ile orada bulunan arkadaşlara ve burada bu samimi ortama katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Seni de unutmayız tabi Mete Ağabey | |
|
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: 31 mart c.tesi istanbul/ Rumi numune görme Perş. 5 Nis. - 21:45 | |
| Teşekkürler Vervito,
Sizleri de gördüğüme sevindim Ofis ve Frown. İnşallah başka bir buluşmada bizzat tanışma fırsatı da buluruz.
| |
|
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: 31 mart c.tesi istanbul/ Rumi numune görme Perş. 5 Nis. - 21:57 | |
| - burbank demiş ki:
- Teşekkürler Vervito,
Sizleri de gördüğüme sevindim Ofis ve Frown. İnşallah başka bir buluşmada bizzat tanışma fırsatı da buluruz.
inşallah,bundan sonraki ilk buluşma hepimize uyar. | |
|
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: 31 mart c.tesi istanbul/ Rumi numune görme Perş. 5 Nis. - 23:44 | |
| | |
|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: 31 mart c.tesi istanbul/ Rumi numune görme Cuma 6 Nis. - 0:07 | |
| mete abi senin bulmuşken; abi sen bu kasayı yaptırmamışın diktirmişsin bileğimize | |
|