Arkadaşlar kenarda duran bu saatlerimi satmak istiyorum.Arlonu aslında u-boat saat içine koymayı planlıyordum ama Saniye ibresini çıkarıp koymak çok saçma olacaktı.Yan koymakda istemedim o yüzden satıyorum.U-boat saatim de gerçekten iyi bir imitasyon.Dakik çalışıyor su geçirmiyor camı şimdiye kadar çizilmedi ve kasa gerçek 316L (mak müh olarak inceleme yaptım
) 316L çelik diğer tüm çeliklerden farklı larak paslanmaya karşı pas kullanan bir yapıya sahiptir.Dış yüzeyi diğer çeliklerde çok iyi dereccede parlatılabilirken,bu çelik türü Parlatılsa bile 1 gün sonra tekrar eski hafif matlığına geri döner.Nedeni şudur dış yüzey kısım oksitler ve iç yüzeyde oluşabilecek deformasyonlara engel olur varsa yüzey hataları onların artmasını engeller.Alman engelhardt saatim gerçekten çok iyi durumda su geçirmiyor camında gözü rahatsız etmeyen çizikleri var (1-2 tane)
Serkisof ise bildiğimiz 36XX serisi movement'a sahip değil daah küçük kurmalı bir mekanizması var.Ama oda dakik ve güzel işliyor.
u-boat saatim replika olduğu için onun başlığı replika bölümüne açacagım(kurallara uymak lazım
)
Fiyatlarımız şöyle:
Engelhardt:100 TL (haftabaşına kadar) Daha sonra 120 Tl arkadaşlar.
Arlon : 120 TL
U-boat : 250 TL
Serkisof: 60 TL
Toplu alımlarda alıcı hoşnut bırakılır :okkiii
: