| watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon | |
|
+8teng bumblebee deka solestar MortingenStrasse canturk cowboy peugeot206wrc 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 9:20 | |
| Arkadaşlar Gerek saatlerden gerek diğer kolleksiyonlarımız bölümünde görüyoruz ki watcher abinin herşeyle ilgili bir kolleksiyonu var. Sevgili watcher abinin affına sığınarak kiçik bir yarışma geldi aklıma. Watcher abi neyin kolleksiyonunu yapmıyor? Kurallar da şöyle, 1. Yarışmaya normal olarak watcher katılamaz. 2. Tahminler kolleksiyonu yapılan şeyler olmalı. Örneğin bilgisayar mouse'u kolleksiyonu gibi şeyler kabul edilmez. Herhalde kimse böyle şeylerin kolleksiyonunu yapmaz. (Yoksa yapar mı??? Watcher abi????) 3. Doğru tahmini ilk yapan kazanır. Doğru cevabı watcher abi belirleyecek tabii. Ödül: Şimdilik yok Aklıma birşey gelirse çam sakızı çoban armağanı bişiler olabilir. NOT: Bu başlık tamamen gırgır amaçlı açılmıştır. Eğer rencide edici bir durum olursa (bizde olmaz ama) hemen silinecektir. | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 9:22 | |
| plak koleksiyonu ?? | |
|
| |
canturk
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 9:56 | |
| gazoz kapagı kolleksiyonu | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:02 | |
| eş koleksiyonu yapamadı daha şaka mete abi | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:10 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:12 | |
| Bıçak koleksiyonu. | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:13 | |
| içki koleksiyonu olabilir mi acaba ? hımm çok heyecanlıyım karıştırıyor da olabilirim | |
|
| |
canturk
| |
| |
deka
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:16 | |
| Kamçı koleksiyonu. | |
|
| |
canturk
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:18 | |
| kamyon jantı kolleksiyonu | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:21 | |
| Destekli atın yaw bence şapka koleksiyonu yapmıyor. | |
|
| |
canturk
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:23 | |
| tayfun abime paralel {----} namaz takkesi kolleksiyonu | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:29 | |
| Kravat koleksiyonu. | |
|
| |
canturk
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 10:40 | |
| deka abime paralel kravat ignesi kolleksiyonu | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 11:00 | |
| kravat iğnesi söylenir de kol düğmesi söylenmez mi?, Kol düğmesi koleksiyonu. | |
|
| |
tag_ci
Mesaj Sayısı : 114 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 33 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 11:28 | |
| Peugeot lastik janti koleksiyonu | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 12:02 | |
| cevap vermemi istediginiz zaman vereyim, ama gece gece cok guldurdunuz beni, namaz takkesi kolleksiyonu yapmadigimi soyleyebilirim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 12:13 | |
| Bu yukarida yazdiklarinizdan gecmiste yapilip ta simdi olmayan soylenebilir mi? mesela gazoz kapagi kolleksiyonum artik durmuyor, gecen sene yegenime verdim Bilye kolleksiyonum duruyor, vallahi yaw inanmazsaniz resmini eklerim, ama galiba bu yil kucuk oglum el koyacak, Duduk kolleksiyonum yok, kamci kolleksiyonum yok, bolca karavatim, kravat ignem ve koldugmelerim var ama kolleksiyon denebilir mi bilmem, bicak kolleksiyonum vardi, calindilar son bir tanesi duruyor, sapka kolleksiyonum yok, plak kolleksiyonum artik yok(calindi) ama ciddi ve guzel bir cd kolleksiyonum var eger yerine gecerse, icki kolleksiyonum artik yok benim kayinbirader son geldiginde onlari bos icki sisesi kolleksiyonuna cevirdi, Kamyon janti kolleksiyonuna girecek olursam bu sefer hanim kesin beni bosar. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 12:47 | |
| Cevap gozumuzun onunde, kalem koleksiyonu yapmiyor cunku kalem konusunda bahsi gecmisti. Bildigim kadari ile, Ebru koleksiyonu ve hali koleksiyonuda yapmiyor. | |
|
| |
peugeot206wrc
Mesaj Sayısı : 151 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 44 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 22:30 | |
| Biliyordum... Daha ne kolleksiyonlar çıkacak bakalım. Arkadaşlar önemli hatırlatma:
Kolleksiyonu genel olarak yapılmayan şeyleri yarışmaya almıyoruz.
Ben de tahminimi yapayım ama eminim kesin vardır. Çizgi Roman Kolleksiyonu. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 23:04 | |
| Watcher, sende Trofe koleksiyonuda vardi degilmi? bir aralar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Perş. 14 Ocak - 23:18 | |
| başlık hoş oldu, gülmekden yerlere yatdım. | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Cuma 15 Ocak - 7:17 | |
| cep telefon koleksiyonu aklıma geldi yapmıyodur sanırsam mete abi... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Cuma 15 Ocak - 8:04 | |
| Cizgi roman kolleksiyonum, Asterix'in uderzo'nun olmeden once son yayinladigi seriler vardi, bir kitap fuarinda kendisine imzalatmistim, hatta iki tanesinin icine de kendi eliyle resimler cizmisti, ozel serilerdir, simdilerde oldukca deger kazanmislar, hepsine benim kiz 15-16 yasindayken el koydu, kizim simdi 25 yasinda ama kutuphanesindeki en degerli tuttugu kitaplari onlar. | |
|
| |
canturk
| Konu: Geri: watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon Cuma 15 Ocak - 10:07 | |
| abi emzik kolleksiyonu yapmıyorsundur demi su emzik büyük oglanın 6 aylıukken emdigi emzik suda kızımın gibilerinden | |
|
| |
| watcher Abi'nin yapmadığı bir koleksiyon | |
|