Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat

+25
forbidden
crazyhours
vervito
kelby
bumblebee
durdor
uzbey
dreren
Axiaziz
bootsector
Drao
porter
haspirin
ggkhann
ertay
dslrman
teng
Valjoux
Polemik_
certus
krytime
ziyaliv
egunns
deka
watcher
29 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Drao

Drao

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 26 Ekim - 9:57

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Hele birde kola takalım.

Daha alacağımız çok saat var. Bakalım hepsi ne zaman tamamlanacak...
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 26 Ekim - 10:04

egunns demiş ki:
forbidden niye yazmıyor

vervito demiş ki:
geçen gün forbidden dostum ile muhabbet ederken bizim projelerimiz üzerine yoğunlaşınca piyasada nasıl kazıklandığımızı farkettiğimizden beri eskiden hep almak istedğim bir Oris skeleton ve Meistersinger'leri artık gözden çıkardım dedim. ancak tek kollu bir proje yapmazsak 38mmlik bir 2801 makine No1 meistersinger alırım herhalde Smile fiyatını bilen var mı? ne kadar kazıklanacağım acaba? Smile

yazıyorum abi, ama okuması daha zevkli.

Meistersinger no1 e gelince peşin fiyatına Aydın Saat 1000tl ye vereceğini söylemişti, düşünülünce gayet uygun.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 26 Ekim - 10:41

ha şöle Smile
1000 tl iyimiş; ben bu markaya başta eur ile satıldığı için mesafeliyim Smile; sonrada orta ebat yok ya 38 ya 43 mm...ama saati hiç denemedim belki 38 lik 40 gibi durabilir luglardan dolayı....power reservli bir modelini beğeniyorum ama 43 mm
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 29 Ekim - 4:03

Bu bölüm beni oldukça uğraştırdı. Çünkü marka ve model o kadar çok ki, karar verirken bile daha önce bilmediğim ama çok hoşuma giden modellerle karşılaştım.

Ben bu sıralamayı şu şekilde yapacağım.

Önce hem lüks hem orta sınıfa ait saatlerden 10 tane karışık;

1) Ulysee Nardin Trilogy of Time Set (Bu üç saat set olduğu için tek saat olarak aldım)

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Ulyseenardintrilogyofti

Bu da kutusu;

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Trilogybox

2) Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Audemarspiguetroyaloako

3) Blancpain Fifty Fathoms

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Blanpain50fathoms

4) JL Reverso Grande GMT

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Jlreversograndegmt
Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 JlreversograndegmtonKoleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Jlreversograndegmtarka

5) Rolex Deep Sea Sea Dweller

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Seadwellerdeepsea11

6) Panerai Pam 321

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Paneraipam321

7) Omega Speedmaster Professional (Aydan Bağlanma Very Happy )

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Omegaspeedmasterprofess

8) Oris TT1 Diver

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Oristt1diver

9) Mido All Dial Diver

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Midoalldial

10) Victorinox Swiss Army Alpnach Power Gauge Automatic Ltd. Ed.

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Victorinoxswissarmyalpn

Şimdi ise 10 tane Vintage Saatlerden Sevdiklerim

1) Zenith Pilot Sport 1960's

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Vintagezenithpilotsport

2) Zenith Chronograph 1960's

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 1960zenithchronograph

3) JL Memovox

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Jlmemovox

4) Longines Legend Diver (Her ne kadar hala sıfırları olsa da ilk üretimi 59'a dayanıyor)

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Longineslegenddiverinvi

5) Omega Speedmaster Mark 3

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Omegaspeedmastermark3

6) Tissot Worldtime Bumber 1950's

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Tissotworldtimebumper19

7) Seiko Bell Matic

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Seikobellmatic

8) Certina Chronolympic 1960's

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Certinachronolympic1960

9) Favre Leuba Deep Blue 1960's

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 1960favreleubadeepblue

10) Breitling Chronomat 1969 (Uzun vaktimi aldı, internette bulamayınca evdeki katalogdan fotoğrafını çektim)

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Dsc01383t

Tabii Watcher'ın da dediği gibi bunlarla sınırlamak mümkün değil.

En son burbank tarafından Cuma 29 Ekim - 8:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
deka

deka

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 29 Ekim - 4:10

Bunları planladığına göre bunların arasında türevleride bulunan ve en kolay alabileceğin http://www.turksaatforumu.com/rumi-projemiz-kod-for-2-10-f32/rumi-projemiz-kod-for-2-10-liste-t2127.htm#39230 neden yok. by talep tarafında adınızı göremedim de.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 29 Ekim - 5:55

Henüz bunların hiçbirini alabilecek durumda değilim. Yoksa ben Hezarfen'i de çok istiyordum.

egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 17 Kas. - 12:20

zenith striking 10 sırf teknik özelliğinden dolayı 3-4 bin usd daha pahalı, füme-beyaz-siyah kadranlarıda hoş; ama bende bu striking 10 chrono renklerini daha çok beğeniyorum ne yalan söliyim fumeur
Limitli vintage formlu versiyonu da çok şıktı, bulunması güçtür.
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 17 Kas. - 23:01

egunns demiş ki:
zenith striking 10 sırf teknik özelliğinden dolayı 3-4 bin usd daha pahalı, füme-beyaz-siyah kadranlarıda hoş; ama bende bu striking 10 chrono renklerini daha çok beğeniyorum ne yalan söliyim fumeur
Limitli vintage formlu versiyonu da çok şıktı, bulunması güçtür.

egunns IWC alırken Sami saatte yukarıda almayı planladığım renklerdeki bu saati Zenith El Primero Striking 10 vardı ve denedim. İnanki süper bir saat bayıldım, hatta IWC vazgeçip bunu mu alsam diye düşünmedi değilim. Fakat şimdilik aradığım saat diver olduğu için IWC aldım. Bir saati kolda denemeniz isterim. Bana çok uygun bir saat.
Önümüzdeki yılın ilk alacağım saati herhalde bu olacak. Sami saat 11.500 TL'ye bana saati bıraktı.

Limitli vintage formlu versiyonu da çok şıktı, bulunması güçtür dediğin saat hangisidir?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 18 Kas. - 1:40

herkese hitap etmeyecek bir kasa formunda ama çok özel olduğu belli; limitli olmayan ve değişik renklerde kadran versiyonları çıkmış olabilir zenithin sıkı takipçisi değilim

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Zenithelprimerovintage1
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 18 Kas. - 13:22

egunns demiş ki:
herkese hitap etmeyecek bir kasa formunda ama çok özel olduğu belli; limitli olmayan ve değişik renklerde kadran versiyonları çıkmış olabilir zenithin sıkı takipçisi değilim

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Zenithelprimerovintage1

bu kasa vintage kasadır. 1969da çıkan ilk el primero'ların kasası ile aynı...
striking 10th fiyat olarak bundan daha pahalı. o teknik özelliği de kullanmayacaksanız ve de bu kasalı modeli de beğendiyseniz, asil zenith el primero havası ancak bu modelle yakalanir bence. bu yüzden stiking alacağınıza bunu da alabilirsiniz.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 19 Kas. - 6:14

Bahsettiğiniz bu teknik özellik nedir?
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 19 Kas. - 7:22

saniyenin 1/10 unu ölçebiliyor galiba ama nasıl yapıyor bilmiyorum
teng

teng

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma 19 Kas. - 10:28

Merkezi saniye kolu 10 saniyede bir tur yapıyor. skaladan 1/10 saniyeyi de okumak mümkün oluyor. Sağdaki mavi gösterge de saniyeleri gösteriyor.
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz 28 Kas. - 11:08

Kronometrenin salise fonksiyonu muydu yani? Bu fonksiyonel özellik oluyor. Ben de teknik özellik deyince, mekanizmanın ekstra şok dayanıklılığı vb. başka harici aşırı koşullara dayanıkılık gibi (sıcaklık, manyetizma vb) bir özelliği var sandım. Very Happy
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi 18 Ara. - 12:04

moonwatchu bilekte görmeden listeden silmeyiz Smile
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 20 Ara. - 2:40

egunns demiş ki:
moonwatchu bilekte görmeden listeden silmeyiz Smile

Şimdi silebiliriz herhalde... Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 655881

http://www.turksaatforumu.com/t1542p1000-bugun-kolunuzda-hangi-saat-var#43002
teng

teng

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 20 Ara. - 7:10

Sadece bir parça bilek gözüküyor, nereden bilelim senin bileğin olduğunu ? diable diable
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 20 Ara. - 8:58

teng demiş ki:
Sadece bir parça bilek gözüküyor, nereden bilelim senin bileğin olduğunu ? diable diable

Sana en kısa zamanda o bileği yakından göstereceğim. Ayrıca Moonwatch yanına bir Jaeger, birde IWC Aquatimer takacağım. okkiii
teng

teng

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi 20 Ara. - 9:34

Pardon ? Nasıl yani ? Suspect
hahaha
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 4:15

legend diver la tanıştım istanbul da yamuldum valla 4860 tl ama düşünürseniz 3500 tl olur dediler ben de olur dedim:) ama daha sonra cüzdanımı almayı unutmuşum....allahtan yani yoksa dul bir forum üyesi olarak yazıyor olacaktım sanırım Smile
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 10:08

teng demiş ki:
Pardon ? Nasıl yani ? Suspect
hahaha

Sabret, görünce şaşıracaksın affraid
teng

teng

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 10:49

Sen saatleri göster yeter, bileği görmesem de olur. Hani olur a bilek işareti filan...
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 10:58

teng demiş ki:
Sen saatleri göster yeter, bileği görmesem de olur. Hani olur a bilek işareti filan...

Yok be abi sana saygım büyüktür. Yaparmıyım öyle birşey. biere

Daha o bilekte ne saatler göreceksin. okkiii
ertay

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 11:21

crazyhours demiş ki:
legend diver la tanıştım istanbul da yamuldum valla 4860 tl ama düşünürseniz 3500 tl olur dediler ben de olur dedim:) ama daha sonra cüzdanımı almayı unutmuşum....allahtan yani yoksa dul bir forum üyesi olarak yazıyor olacaktım sanırım Smile
Yinede pahalı gibime geldi. Birkaç ay önce burada 1.250 Eu bırakmışlardı, zaten liste satış fiyatıda 1450 Eu civarında diye hatırlıyorum.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 12:31

burada 2840 chf; bu arada chf arttı; 1.6 TL den hesaplayınca fiyat şişiyor
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 21 Ara. - 12:33

teng hoca imzanı anlatta bizde bilelim-öğrenelim Smile

teng demiş ki:
teng

teng

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 22 Ara. - 11:03

Galile 17. yüzyılda araştırmaları ile dünyanın hem kendi etrafında hem de güneşin etrafında döndüğünü ortaya koyar. Ama zamanın yobaz rahipleri bunu dine karşı kabul edip kendisini engizisyon mahkemesinde yargılar ve hapse atarlar. Galile hapiste çok çeker, gözlerini kaybeder ve en sonunda pişman olduğunu dünyanın güneşin etrafında dönmediğini kabul ederek hapisten kurtulur.
Ama kurtulduktan sonra yakınlarına şöyle fısıldar : eppur si muove = ama o dönüyor.
İşte bence bu söz insanoğlunu bugünlere getiren sözdür. İstediğiniz kadar sallayın, doğmalarla önyargılarla insanlara baskı yapın neticede gerçekleri değiştiremezsiniz çünkü EPPUR Sİ MUOVE
teng

teng

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 22 Ara. - 11:12

Bu arada o papazlar sürüsü 1980 li yıllara kadar Galile'nin cezasını kaldırmadılar. Ama farketmez kaldırsalar da eppur si muove kaldırmasalar da eppur si muove by
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 22 Ara. - 12:48

evet hertarafa çekilebilecek bir sözmüş;
bencede doğru 1 tanedir
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 22 Ara. - 14:53

Galile'nin en öncelikli buluşu dünyanın yuvarlak olduğu üzerinedir. O zamanlar dinsel öğretiler dünyanın tepsi gibi düz olduğu yönündedir. Sanırım bazı mezheplerde de dünyanın bir öküzün boynuzu üzerinde durduğundan bahsediliyordu. Bunların yanında yine kilisenin iddialarına göre dünya güneşin etrafında değil güneş dünyanın etrafında dönüyordu. Yani evrenin merkezi dünya idi. Bunun da temel dayanağı dünyanın tanrı tarafından insanlar için özel olarak yaratılması ve diğer bütün gök cisimlerinden daha değerli olduğuna inanılmasıydı. Galile öldükten sonra yanlış hatırlamıyorsam öğrencisi kilisenin biraz daha yumuşamasından sonra dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlamış, daha sonra da din adamları laflarından yan çizip lafı "ehem zaten öyle canım yine de dünya çok özel" şeklinde bir boyuta taşımıştı.
Yazılar bizzat 15 yıl öncelerinde okunup öğrenilmiş bilgilerden aklımda kalanlardır. Yanlış bilgi varsa ne olur vurmayın bana Smile
riyafes

riyafes

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 22 Ara. - 22:49

quote="crazyhours"]legend diver la tanıştım istanbul da yamuldum valla 4860 tl ama düşünürseniz 3500 tl olur dediler ben de olur dedim:) ama daha sonra cüzdanımı almayı unutmuşum....allahtan yani yoksa dul bir forum üyesi olarak yazıyor olacaktım sanırım Smile[/quo

Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul Kapalıçarşı Zafer saate sorduğumda 3,000 TL'ye bıraktılar.Cüzdanda yanımda, dul kalma gibi de bir sorunum olmayınca alayım dedim bari:)))

Çok yakında resimli bir inceleme gerçekleştirilecektir.
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. 22 Ara. - 23:13

Güle güle kullanın riyafes Smile Benim de çok beğendiğim bir saat.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 0:31

Hayirli olsun Riyafes, guzel gunlerde kullanin, ilk firsatta da incelemenizi bekliyoruz, forumlarda cok sevilen bir saat.
http://www.turksaatforumu.com
riyafes

riyafes

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 2:23

Mete abi teşekkürler

Cowboy teşekkürler
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 2:37

riyafes saatiniz hayırlı olsun, harika bir saat almışsınız. Benimde hep aklımda olan ve en çok almak istediğim saatlerin başında gelen bir model.
riyafes

riyafes

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 2:40

krytime teşekkürler daha iyisi sizin olur
certus

certus

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 3:18

riyfes kutlarım, forumda bir legend diver alan ilk kişi oldunuz dolayısıyla fotoğraflar eşliğinde güzel bir inceleme bekliyoruz sözünüz üzerine
riyafes

riyafes

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 3:20

certus teşekkürler
deka

deka

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 3:22

Benimde sevdiğim bir model olduğunu daha öncede belirtmiştim, hayırlı olsun.
riyafes

riyafes

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 3:23

deka teşekkürler
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 8:49

riyafes demiş ki:
quote="crazyhours"]legend diver la tanıştım istanbul da yamuldum valla 4860 tl ama düşünürseniz 3500 tl olur dediler ben de olur dedim:) ama daha sonra cüzdanımı almayı unutmuşum....allahtan yani yoksa dul bir forum üyesi olarak yazıyor olacaktım sanırım Smile[/quo

Yaklaşık 2 hafta önce İstanbul Kapalıçarşı Zafer saate sorduğumda 3,000 TL'ye bıraktılar.Cüzdanda yanımda, dul kalma gibi de bir sorunum olmayınca alayım dedim bari:)))

Çok yakında resimli bir inceleme gerçekleştirilecektir.

Güle güle kullan. Kolunda eskisin...
ertay

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 12:43

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
trilobid

trilobid

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. 23 Ara. - 19:47

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın Very Happy
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat   Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı 25 Ocak - 7:39

Güle güle kullanın @ Riyafes. Ama hani nerede saat nerede inceleme... Bari kolunuzda bir resmini koysaydınız.

Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Bu saat için ne diyorsunuz. İlk defa bir saat alacağım. Neler sormam gerekir almandan önce ?
» 2010 yılı için saat projeleriniz
» Bu saat için ne dersiniz arkadaşlar?
» Saat seçimi için yardım...
» Türksaat için tasarladığım 17 jewels saat