Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Adana'dan herkese selamlar.

+5
solestar
deka
watcher
ertay
ZeitGeisT
9 posters
YazarMesaj
ZeitGeisT

ZeitGeisT

Adana'dan herkese selamlar. Empty
MesajKonu: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:15

Merhaba arkadaşlar.

Adım Volkan Adana'da yaşıyorum. Mali Müşavirim... Evliyim ve eşim Öğretmen... Eşimde en az benim kadar saatlere meraklıdır. Kendisi Foruma üye olmasada benimle birlikte takip ediyor yazdıklarınızı by

İyi vakit geçirip sağlam dostluklar kurmak temennisindeyim...
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:35

Hosgeldin Volkan arkadasim,
Benim esimde SMMM. fakat ne yazikki o saatlere benim kadar ilgili degil. Very Happy
ama ilgili olmamasi bazen iyi oluyor, pahali bir saati ucuz aldim diye yutturuyoruz ve kavga cikmiyor. fumeur(gerci ucuz aldimdiye yutturma isininuzmani watcher)
ilerleyen gunlerde karsilikli olarak guzel paylasimlarimiz olacagini dusunuyorum.
tekrar hosgeldin. sampanya
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:42

Hoşbulduk....

Aramızda kalsın ama bana da genelde hediye gelir saatler fumeur Söz konusu pahalı saat almak olduğunda kadınlar hep aynı Smile
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:47

ben hediye geldi diyemem, bizimki inanmaz. sana bu yastan sonra kim hediye alacak! olsa olsa sen hediye almissindir, begenilmeyincede aldigin yere geri veremeyince degistirip kendine almissindir der.bu yuzden hediye geldi demiyorum. diable
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:50

hele hele watcher hediye geldi diye hic diyemez, hangi saate ne dedigini daha sonra hatirlamayacigi icin oyle bir riskede girmez. o sadece cok hesapli alir 20 eu. 30 euyu gecmez aldigi saatler. diable
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:51

Benim hatun yemiş gibi yapıyor zaten Arrow
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 14:55

eroltay demiş ki:
hele hele watcher hediye geldi diye hic diyemez, hangi saate ne dedigini daha sonra hatirlamayacigi icin oyle bir riskede girmez. o sadece cok hesapli alir 20 eu. 30 euyu gecmez aldigi saatler. diable

Tanrı hepimizi kadınların şerrinden korusun cheers
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 15:00

Hosgeldiniz,
by

Esinizin de hobinizi paylasmasi cok guzel, darisi hepimizin basina ok1
http://www.turksaatforumu.com
deka

deka

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 21:49

Hoşgeldiniz,bildiğim kadarı ile bazı risklerinden dolayı watcher eşinden gizli forumu takip ediyor, ayrıca forumun adresini de vermiyordu diable ,sonra sizde de böyle bir sorun risk oluşmasın by
solestar

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 21:50

Hoşgeldiniz ok1
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 23:20

hoşgeldiniz Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 23:21

sampanya hoşgeldiniz sampanya
Forumumuza bir renk daha geldiğini görmek sevindirici.
NickName'niz almanca zaman ruhu anlamınamı geliyor?

Benden size bir tüyo daha: Saatleri değiştireceksiniz ,Eski ucuz saatinizi verip onun yerine daha kıymetli bir saat alabilirsiniz.Ben hep öyle yapıyorum :-))) Benim hanım hatırlamadığından şimdiye kadar sormadı sen bunu değiştirmemişmiydin diye.(Ya da içinden bırakayım da oynasın diyordur geek )
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 23:39

volkan bey,
Raymond Weil fotograflarini istiyoruz yalniz, oyle eli bos gelmek olmaz degilmi. Very Happy
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 23:53

volkan bey forumumuza hoşgeldiniz (forumu erkenden sahiplenmiş gibi oldum galiba)
teng

teng

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedC.tesi 26 Ara. - 23:58

Ama haklısınız Mustafa Bey bu forum hepimizin, burası Hyde Park !!
deka

deka

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 0:19

mustafasuren demiş ki:
volkan bey forumumuza hoşgeldiniz (forumu erkenden sahiplenmiş gibi oldum galiba)
ok1 by
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 10:42

mustafasuren demiş ki:
mustafa hocam,
foto Bruxel dolaylarindanmi? 3 saat once onunden gectim. aman sakin watcher duymasin, sonra ugramadim diye kizar. diable
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 11:35

Hoşbulduk arkadaşlar....

Bu arada forumdaki bütün arkadaşlar Avrupalımı yaw bu Hyde Park ne demek...? Idea
teng

teng

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 11:47

Yanı burada herkes fikrini Hyde Park'ta olduğu gibi özgürce söyler, adaba uygun olduğu sürece kimse karışmaz,
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 11:52

Tamam da bu Hyde Park ne? Cahilliğim için kusura bakmayın
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 11:54

Hyde Park, Londra'daki Kraliyet Parkları'nın en büyüğüdür.

Bitişiğindeki Kensington Bahçeleri'yle birlikte 249 hektarlık bir alanı kaplar.Bahçeler bölümünde Long Water (Uzun Su), park bölümünde de Serpentine olarak bilinen bir gölü içine alır.Parkın Marble Arch'a (Mermer Kemer) yakın kuzeydoğu köşesinde ise, çok eskiden beri sokak hatiplerinin serbest konuşma yeri olarak bilinen Speakers' Corner bulunur.Ve dünyada bilinen en büyük parklardan biridir.

Kaynak : Vikipedi
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 11:55

ZeitGeisT demiş ki:
Hoşbulduk arkadaşlar....

Bu arada forumdaki bütün arkadaşlar Avrupalımı yaw bu Hyde Park ne demek...? Idea
bildigim kadari ile, icerisindeki bulunan serbest kursude soylenen hic bir seyin aleyhte delil olarak kullanilmadigi ve bu kursude herkesin dusuncesini acikca soyledigi Londra'da bir park diye biliyorum.
Watcher'de forumumuza bu benzetmeyi yapti, prensip olarak forumda hic bir uyenin yazdigi hic bir yazinin keyfi olarak silinmemesi konusundaki hassasiyetden dolayi Hyde Park dedi.(kendisinin asil meslegi gazetecilik oldugu icin, sansur denildimi saclari dimdik oluyor) diable
hepimiz Avrupa'danmi sorusuna gelince, ben dort yildir burada is dolayisi ile bulunuyorum.(Almanya)
Watcher'de bildigim kadari ile uzun yillardir Belcika'da yasiyor.
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 12:00

Ben tv de izlemiştim bir kaç defa vatandaşlar o parta bulunan bir kürsüye çıkıp içlerinden ne gelirse söylüyordu. Bu mu hadise Smile Yani detaylı bilmiyorum...
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 12:05

Herkes Adana yı Akdenizin güzide bir şehri olarak beller fakat. Adana Tr de blue jean ın giyildiği ilk şehirdir. Türkiyede önemli sanatçılara bakarsanız çoğu Adanalıdır neredeyse bütün rockçular. Yaşar Kemaller , Yılmaz Güneyler. Saysam uzun zaman alacak.
Sanırım çok eskilerden Adana da İncirlik Hava üstünün kurulması ile Amerikalılarla kurulan yakın ilişkiler buna etken olabilir.
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 12:18

Adana guzel yerdir.
Azmi buz gibi biralar yuvarladim, Menderes bulvarindaki dolmusun yerinde,
arada bir kulagini karistirsada Mesut'un kebabinin tadi hala damagimda, Very Happy
bir diger yuzudur Adanin Cemalpasa, Mahvesigmaz ve Sular.
ticaretin kalbi Buyuksaat ve yagcamii civarinda atar.
esnafinin cani gonulden ehlen demesi bile Adana'yi farkli yapar.
evet biraz siir gibi oldu ama Adana'yi gercekten cok severim.
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 12:28

eroltay demiş ki:
Adana guzel yerdir.
arada bir kulagini karistirsada Mesut'un kebabinin tadi hala damagimda, Very Happy

OOooO üstad Adana yı biliyorsunuz... Sizleri ağırlamaktan büyük keyif duyarım. Acılı adana Adana gölü manzarasında Fasıl Rakı. Bizim ilimizin en büyük özelliği darbeler kargaşaların boy gösterdiği dönemlerde bile biz yaşama olan sevgimizden taviz vermemişiz. Musikinin kalbi olarak anılır hala. Herkesin bir birini yediği dönemlerde bile musikinin döndüğü gazinoları ve pavyonları ile meşurdur. Ülke sevgimiz tartışılmaz agresif eğlenceye düşkünüzdür... Smile)
deka

deka

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 12:49

bende bir tarihde düzenlenen toplantı için Adana ya gitmiştim, baraj tarafında yemek verilmişti, yemeğin güzelliğinin ötesinde en çok şalgam sevisi yapanlar dikkatimi çekmişti, bardakdan 1 yudum alıyorsunuz, adam arkada bekliyor, hemen o boşluğu dolduruyordu.
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 12:51

ZeitGeisT demiş ki:
eroltay demiş ki:
Adana guzel yerdir.

OOooO üstad Adana yı biliyorsunuz... Sizleri ağırlamaktan büyük keyif duyarım. Acılı adana Adana gölü manzarasında Fasıl Rakı. Bizim ilimizin en büyük özelliği darbeler kargaşaların boy gösterdiği dönemlerde bile biz yaşama olan sevgimizden taviz vermemişiz. Musikinin kalbi olarak anılır hala. Herkesin bir birini yediği dönemlerde bile musikinin döndüğü gazinoları ve pavyonları ile meşurdur. Ülke sevgimiz tartışılmaz agresif eğlenceye düşkünüzdür... Smile)
bastan soyleyeyim demedi demeyin ben cok yerim ona gore, davet ettiginize pisman olmayin sonra, Very Happy bir Adana'liya soylenmemesi gerekn seyi soyledim degilmi. diable Adanali yemekten ve yedirmekten korkarmi hic? neyse bici bici var degilmi?yemekten sonra. fumeur
Adana'yi azicik bilirim, Fuarda ve Kiremithane pazarinda isportacilik yaptigimi falan soylesemmi acaba? Very Happy
evet Adana'yi bilirim, fakat 4-5 yildir gelemiyorum, cakmak cd. taraflari yine hareketlimi?
ama hic belli olmaz, insanlarin nerede ne sekilde karsilasacagi belli olmaz degilmi?
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPaz 27 Ara. - 14:59

Merak etme biz lokmacıyızdır. Yemeyen ve içmeyen adama adam demez genelde kızda vermeyik Smile Hatta size şaka gelmesin biz eşimi istemeye bir şişe Adana boğması ile gitmiştik. Kayın beder yemişim şekerlemelerini elleri boş gelmesin die talimat verdiydi Smile biere
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 0:11

ZeitGeisT demiş ki:
eroltay demiş ki:
Adana guzel yerdir.

Ben de ben deeee geleceeemmmm, lise bir'i mersinde okurken adanaya da gitmistim, acililarin tadi hala beynimde kazinmis durur, hele ki salgam, myammmmm, istanbulda galiba levent'te bir yerde adana salgami da servis yapiyorlar, adanadan getiriyorlarmis, her yolum dustugunde ugramaya calisirim, ufff yaw agzim sulandi walla...
Gelicez dostum basina bela aldin biere
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 0:14

Hyde park konusunda da zaten herseyi aciklamissiniz, neden hic kimseden tepki gelmedi diye merak etmistim ama goruyorum ki hemen benimsenmis cok sevindim cheers
deka

deka

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 0:20

Hele son zamanlarda, hatırlamak istemediğimiz olaylardan sonra bu çooook anlamlı oldu,neden tepki gelsin ki fumeur
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 0:22

Forumda yolu bu taraflara düşecek herkes davetlimdir. Sizleri Ağırlamaktan büyük keyif duyacağımdan emin olabilirsiniz...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 2:16

eroltay demiş ki:
mustafasuren demiş ki:
mustafa hocam,
foto Bruxel dolaylarindanmi? 3 saat once onunden gectim. aman sakin watcher duymasin, sonra ugramadim diye kizar. diable
way way wayyyy iste yakalandin, neden ugramadin bana? Suspect
deka

deka

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 2:26

Yeni gelen arkadaşları görüyorum, hoşgelmişler, kendilerini tanıtırlarsa, memnun oluruz.
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 2:48

watcher demiş ki:
eroltay demiş ki:
mustafasuren demiş ki:
mustafa hocam,
way way wayyyy iste yakalandin, neden ugramadin bana? Suspect
senin misafirlerin vardi da onun icin, ayrica senin saat odasina girersem cikamayacagimi biliyorum. diable
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 4:34

ZeitGeisT demiş ki:
Merak etme biz lokmacıyızdır. Yemeyen ve içmeyen adama adam demez genelde kızda vermeyik Smile Hatta size şaka gelmesin biz eşimi istemeye bir şişe Adana boğması ile gitmiştik. Kayın beder yemişim şekerlemelerini elleri boş gelmesin die talimat verdiydi Smile biere
yaw birkac defa dilimin ucuna geldi gitti, bogma varmi diyecektim, yüzsüzlük olur diye demedim. Very Happy Adana sofrasi olurda bogma olmadan olurmu hic! fumeur
yalniz kil odugum bir sey var, cogu yerde bogma raki deniliyor, benim bildigim sadece bogma denir, yaniliyormuyum?
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 4:53

eroltay demiş ki:
ZeitGeisT demiş ki:
yaw birkac defa dilimin ucuna geldi gitti, bogma varmi diyecektim, yüzsüzlük olur diye demedim. Very Happy Adana sofrasi olurda bogma olmadan olurmu hic! fumeur
yalniz kil odugum bir sey var, cogu yerde bogma raki deniliyor, benim bildigim sadece bogma denir, yaniliyormuyum?

Rakı = Arak bu iki kelimede arapça damıtılmış alkollü içecek anlamına geliyor. Bizim büyüklerimiz Arak derlerdi. Yani tekel bunu bir marka olarak kullanmış ama Boğma da bir rakıdır , Arak tır. Bu rakılar içindeki ismide Boğmadır. Yani Boğma rakı denebilir. Boğma rakısını asırlardır benim ailem evlerinin bahçesinde özel içimlik olarak hazırlar. sofraları şenlendirirdi. Çok ağır bir rakıdır. 50 60 derece alkol oranına sahiptir. Tabi keyfine göre damak tadına göre sen ayarlarsın. Ve kesinlikle yapımında herhangi bir alkol madesi kullanılmaz tamamen meyvenin özünde bulunan alkolden elde ediliyor. Yaygın olarak Üzüm den yaparız. Fakat incirden hurmadan kavundan turunçtan ve daha bir çok meyveden yapılabiliyor. Ansiklobedilerde bile boğma nın anavatanı Adana ve çevresi olarak kabul edilir. Tabi tekel yeni rakısının gördüğü büyük zamlardan sonra el altından ticareti yapılmaya başlandı. Bu da piyasada el altından satılan merdiven altı çeşitli alkol maddeleri ile takviye edilmiş boğmaların üretilmesine neden oldu. O yüzden para ile satınalınmasını hiç onaylamadığım gibi kesinlikle sağlıksız olduğunu söyleyebilirim.

Şu an bu rakıyı içimlik yapanlardan bir ufak ver dersen canını istiyormuşun gibi tepki alırsın. Hoş öz babamdan amcamdan bile istediğim zaman buyur soframa otur birlikte içelim ama bir çay bardağı bile vermem diyorlar Smile)))
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 4:59

Way vay vayyy bogma rakiyi cok duymustum ama bu kadar bilgi hic yoktu, tesekkurler ok1
deka

deka

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 6:13

eee, özel yapım olunca, birde malum içimlik neyse de ticaretini yapmak,kötü sonuçlar doğurur. diable
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 12:57

Bogma hakkindaki gerekli bilgiyi erbabindan almak cok iyi oldu.
hele hele, bir ufak isterseniz canini istemissiniz gibi olursunuz sozu ve bir cay bardagi vermem gel soframa beraber icelim kismi cok anlamli idi.
cok kiymetli olan bir seyi insanlarin sofralarinda comertce paylasabiliyor olmalari, herseyin kozmopolitlestigi bugunku ortamda bazi geleneklerimizin hala yasadiginin en bariz gostergesi diye dusunuyorum.
Adana'ya yolum dustugunde merhaba diyecegim ve hic cekinmeden sofrasina oturabilecegim bir dostun varligini bilmek ise gercekten cok hos. buda ayni ortak tutkulari paylasmanin en guzel yani olsa gerek.
ZeitGeisT

ZeitGeisT

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 13:11

eroltay demiş ki:
hele hele, bir ufak isterseniz canini istemissiniz gibi olursunuz sozu ve bir cay bardagi vermem gel soframa beraber icelim kismi cok anlamli idi.
cok kiymetli olan bir seyi insanlarin sofralarinda comertce paylasabiliyor olmalari, herseyin kozmopolitlestigi bugunku ortamda bazi geleneklerimizin hala yasadiginin en bariz gostergesi diye dusunuyorum.
Adana'ya yolum dustugunde merhaba diyecegim ve hic cekinmeden sofrasina oturabilecegim bir dostun varligini bilmek ise gercekten cok hos. buda ayni ortak tutkulari paylasmanin en guzel yani olsa gerek.

Çok kibarsınız. Bende kültürümü sizlere anlatabildiğim için çok memnunum. Biz Türk halkı özünde misafirperver bir milletizdir. Yalnız Türkiyeyi neredeyse karış karış gezmiş bir adam olarak şunu rahatlıkla söylebilirim Akdeniz insanın sıcaklığı bir başkadır. Ve Türkiye de en iyi sofra adabını (içkili Sofra) Adana da görürsünüz ve tadından yenmez. Ve sizleri ağırlamak bana gurur ve büyük bir keyif verir emin olun... Buradan istediğiniz yada iş ile alakalı her ne olursa her türlü yardıma hazır bir kardeşinizin olduğunuda bilin.

Saat forum vs inanın benim için hepsi bir yere kadar. Sadece vesile işte , bu vesile sayesinde güzel bir ortamda olmak beynelminel dostluklar kurmak daha ne olsun... Mahselesef bunu idrak edemeyen insani zaafiyetleri had seviyede olan vatandaşlar bu tarz ortamları acımasızca baltalayabiliyor. Muhabbetimizin bozulmaması dileği ile... Sizleri tanıyor olduğum için çok mutluyum...
ertay

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedPtsi 28 Ara. - 13:36

ZeitGeisT demiş ki:
eroltay demiş ki:

Çok kibarsınız. Bende kültürümü sizlere anlatabildiğim için çok memnunum. Biz Türk halkı özünde misafirperver bir milletizdir. Yalnız Türkiyeyi neredeyse karış karış gezmiş bir adam olarak şunu rahatlıkla söylebilirim Akdeniz insanın sıcaklığı bir başkadır. Ve Türkiye de en iyi sofra adabını (içkili Sofra) Adana da görürsünüz ve tadından yenmez. Ve sizleri ağırlamak bana gurur ve büyük bir keyif verir emin olun... Buradan istediğiniz yada iş ile alakalı her ne olursa her türlü yardıma hazır bir kardeşinizin olduğunuda bilin.

Saat forum vs inanın benim için hepsi bir yere kadar. Sadece vesile işte , bu vesile sayesinde güzel bir ortamda olmak beynelminel dostluklar kurmak daha ne olsun... Mahselesef bunu idrak edemeyen insani zaafiyetleri had seviyede olan vatandaşlar bu tarz ortamları acımasızca baltalayabiliyor. Muhabbetimizin bozulmaması dileği ile... Sizleri tanıyor olduğum için çok mutluyum...
Bu sozler ve bu ictenlik karsisinda hic bir soz soylemeyi goze alamiyorum...cunku tesekkur ederim, sagol vs. tarzindaki sozler virt zirt bir soz olmaktan ileri gidemeyecegi icin hic bir sey soylememeyi tercih ederek bir Iran atasozunu ithaf ediyorum. "kardes zorunlu arkadas, iyi arkadas kardesten ote"
saygi ve sevgilerimle.
deha

deha

MesajKonu: Geri: Adana'dan herkese selamlar.   Adana'dan herkese selamlar. Icon_minipostedÇarş. 6 Ocak - 20:59

Hoşgeldiniz Volkan Bey,

Saatler konusunda Adana'da çok değerli arkadaşlarımız var, onları da forumumuza davet ettim. Eğer ki tanışmıyorsanız forum üzerinden tanışma imkanınız olacaktır.

Adana'dan herkese selamlar.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» herkese selamlar
» Herkese Selamlar...
» Herkese Selamlar
» Herkese selamlar
» Herkese selamlar...