Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün kolunuzda hangi saat var ?

+42
parabellum p08
taskinuslu
krytime
Drao
donjohnson
mehmettt
haspirin
Mehdi002
aaltindeger
cowboy
kelby
mertk
sifujack
crazyhours
zolaxx
austun
silver
ooomegaa
bumblebee
okyanus57
porter
pulka
borahan
ggkhann
dslrman
twillightzone
2FAST4U
MortingenStrasse
M.Ali Sade
canturk
Axiaziz
certus
watcher
tag_ci
solestar
barett
egunns
forbidden
Polemik_
deka
ertay
teng
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Sonraki
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 11:59

Forumda yazilanlari okumazsaniz iste boyle cuvallarsiniz, iki gun once ne yazmistim?
Egunns sen dememismiydin ben bi tur gider bakarim sen zahmet etme diye ben de iyi brukselden 20km guneyde dememismiydim?

Yaw kime demistim yaniliyor olmayayim, sana degilmiydi egunns dostum vieux

Saati dun 160 euroya aldim, benim yakinlardaki saticidan, lemania makine var dedi telefonda ben de ziplayip gittim ama cin venus bence, henuz tam dikkatli bakmadim.

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Dscn0815
http://www.turksaatforumu.com
Polemik_

Polemik_

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 12:14

...

En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 22:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 12:25

egunns demiş ki:
watcher hoca omega değilmi bu?
senin moonwatcha benziyor diyeceğim,kurma koluna takıldım, onun tepesi kısmen kasaya gömülü olması lazım. scratch
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 12:43

evet abi ben öyle bişeyler demiştim galiba ,hatta konu içinde eroltay da vardı, o mu bakıcaktı, neyse hatlar karıştı Smile

saat çok class
yanlız abi saat koleksiyonunu 20 ye indirme çabana hayranım kahkaha2
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 30 Ara. - 23:44

Saati dun 160 euroya aldim, benim yakinlardaki saticidan, lemania makine var dedi telefonda ben de ziplayip gittim ama cin venus bence, henuz tam dikkatli bakmadim."
Kısaca çakma yani.
diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 0:37

Saat kimin ? scratch
Watcher'ın mı Deka'nınmı ?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 0:55

watcher

teng demiş ki:
Saat kimin ? scratch
Watcher'ın mı Deka'nınmı ?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 2:48

deka demiş ki:
Saati dun 160 euroya aldim, benim yakinlardaki saticidan, lemania makine var dedi telefonda ben de ziplayip gittim ama cin venus bence, henuz tam dikkatli bakmadim."
Kısaca çakma yani.
diable

Saat cakma degil, orjinal alman mi fransiz mi tam bilemiyorum ama pariste louis pion magazalarinda satiliyor, uzerindeki marka eskilerden bir marka yani galiba hem cin yapimi hem de icinde cin venus olan bir marka, taklit degil.
Ama ilginc olan yani, makine cok guzel calisiyor, sapmalarini olcmedim zaten oyle bir adetim de yok ama mesela bu makinelerin hastaligi krono geriye don butonuna bastiginda tam 12 nin uzerinde durmaz, butonlar duzgun calismaz, ama bunda hem cok yumusak hem de her seferinde tam tamina 12 ye donuyor, belki de isvicrede filan bir elden gecmistir, cinku boyle yapan kucuk markalar var.
barett

barett

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 3:49

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Sdc10718o

ABI KIYIDA KOSEDE ORJINAL MAKINELERIM CIKABILIR KASA BULURSAN AKLINDA OLSUN
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 15:55

citizen eco drive minute repeater
yeni yıl süprizi biere

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 003al
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 22:53

Yılbaşı sürprizi buna denir , biraz anlatacaksın herhalde ?
barett

barett

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 31 Ara. - 23:08

guzellll Sleep
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 2:43

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Dsc0008z
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 4:15

Saatleriniz çok güzel arkadaşlar, hayırlı olsun ok1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 8:27

o citizen arkadaşımın Smile
adam hiç takmıyo (babası arabia dan getirdi zamanında), getirdi saati özelliklerini anlatsana dedi;manual ını falan kurcaladık ama çok da başarılı olamadık :(
bayağı kallavi duruyor bilekte

eroltay bugun bir certina denedim..1800 chf fiyatıyla cep yakıyordu ama..kalınlık 16 falan olmasaydı kafamı çok yorardım saat için,adamlar dehşet bir malzeme kalitesi kullanmış, şaşırdım.. foto bulursam eklerim
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 9:07

Barett@
titus'e bir kasam var, bir turlu makine bulamamistim, belki diger landeron'a da ok1

Egunns@
Citizen'in pilli oldugunu saniyorum, ama gong seslerini gercek bir minute repeater gibi veriyor.

Ertay@
Yaktin bizi, foto kocaman cikmis, sayfanin sakulu kacti Very Happy
Bi deee certinaaaaa fumeur
barett

barett

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 9:10

Bende kasasiz duraktansa sende kasasi ile dursun abi. 8)
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 9:13

Sagol sevgili barett, gorustugumuzde yapariz bi takaslar Very Happy
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:01

watcher,
Certina'ya iyice bak istersen, sonra yanlis getirdin deme. diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:06

Nassı yani ?? yeni mi ??
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:34

teng demiş ki:
Nassı yani ?? yeni mi ??
kime ne sordun? anlamadim abi.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:38

Sana sordum ertay, saati yenimi aldın ?
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:50

saati alali iki yil oldu, ve alirken ayni anda iki tane birden aldim ve ikisinide fazla takmadim.
ayni saatten nicin iki tane? oda benim cinsligim iste; cokbegendigim bir seyden iki tane alirim hep, birisi kaybolursa yedegi olsun diye'
bir tanesi Belcika'ya gelin gidecek bu gunlerde. diable
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:52

Sen boşver damat ilgilenmez onunla. Bir odaya koyar padişahın haremi gibi bekle ki sıra gelsin diable
Sen onu iligilenecek hoş tutacak bir aileye ver kahkaha2
ertay

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 11:59

teng demiş ki:
Sen boşver damat ilgilenmez onunla. Bir odaya koyar padişahın haremi gibi bekle ki sıra gelsin diable
Sen onu iligilenecek hoş tutacak bir aileye ver kahkaha2
sozverdi; gozum gibi bakacagim dedi, belkide son gelen en kiymetlileri olur. zaten bakmazsa gidip alirim. sonra ne demisler "gelin ata binmis, ya nasip"
belkide kizin baska bir sevdigi vardir ona kacar; yada babasinin evinde kalmak ister. ne bileyim. diable
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:20

Birak simdi kizin babasini mabasini, allahin emriyle verdim gitti dendi bikere, ondan sonrasi damat evine ait, haremde ona da bir yer bulunur elbet,
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:21

Şansımı denemek istemiştim diable
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:35

vay be helal; 2 tane ds first 2 tane moonwatch fumeur

ertay demiş ki:
saati alali iki yil oldu, ve alirken ayni anda iki tane birden aldim ve ikisinide fazla takmadim.
ayni saatten nicin iki tane? oda benim cinsligim iste; cokbegendigim bir seyden iki tane alirim hep, birisi kaybolursa yedegi olsun diye'
bir tanesi Belcika'ya gelin gidecek bu gunlerde. diable
barett

barett

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:38

belcika bu konularada cok misafir perverdir..
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:39

barett demiş ki:
belcika bu konularada cok misafir perverdir..

kahkaha2
gelin ithal ediyoz az bisey mi bu
barett

barett

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:40

allah hepsini bir sandikta kocatsin abi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:44

Alinca bi tur koluna takarsin benden musaade kahkaha2
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:45

kızıl kahve kayışlı mido (siyah kayış yapılana kadar fumeur
tayfun abi baron dan aldığım yeni siyah kayışıda söküp attım; kazıkçı zihniyete hayır!...yıllar boyu kalas kayışları alıp durmuşum oradan..
bu arada resimde görülen kızıl kahve kayışın kalitesi üstdüzey; aynısının siyahıda gelicek

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 005oi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:47

Kayışı nereden aldın ? daha resim yok mu?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 12:53

abi kayışı bahariye tufan saat; kayış ustasına yaptırdı....kayışın kalınlığı yumuşaklığı parlaklığı o kadar yerindeki; kaliteli kemerlerde kullanılan deri tarzı.....fabrikasyon kayışlardan çok farklı...birazdan detay eklerim
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 1 Ocak - 13:14

detaylı kayış...
(verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz Smile

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 001yv
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 002nh
Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 003pfyBugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 005sb
certus

certus

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 8:51

egunns, taba kayış hemen farkını ortaya koymuş... saatin elitliği bikaç kat artıyor hemen taba kayış ile.. harika olmuş... yok arkadaş bu mido'ya taba kayış takmamak benim gözümde suç unsuru diable ... şu güzelliğe bak hele prier
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 8:54

Kayış derimi krokodilmi?
mahsuru yoksa ne kadar tuttuğunu sorabilirmiyim ?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 9:11

teng abi pm
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 9:15

certus bende sevmeye başladım; hatta siyah kayışım yapılsa bile bir müddet bunu takmayı düşünüyorum..
yanlız bu taba değil; kızıl kahvenin bir tonu; ne çok koyu ne açık ama koyu sayılır;
saatin orjinalinde biraz koyu bir taba var; onuda almayı düşünüyorum..sonuçta -the original....bana bir güzellik yapıp orjinal kayışımı verin uleen diycem fumeur

certus demiş ki:
egunns, taba kayış hemen farkını ortaya koymuş... saatin elitliği bikaç kat artıyor hemen taba kayış ile.. harika olmuş... yok arkadaş bu mido'ya taba kayış takmamak benim gözümde suç unsuru diable ... şu güzelliğe bak hele prier
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 2:06

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 061109200
Bugünkü türkümüz Le Locle yöresinden.
Tissot, Zenith ..ve bir çok saat firmasının bulunduğu İsviçre'nin önemli saat bölgelerinden Le Locle'ye ithaf edilmiş bir Tissot saati.
Saati 2005 yılında almıştım ve artık altın kaplama olarak çıkmıyor. O zamanlar 500 chf gibi hatırlıyorum, şimdilerde çelik olanları 700 chf.
39 mm çapında 10 mm yüksekliğinde şimdiki kayışı ile birlikte 69 gram bir saat.
İlk zamanlar günde 10 saniye ileri gidiyordu, şimdilerde kasım ayında 10 gün çalıştırmışım 26 saniye ileri gitmiş, Aralık ayında 4 günde 4 saniye ileri gitmiş. Daha naapsın ? cheers
İlk kayışı bana kasvet verdiği için biraz eskiyince hemen değiştirdim.5-6 tane denemeden sonra Longines'in krokodil kayışını aldım.Bunun deseni ve rengi iyi, ama kayış kağıt gibi ince duruyor. Rengi tutan bir alligator bulana kadar bununla idare edicem.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 3:56

Bende kasa sarı mı, yoksa ışıkdan,mekimden mi öyle görünüyor diyecektim ki, açıklamalarda durum anlaşıldı ve piyasada hep çelik olduğu için bunu ilk kez görüyorum, değişik güzel. Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 4:01

Camı bombeli olsaymış daha da güzel olacaktı kuşkusuz.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 4:09

Bak bu cam olayını bilmiyordum ve bombeli biliyordum,büyük eksiklik,saatin yapısına da uygun düşecekmiş.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 4:13

Yok aslında kasanın kenarları düz olduğundan düz cam kullanmak daha uygundu sanırım + bombeli camın maliyet farkı da gelince düz cam yapmışlarıdr.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 7:36

süper
bende alsaydım, altın pvd sini alırdım ok1
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz 3 Ocak - 8:08

Teşekkür ederim.
Bu saat bir nevi limited oldu, artık altın kaplama üretilmiyor Very Happy
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 8:31

Sevgili arkadaşlar, ''bugün kolunuzda hangi saat var ? başlığına 70 li yıllardan bir Omega ile devam edecektim taaa ki (benimki de Hakkı Devrim gibi oldu:-)) ) Watcher Omega koleksiyonunun bir kısmını gösterene kadar hahaha
Şu ana kadar kendime gelemediğimden affınıza sığınarak konuya devam edemeyeceğim Very Happy Bendeki tek vintage Omega'yı da yarın ihtiyaç sahibi birine verip bu Omega konusunu kapatıp, hayatıma başka bir yönde devam etmek istiyorum.

Ula ne koleksiyondu ama be monstre
Axiaziz

Axiaziz

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 8:44

Tabii tabii, ben de artık hiç bulaşmam Omega olayına, "bir gün para artırabilirsem bir tane dynamic falan alayım" diyordum ne zamandır... 2 tane varmış...
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 8:48

2 tane sadece gösterdiği kazı yapsa daha kaç tane bulur

Bugün kolunuzda hangi saat var ?
2 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Sonraki
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Saat kordonları nasıl değiştirilir, hangi aleti kullanmak gerekir