Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular

+5
watcher
teng
deka
solestar
mustafasuren
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
canturkk

canturkk

Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular   Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 10:12

Barett fuse cep saati direkleri bildigim kadariyla yapilabiliyor. Makinanin fotsunu yollayabilirseniz veya diregin sekil ve boyutunu ogrenebilirsem arastirmam daha kolay olur.
barett

barett

MesajKonu: Geri: Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular   Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 2 Ocak - 10:18

Tesekkurler bazi arkadaslar bana direk yaptirmak icin saat yollamak istiyorlar bende onlara turkiyede birine yonlendirmek istiyorum yol parasi ve kaybolma riski var diye bir kac isim bulabilsem iyi olacak acikcasi
canturkk

canturkk

MesajKonu: Geri: Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular   Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. 7 Ocak - 10:05

Fakat sizinde tahmin edebileceginiz gibi tek direk yapmak bayagi maliyetli olabilir. Ben ustamdan boyle durumlar icin elimdeki direklerden benzer veya en uygun olani takmayi ogrendim. Boyle birilerini arastirsaniz daha uygun olacaktir diye dusunuyorum.

Saat bilgilerinizi ölçmek için yazılı var, işte sorular
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Longines Master serisinden bir saat hakkında sorular
» Araba ve Saat mi Dediniz? Iste Budur...
» SAATİMİZE KUTU: HEZARFEN YAZILI SAAT KUTUSU LİSTESİ
» Bu saat için ne diyorsunuz. İlk defa bir saat alacağım. Neler sormam gerekir almandan önce ?
» Bu saat icin ne dusunursunuz?