| Tag Heuer | |
|
+22dentistemr bumblebee Axiaziz mertk solestar Tolga ertay teng Relojero MortingenStrasse padcom krytime tag_ci certus onder lakajahaga egunns forbidden deka vervito TAGHeuer Azizim 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Tag Heuer Cuma 18 Haz. - 9:14 | |
| bu kadar duru bir dizayn 44-45 mm çap ile tam bir hayalkırıklığı | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Tag Heuer Cuma 18 Haz. - 10:16 | |
| | |
|
| |
aeedde
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 03/08/10 Yaş : 50 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 3:38 | |
| Bir Tag Heuer fanatiği olarak bende aranıza katılmış bulunuyorum. Bu arada 2824-2 mekanizmayı çok küçümsemişsiniz ancak benim kullandığım carrera da bu mekanizmaya sahip ve ben oldukça memnunum, gayet stabil çalışıyor ve günlük 1 saniye bile sapma yapmıyor.. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 4:08 | |
| Tag'ın bütün mekanizmaları hassas çalışıyor. Ama sizinki özellikle iyi çıkmış. Chrono Carreralar bile 3-4 saniye sapma yapıyor. Sizdeki hangi Carrera ? eski model mi, yeni model bezeli kronoya benzeyen mi? | |
|
| |
aeedde
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 6:04 | |
| | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 6:28 | |
| aha işte bu... bende bumu yoksa Pontos Day Date mi diyordum tercihimi Pontos'tan yana yapmıştım. | |
|
| |
aeedde
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 6:47 | |
| Gerçekten klasik saat sevenler için çok güzel bir seçim ve 2824-2 mekanizmayı bana sevdirdi bu saat | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 10:23 | |
| kadran tasarımı mükemmel olmasada (bana göre) müthiş konforlu bir saat, sanki bileği okşuyor.hovercraft gibi bilekte kayıyor...sadece bu özelliği için bile alınır | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Tag Heuer Çarş. 4 Ağus. - 20:39 | |
| Hep diyorum dostlar, saatin capi onemli ama kasa yapisi, lug'larin oturumu, kasaya baglantisindaki yeri ve egimi, tum bunlar saate konfor veren unsurlar, carrera'yi ilk denedigimde verdigi rahatlik ve konfor duygusu beni cok sasirtmisti, hic beklemiyordum. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Tag Heuer Perş. 5 Ağus. - 5:00 | |
| - watcher demiş ki:
- Hep diyorum dostlar, saatin capi onemli ama kasa yapisi, lug'larin oturumu, kasaya baglantisindaki yeri ve egimi, tum bunlar saate konfor veren unsurlar, carrera'yi ilk denedigimde verdigi rahatlik ve konfor duygusu beni cok sasirtmisti, hic beklemiyordum.
+1 | |
|
| |
xedos
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/12/10 Yaş : 49 Nerden : Ankara :(
| Konu: Geri: Tag Heuer C.tesi 25 Ara. - 11:32 | |
| hort konu. tam da çok beğendiğim bir marka olan th hakkında aranırken bir de baktım sahibi olduğum çok çok beğendiğim aquaracer 500m modelinden bahsedilmiş. mekanizmasını merak ediyorum açıkçası ve "kalitesi" ne anlama geliyor onu sormak istiyorum. bu tasarımın en hoşuma giden özelliği zerafeti. chrono olmayışı sayesinde çok sade bir model ama o sadelik su gibi akıp giden bir model yerine aynı zamanda çok elit durmasını da sağlıyor. bezel bunda büyük pay sahibi diye düşünüyorum. heralde tepe dediğiniz kısım benim çok beğendiğim bir dokuya sahip. anti refle kaplama bana nispeten yetersiz gelse de mekanizmayı çok güzel sergiliyor. keşke bu kadar derinde durmasaydı. bu benim düğünümde alınan hediye saat. bana seçme şansı verdiler ve aylarca saat araştırdım. limitli bir bütçeyle çok zordu ve şöyle anlatayım bütçe bunun etiket fiyatının beşte biriydi normalde ama bir şekilde baskılarım sonucu ve uzun pazarlıklar vs sonucu aldırabildim gün geçtikçe daha çok sevdim bunu. inanın ilk başta bile bu kadar beğenmiyordum. şu an bu markada sadece carreraları buna yakın beğeniyorum. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Tag Heuer C.tesi 25 Ara. - 12:53 | |
| çok hoş bir saat; metal bileziklisini denediğimde bakla bilezik hayranı olmama rağmen saat bir türlü bileğimde düz duramamıştı; makyajlanma zamanı gelince kesinlikle ince ayar gerekli bu saate silikon da yakışıyor iyi günlerde kullanın | |
|
| |
xedos
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/12/10 Yaş : 49 Nerden : Ankara :(
| Konu: Geri: Tag Heuer Paz 26 Ara. - 0:36 | |
| - egunns demiş ki:
- çok hoş bir saat; metal bileziklisini denediğimde bakla bilezik hayranı olmama rağmen saat bir türlü bileğimde düz duramamıştı; makyajlanma zamanı gelince kesinlikle ince ayar gerekli
bu saate silikon da yakışıyor iyi günlerde kullanın çok teşekkür ederim öncelikle. bilezikle ilgili böyle bir sıkını yaşamadım ama sanıyorum bilek kalınlığıyla ilgili. asıl problemim bileğimde çapının büyük durması. makyajın otomobillerde neyse de saatlerde olduğunu hiç bilmezdim bu arada. bir de camın üzerinde eklenti olarak duran büyüteçten çok rahatsızım. camın temizliğini de zorlaştırıyor, onu alsınlar. silikon kayışı da beğeniyorum ve almak istiyorum aslında yurtdışında nerede bulabileceğimi ve tahmini fiyatını bilen var mı? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Tag Heuer Paz 26 Ara. - 2:43 | |
| yurtdışında mutlaka bulunabilir; @silver , @kelby gibi arkadaşlar ebay uzmanıdır onlar daha iyi fikir verir...
türkiyede LPI distribütör; internet adresine girip iletişime geçebilirsiniz; fiyatıda tahminim 300 tl veya yukarısıdır | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Tag Heuer Paz 26 Ara. - 10:50 | |
| Bu carrera 2824 mekanizmalı değil. bu saatte Unitas mekanizma var. | |
|
| |
| Tag Heuer | |
|