Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Paz 22 Nis. - 22:26
anladığım kadarıyla Sapphire Crystal glass daha fazla dayanıklı Sapphire crystal with anti-reflective coating 'E göre... peki saatin alt tarafından mı üst tarafından mı kaplı olduğunu nasıl anlayacağız ?
ayrıca saati almak için ebay sizce güvenilir mi ?
mertk
Mesaj Sayısı : 279 Kayıt tarihi : 11/02/10 Yaş : 34 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Paz 22 Nis. - 23:11
Dayanikliliklari aynidir tek tarafi kapliysa iki tarafi kapli ise camda kolay cizilme olabilir.Genelde tek tarafi kapli benim bildigim sinn u1 ve bazi breitlinglerde iki tarafi kali.Aliciyasorabilirsin ama ancak eline gectiginde anlarsin veya internetten alacagin saatin resimlerini bulabiliyorsan bakarak anlayabilirsin.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Ptsi 23 Nis. - 5:31
canozturkcan demiş ki:
anladığım kadarıyla Sapphire Crystal glass daha fazla dayanıklı Sapphire crystal with anti-reflective coating 'E göre... peki saatin alt tarafından mı üst tarafından mı kaplı olduğunu nasıl anlayacağız ?
ayrıca saati almak için ebay sizce güvenilir mi ?
Tek taraflı Ar ise içten yapılmıştır. double AR ise hem içten hem dıştan demektir.
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Ptsi 23 Nis. - 6:19
iki tarafı kaplıysa "blue tint" denen bir olay oluyor saat ışık şiddeti ve açısına göre mavi renge dönüşüyor. kimisi bunu beğenirken kimisi beğenmiyor. daha üst saatlerde bu blue tint'i engelleyen camlar da yapılıyor.
ar coating saatin ışık altında okunurluğunu artırmak için yapılan bir işlem.
canozturkcan
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Salı 24 Nis. - 7:43
çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için
seiko snaa89p1 modelini almaya karar verdim ? camı Sapphire crystal with anti-reflective coating... anladığım kadarıyla camı çizilmelere karşı dayanıklı ve sadece iç tarafı kaplı oluyor değil mi ?
genel olarak bu saat hakkında ki görüşlerinizi de söylerseniz çok sewinirim... fiyatı ebayda 300usd ...
aslında otomatik saat almak istemiştim ama bu saatin modeline tav oldum resmen ... modelini beğendiğim otomatik saatlere ise fiyatından yaklaşamıyorum...
brckk
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Çarş. 25 Nis. - 7:53
AR coating'in en sevdigim tarafi saatte cam yokmus gibi gorunmesidir.. Bayilirim
teng
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Çarş. 25 Nis. - 8:12
canozturkcan demiş ki:
çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için
seiko snaa89p1 modelini almaya karar verdim ? camı Sapphire crystal with anti-reflective coating... anladığım kadarıyla camı çizilmelere karşı dayanıklı ve sadece iç tarafı kaplı oluyor değil mi ?
genel olarak bu saat hakkında ki görüşlerinizi de söylerseniz çok sewinirim... fiyatı ebayda 300usd ...
aslında otomatik saat almak istemiştim ama bu saatin modeline tav oldum resmen ... modelini beğendiğim otomatik saatlere ise fiyatından yaklaşamıyorum...
bugün bir saatçide 300 dolara Tissot Visodate gördüm.
teng
Konu: Geri: Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir? Çarş. 25 Nis. - 8:13
yoksa 400 müydü ?
Sapphire Crystal glass ile Sapphire crystal with anti-reflective coating arasındaki fark nedir?