Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bugün kolunuzda hangi saat var ?

+42
parabellum p08
taskinuslu
krytime
Drao
donjohnson
mehmettt
haspirin
Mehdi002
aaltindeger
cowboy
kelby
mertk
sifujack
crazyhours
zolaxx
austun
silver
ooomegaa
bumblebee
okyanus57
porter
pulka
borahan
ggkhann
dslrman
twillightzone
2FAST4U
MortingenStrasse
M.Ali Sade
canturk
Axiaziz
certus
watcher
tag_ci
solestar
barett
egunns
forbidden
Polemik_
deka
ertay
teng
46 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20
YazarMesaj
ahmettombak

ahmettombak

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Empty
MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 10:08

PO buyuk boy evet. Kucuk boyu kolumda cok kucuk durdu. Evet bende JL nin sekline kandim da aldim Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 11:00

jl nin çoğunun tasarımı güzel olur..ama bence kullandıkları malzeme kalitesi vasatı aşamıyor
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 19:31

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Resim_481587372
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 19:33

Bu saati ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti güle güle kullan silver Smile Hikayesi nedir bu saatin??
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 19:40

@silver
güzel saat.
avatarındaki orise benziyor, güle güle kullan.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 19:41

Ülkemizde isviçre otomaik saati almak pek mümkün olmadığı için maddi açıdan, umutsuzca ebay'de ava çıktığım bir gün karşıma çıktı Smile Adam power seller'dı, kardeşi bu markanın Amerika dağıtıcısıymış ve hani bizde "bitiriyoruz" diye yazarlar ya Smile onun gibi bir satışı vardı Epos için, bu saati çok uygun fiyata satıyordu, ondan hiç görmeden sadece resimlere bakarak aldım, 43 mm bir saat aslında ama kibarlığı kapatıyor. Valla çok hoşuma gitti ne diyeyim, gerçekten kaliteli bir saat biere
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 19:58

total maliyet sorsak ayıp etmiş olurmuyuz.
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 20:09

Liste fiyatı 1400$, yabancı internet sitelerinde 800$ civarı satılıyor, bana 550 lira civarında maliyeti oldu Smile Kordonu metaldi değiştirdim Hirsch aldım Smile

Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Dsc04088
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 20:11

Süper bir alışveriş olmuş tebrikler Smile kayışta güzelmiş güle güle kullan Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 20:13

enfes... hele bu fiyata tam av olmuş güle güle tak
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 20:15

Cook guzel bir saat, hayirli olsun, mutlu gunlerde kullan kardesim.
http://www.turksaatforumu.com
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 20:16

Sağolun, risk aldım ama sonuç güzel oldu Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:07

Resmi göremiyorum ?
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:09

Kıllı kolum için tıklayınız Smile

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_481587372.JPG
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:12

o da gözükmüyor
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:14

silver sen küçük saatte takamazsın şimdi Very Happy seiko 5 falan taksan o kılların arasında kaybolur saati falan göremezsin diable
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:28

Aslında kıllı biri değilim ama dirsekten bileğe kadar bir anormallik var, dirsekten yukarısında sıfır kıl nerdeyse, biraz amele havası var Smile

bu arada teng başka yere yükledim şu adresi kullan

https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/j7f1fs.jpg
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:37

Bu fiyata tam bir av olmuş, rebrikler klas bir saat. Tachymetre var, nasıl çalışıyor ?
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:44

valla bilmiyorum Smile sağolun bu arada...
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 21:55

silver demiş ki:
Liste fiyatı 1400$, yabancı internet sitelerinde 800$ civarı satılıyor, bana 550 lira civarında maliyeti oldu Smile Kordonu metaldi değiştirdim Hirsch aldım Smile

ekmek teknesinde Kadir Çöpdemir'in tiplemesindeki gibi;

oy oy oy çekesim geldi.

ben bu eposlara bakmıştım, 650 dolardan aşşağı ebayda yok. kargosu gümrüğü vs derken rahat 1200 TL. süper bir alışveriş olmuş alkisalkis
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedSalı 20 Nis. - 22:35

Evet artık böyle ucuza düşürmeden almam, az ve öz olayını benimsedim Smile
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 1:36

saatiniz hayırlı olsun.

43 mm biraz büyük degil mi? sormadan edemedim. sanırım bu boyutlarda saat takanları biraz "amele" olarak nitelemiştiniz:))

http://www.turksaatforumu.com/genel-saat-sohbeti-f6/mehmet-ali-birand-tan-saat-acklamas-t1381.htm
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 3:30

yok direk o boyutta takanları değil, bilek inceyse 44-45+ takanlar için söylemiştim çarpıtmayın lütfen Smile

yani iki koşul var, ilki bileğin ince olması, bilek kalın olursa yine sorun yok elbet takılabilir, burada yanlış hatırlamıyorsan 48-50 mm'lik bir Oris'i bileğine yakıştıran birinin resmi vardı, adam 195 boyunda odun gibi bilekleri olan biriydi..

Bana gelince 44 mm güzel durmuyor, normal olarak 42 mm kullanıyorum,
43 mm ise ancak saat kibar yada boynuzları kısaysa oluyor, bu saatin ölçüsü de net olarak 42.7 mm ve görüntü kibar, açıkası bileğimin sınırına geldim diyebilirim bu saatle Smile

özetle amele koşulu bileğinin taşıyamadığı saati takmaktır, büyük saat takma değil yani, 42 mm ancak taşırken (benim gibi misal) gidipte big pilot takınca amele olunur şimdi beret
deka

deka

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 4:19

Saati çok beğendim,çok güzel, bileğede uyumlu olmuş, güle güle kullan. ok1
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 4:49

silver demiş ki:
yok direk o boyutta takanları değil, bilek inceyse 44-45+ takanlar için söylemiştim çarpıtmayın lütfen Smile

yani iki koşul var, ilki bileğin ince olması, bilek kalın olursa yine sorun yok elbet takılabilir, burada yanlış hatırlamıyorsan 48-50 mm'lik bir Oris'i bileğine yakıştıran birinin resmi vardı, adam 195 boyunda odun gibi bilekleri olan biriydi..

Bana gelince 44 mm güzel durmuyor, normal olarak 42 mm kullanıyorum,
43 mm ise ancak saat kibar yada boynuzları kısaysa oluyor, bu saatin ölçüsü de net olarak 42.7 mm ve görüntü kibar, açıkası bileğimin sınırına geldim diyebilirim bu saatle Smile

özetle amele koşulu bileğinin taşıyamadığı saati takmaktır, büyük saat takma değil yani, 42 mm ancak taşırken (benim gibi misal) gidipte big pilot takınca amele olunur şimdi beret

bir tür koşullu amelelik:)

ne anladım ben bu coktan secmeli amelelikten?

bu vesile ile kibar feyzo'dan pek sevdiğim bir bölümü eklemek istiyorum müsadenizle.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1495/sen-gelme-ulan-ayi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 5:02

tabi bu arada 43 mm degil de 42.7 mm olması amelelik meselesinde bir faciayı kıl payı ıskalamanıza vesile olmuşSmile)
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 5:12

Yok hocam kurtaramadım yukarda yazmıştım kıl durumundan dolayı bir amelelik var diye Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 5:40

Yazın o saat genleşir, 43 olur sen de amele olursun kaçış yok taktın bi kere Very Happy
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 7:37

birkaç günlüğüne bende olan all dial diver,
saatin bileğe oturuşu mükemmele yakın

[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Eskkf9[/img]
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 7:43

Ne kadar bu Smile çapı nedir
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 8:12

çap 42
listesi 1330 chf
bence legend diver yerine biçilmiş kaftan
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 8:16

Nereden buluyorsunuz bu saatleri bilmem ki ok1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 8:35

madem geceye hızlı girdik devamı gelsin guluyor

[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 B8sg0p[/img]
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 8:46

Kayışı çok hoştur, kayışını gösteren resim yok mu ?
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 8:55

egunns demiş ki:
birkaç günlüğüne bende olan all dial diver,
saatin bileğe oturuşu mükemmele yakın

[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Eskkf9[/img]

mido çok güzel alkisalkis

bugün bir mido için pazarlık yaptık, beş kuruş inmedi adam agliyor
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 8:59

kayış koyu taba alligator
yekpare tasarım olduğu için biraz bilek üzerinde taşınınca hoşduruyor bileği sarmalıyor

[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Qqpa14[/img]
[img]Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 2a4prio[/img]
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 9:07

Bu bahsettiginiz birden fazla Omega'lar orjinal mi arkadaslar???
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 9:16

kim bahsetmişse orjinaldir. ben şahsen burda kimsenin replika saat taktığını görmedim.

kendi kendimi yalanlayayım bari, şimdi hatırladım da, kızıl-kahve alligator kayışlı bir zenith görmüştüm sanki, ama oda gerçeğinden aşşağı kalır gibi değildi.

En son kelby tarafından Çarş. 21 Nis. - 9:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 9:17

pardon ?
m1cemi

m1cemi

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 9:44

Benim hatam. Ayni anda birden fazla basliga takilinca, bu baslikta daha birsuru sayfa olduguna dikkat etmeden, cok once yazilmis mesajlara cevap attim.

Orjinal mi diye sorarken, Omega degil de sanki Swatch'dan bahsediliyomus gibi geldi bana Smile Yoksa Omega'nin siz de ne isi var anlaminda kesinlikle soylemedim, yanlis anlamayin
silver

silver

MesajKonu: Geri: Bugün kolunuzda hangi saat var ?   Bugün kolunuzda hangi saat var ? - Sayfa 20 Icon_minipostedÇarş. 21 Nis. - 9:58

Ertay'ın Omega'lardan bahsediyorsanız kan çıkabilir dikkat Very Happy
Evet hepsi orjinal.

-------

http://www.turksaatforumu.com/viewtopic.forum?t=1542

Bugün kolunuzda hangi saat var ?
20 sayfadaki 20 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20
 Similar topics
-
» Bugün Aklınızda Hangi Saat var ?
» Bugün duvarınızda hangi saat var?
» Hangi marka saat, hangi modeliyle ünlenmiş?
» Acun Ilıcalı'nın kolunda hangi saat var?
» Saat kordonları nasıl değiştirilir, hangi aleti kullanmak gerekir