| Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat | |
|
+25forbidden crazyhours vervito kelby bumblebee durdor uzbey dreren Axiaziz bootsector Drao porter haspirin ggkhann ertay dslrman teng Valjoux Polemik_ certus krytime ziyaliv egunns deka watcher 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bootsector
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Cuma 22 Ekim - 23:40 | |
| Bir de Zenith El Primero 36.000 var tabi. | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 1:37 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 2:00 | |
| Maalesef kaçırmak durumundayım. Şu anda saate verebileceğim o kadar param yok :( | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 2:16 | |
| - teng demiş ki:
- Zenith El Primero Open Heart
Omega Railmaster Pontos Petite Seconde Tag Heuer Link Zenith Respiratör new edition sayın teng; geçen hafta markafoni, 2000 liradan tag heuer link satmıştı. hem siyah hemde beyaz kadranlı vardı. | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 2:19 | |
| - bootsector demiş ki:
- Maalesef kaçırmak durumundayım. Şu anda saate verebileceğim o kadar param yok :(
sağlık olsun, fiyatı yanında, gümrük sıkıntısıda cabası. tesadüfen gördüm, benim düzenli takip ettiğim bir satıcı, arasıra çok orjinal saatler koyuyor satışa. | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 2:26 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 2:35 | |
| | |
|
| |
durdor
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 2:54 | |
| pembe denmesinin sebebi, renginin pembeye yakın olmasından dolayı, farklı bir özelliği yok, nasılki beyaz altının farklı bir özelliği olmadığı gibi.
bana kalma ihtimalı zor, 400 dolar civarı verebilrim ancak. ama bu saat kesin 600 dolar üzerine çıkar. | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 3:20 | |
| Altında dayanıklılığı arttırmak için gümüş ve bakır karıştırılır;gümüş oranı yüksekse yeşil altın;bakır oranı yüksekse pembe altın;ikisi de eşit oranda ise;sarı altın elde edilir; Vulcain cricket çok güzel bir model,mekanik çalarlı alarmlarda değer yitirmeyen bir model | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat C.tesi 23 Ekim - 3:24 | |
| | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 5:36 | |
| ıwc aquatimer vintage in fiyatını bilen varmı acaba? Harika bir tasarıma sahip. | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 5:40 | |
| | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 5:46 | |
| - krytime demiş ki:
- ıwc aquatimer vintage in fiyatını bilen varmı acaba? Harika bir tasarıma sahip.
Watcher'ın forumdada adresini verdiği Belçikada bir saat satıcısının verdiği fiyat ; The IWC Aquatimer Vintage public price is 5.750€ VAT of 21% included. Eğer oralardan alıp gelinebilse %21 indirilecek. Watcher bu firmadan biraz daha bir indirim alınabileceğini yazmıştı. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 5:56 | |
| Tahmin ettiğimden fazla imiş fiyatı . | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 6:01 | |
| - krytime demiş ki:
- Tahmin ettiğimden fazla imiş fiyatı .
Yarın bir Pırlant'ı arayıp TR'deki fiyatını öğrenmeye çalışacağım. Buraya bilgi yazarım. | |
|
| |
krytime
| |
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 7:57 | |
| Ben de yazayım, unutuyorum sonra... Bu arada konuya uygun olması ve okuyacak üyelere (özellikle saat almayı düşünenlere) net olması açısından, "0" ı bulunabilecek ve fiyatı 3000 TL altında olan saatleri yazıyorum. (Urwerk yazmayacağım yani ) Hem kolleksiyona katmak isteyeceğimiz hem de alabileceğimiz saatler olsun istedim. 1 - Meistersinger - No:1 (Bana göre unitas kullanılan No:2 daha iyiydi ama yanılmıyorsam artık üretilmiyor.) 2 - Junghans - Max Bill Chronoscope (Chrono su olmayan Maxx Bill 200-300 Euro kadar daha ucuz ama dizayn itibariyle chrono su olan chronoscope bana göre çok daha güzel, açık ara önde.) 3 - Oris - Chronoris (Oris de model belirtmeye de pek gerek yok aslında, İsviçre olup, çok da pahalı olmayan mekanik saatleri hem de memleket sınırları dahilinde distribütör kanalıyla almak mümkün.) 4 - Maurice Lacroix - Pontos (Day Date) (Ama son seri değil, bir önceki seri. Son seri de gereksiz bir pahalılık var.) 5 - URWERK be. Evet Urwerk. Her zaman Urwerk. Yok dayanamadım... İlk dört maddede ki saatleri ve hatta diğer tüm saatlerinizi satın olmadı arabanızı satın, bir 30 bin $ bulun. Kurtulun. (İlk dört madde de ciddiyim ama)
En son Axiaziz tarafından Paz 24 Ekim - 10:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 8:55 | |
| Omega Railmaster Panerai PAM111 IWC Portuguese Yacht Club Chronograph Rolex (Daytona ya da Submariner) Tag Heuer Monaco | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 9:10 | |
| | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 9:41 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- Ben de yazayım, unutuyorum sonra...
4 - Maurice Lacroix - Pontos (Day Date) (Ama son seri değil, bir önceki seri. Son seri de gereksiz bir pahalılık var.)
) Bir önceki seri derken düz camlı seriyi mi kastediyorsun ? | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 10:22 | |
| - teng demiş ki:
- Axiaziz demiş ki:
4 - Maurice Lacroix - Pontos (Day Date) (Ama son seri değil, bir önceki seri. Son seri de gereksiz bir pahalılık var.)
Bir önceki seri derken düz camlı seriyi mi kastediyorsun ? Evet evet, Yanlış hatırlamıyorsam senin kolunda vardı, ben İstanbul' a geldiğimde. Sen dikdörtgen olanın çok rahat olmayacağını söylüyordun hatta. (Serinin hem karesi (dikdörtgen) hem yuvarlak olan modeli var da.) Diğer arkadaşlar için bej kadranlının resmini koyuyorum.
En son Axiaziz tarafından Paz 24 Ekim - 10:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 10:25 | |
| - dreren demiş ki:
- Urwerk UR 202 serileri ise 100.000 dolar ona da bir daire sattık mı tamamdır ;bir de ferrarimiz olursa onu satar Cabestan ferrari saati alırız
Onun olmayacağı belli de, ben 10x serisine şansımı denerim zaten anca. İlk belirttiğim 4 saatin de başlık için uygun olduğunu düşünüyorum bu arada. Alınabilecek fiyatlara bence o fiyatlardaki en iyi saatler. Tabii bu benim fikrim. | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 11:05 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 11:10 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- teng demiş ki:
- Axiaziz demiş ki:
Bir önceki seri derken düz camlı seriyi mi kastediyorsun ? Evet evet, Yanlış hatırlamıyorsam senin kolunda vardı, ben İstanbul' a geldiğimde. Sen dikdörtgen olanın çok rahat olmayacağını söylüyordun hatta. (Serinin hem karesi (dikdörtgen) hem yuvarlak olan modeli var da.)
Diğer arkadaşlar için bej kadranlının resmini koyuyorum.
Benim kolumdaki yeni seri idi. Yeni seride camlar bombeli ve antirefle klips ve alligator kayış ilavesi olduğu için daha pahalıdır. Galiba makinesi de biraz daha iyi idi. Dikdörtgen olanı yuvarlaktan daha ucuz ama makine olarak Sellita var. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 18:42 | |
| - teng demiş ki:
Benim kolumdaki yeni seri idi. Yeni seride camlar bombeli ve antirefle klips ve alligator kayış ilavesi olduğu için daha pahalıdır. Galiba makinesi de biraz daha iyi idi. Dikdörtgen olanı yuvarlaktan daha ucuz ama makine olarak Sellita var. Tamam, zira hatırlıyorum; kolunda bir Maurice vardı ama ne olduğunu hatırlamıyordum. Evet yeni seri daha iyi ama bildiğim kadarıyla 3000 TL nin üstünde fiyatlar. Benim şu resmini verdiğim bir önceki seriyi 3000 Tl altı bulmak mümkün. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 20:27 | |
| Yeni seri 1950 chf idi her sene zamlanarak şu anda 2150 chf oldu. İyi bir pazarlıklar 2250 civarında alınabilir. Ama senin resmini verdiğin zaten yeni seri. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Paz 24 Ekim - 22:17 | |
| Ben bundan sonra bir seri daha çıktı diye biliyorum. Eğer değilse, bu seri kast ettiğim... | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Ptsi 25 Ekim - 6:31 | |
| - Axiaziz demiş ki:
- teng demiş ki:
- Axiaziz demiş ki:
Bir önceki seri derken düz camlı seriyi mi kastediyorsun ? Evet evet, Yanlış hatırlamıyorsam senin kolunda vardı, ben İstanbul' a geldiğimde. Sen dikdörtgen olanın çok rahat olmayacağını söylüyordun hatta. (Serinin hem karesi (dikdörtgen) hem yuvarlak olan modeli var da.)
crazy arkadaşımızda da vardı sanırım bu modelden | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Ptsi 25 Ekim - 8:31 | |
| - durdor demiş ki:
- teng demiş ki:
- Zenith El Primero Open Heart
Omega Railmaster Pontos Petite Seconde Tag Heuer Link Zenith Respiratör new edition sayın teng;
geçen hafta markafoni, 2000 liradan tag heuer link satmıştı. hem siyah hemde beyaz kadranlı vardı. ahıgılı | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Ptsi 25 Ekim - 9:46 | |
| calibre36 lı model markafoniye düşmez hayıflanma | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Ptsi 25 Ekim - 11:18 | |
| Şaşıracaksın belki ama El Primero'lu modeli nasıl o kadar çirkin yapmayı başardıklarını merak ediyorum. Benim aklımdaki düz Link yani Calibre 6 idi. Peşin fiyatı indirimli 3250 civarında | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Ptsi 25 Ekim - 12:15 | |
| bende promosyonda bir kere calibre 36 monzaya denk geldim; keşke standartı girseydi demiştim!...tasarımda biraz çorbalık var | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Ptsi 25 Ekim - 19:09 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 7:28 | |
| - krytime demiş ki:
- Drao demiş ki:
- krytime demiş ki:
- Tahmin ettiğimden fazla imiş fiyatı .
Yarın bir Pırlant'ı arayıp TR'deki fiyatını öğrenmeye çalışacağım. Buraya bilgi yazarım. Geçen gün Nişantaşı'ndaki IWC Boutique aradım. IWC Aquatimer Vintage'in liste fiyatı 5550 Euro imiş. Peşin olarak alırsam 4200 Euro'ya iniyorlar. Aynı gün teng Galeria Sami saattede saate baktı. Onada liste fiyatı aynısını vermişler. Onlarda peşin ödemede 4150 Euro demişler. Teng bana bu bilgiyi verdikten sonra bende Sami saati aradım. Ben Kıbrıs'ta yaşadığımdan ve Kıbrıs vatandaşı olduğumdan bana Tax free fatura kesermisiniz deyince son bir pazarlıkla 3900 Euro fiyata bana bıraktılar. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 7:41 | |
| tam bir alıcı gibi masaya oturulursa birkaç yüz euro daha inilir gibi | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 7:54 | |
| 3900 euroya bıraktılar derken aldınız mı saati? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 7:59 | |
| - egunns demiş ki:
- tam bir alıcı gibi masaya oturulursa birkaç yüz euro daha inilir gibi
IWC Boutique kesinlikle 1 Euro daha aşağı inmiyor. Fiyat politikalarında %24 indirimden aşağı 1 Euro daha inmiyorlarmış. Hatta onlar Tax free faturada kesmiyorlar. Sami saatte ancak Tax free fatura keseceğinden 3900 Euro'ya indi. Ben kesin almak için konuştum ama indiremedim. Hatta şu aradığım diver içinde bunu almaya karar verdiğimden epeyce uğraştım ama bundan aşağı indiremedim. Hatta Sami saatten bir değişiklik olmazsa alacağım gibi. Sizce bu fiyattan daha aşağı bulabilir miyiz? | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:01 | |
| - bootsector demiş ki:
- 3900 euroya bıraktılar derken aldınız mı saati?
Daha almadım ama saati ayırttım. Teng saat için bana olur verdiğinden saati bugün ayırttım. 13 Kasım gibi İstanbul'a gitme durumum var. Bana o güne kadar saati ayırdılar. Eğer o gün beğenirsem kısmetse alacağım. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:07 | |
| O zaman eğer alacak olursanız şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben.
| |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:08 | |
| geçen gün forbidden dostum ile muhabbet ederken bizim projelerimiz üzerine yoğunlaşınca piyasada nasıl kazıklandığımızı farkettiğimizden beri eskiden hep almak istedğim bir Oris skeleton ve Meistersinger'leri artık gözden çıkardım dedim. ancak tek kollu bir proje yapmazsak 38mmlik bir 2801 makine No1 meistersinger alırım herhalde fiyatını bilen var mı? ne kadar kazıklanacağım acaba? | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:10 | |
| nişantaşı pırlant var diye biliyorum; iwc butiği senden duydum bende yurt dışında yüzde 20 plus tax free fiyatı almıştım...belki iyi ilişkilerde daha fazlasını alabilriiz.... watcher ın tanıdığından fiyat aldınmı?
benim asıl anlamadığım saati bileğinde görmedin galiba; saat iri bir saat..ya istediğin gibi durmazsa dönüşü olmaz | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:13 | |
| - bootsector demiş ki:
- O zaman eğer alacak olursanız şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben.
Şimdiden teşekkürler. Eğer alırsam muhakkak bilginiz olacaktır. Bir saat arayışı başlığı açtık onu mutlu sonla tamamlamalıyız. | |
|
| |
egunns
| |
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:21 | |
| - egunns demiş ki:
- nişantaşı pırlant var diye biliyorum; iwc butiği senden duydum
bende yurt dışında yüzde 20 plus tax free fiyatı almıştım...belki iyi ilişkilerde daha fazlasını alabilriiz.... watcher ın tanıdığından fiyat aldınmı?
benim asıl anlamadığım saati bileğinde görmedin galiba; saat iri bir saat..ya istediğin gibi durmazsa dönüşü olmaz Nişantaşındaki Pırlant galiba IWC Boutique olarak geçiyor. Pırlanta bağlıymış. watcher'la bu konuda yazıştım. Geçen hafta sonu watcher görüşmüş fakat esas bilgiyi bu hafta alacaktı. Oradan bana 5750 Euro liste fiyatı vermişlerdi. Bunun %21 vergisi düşecekti. Belki birazda watcher indirebilirdi ama oradan getirmek zor. Kargo olsa gümrüğe takılma durumu var. Bu riske değmeyecek. Burada şimdi %30 indirim oluyor. Saati ben görmedim ama dün Teng görmüş. O beğenmiş. Hatta biz daha önce teng'le Chronograph'ı Kanyon Pırlant'ta görmüş ve denemiştik. Çokta beğenmiştik. O hiç kolumda sırıtmamıştı. İkiside 44 mm. Bende bu ölçülerde saat arıyorum. Birde daha birşey ödemedim. DEneyip göreceğim sonra ödeme. Belki teng'te birşeyler söyler burada.. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:23 | |
| | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:28 | |
| - kelby demiş ki:
- Axiaziz demiş ki:
- teng demiş ki:
- Axiaziz demiş ki:
crazy arkadaşımızda da vardı sanırım bu modelden vardı da hiç sormayın ... saçma sapan bir şeyler yaptım gitti saat ..ben ne anlarım kıymetli saatten ....... | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:38 | |
| yurtdışında bir saatin liste fiyatının TR den daha pahalı olduğunu ilk defa duydum! hayırlısı olsun değerli saat | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 8:51 | |
| - egunns demiş ki:
- yurtdışında bir saatin liste fiyatının TR den daha pahalı olduğunu ilk defa duydum!
hayırlısı olsun değerli saat Bakalım öce alıp kolumuza takalım. Ama yinede teşekkür ederim. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 9:28 | |
| 3900 euro iyi para. Ama bu saat çok isteniyor ise verilebilir. Drao şimdiden saatiniz hayırlı olsun . | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat Salı 26 Ekim - 9:38 | |
| @DRAO saatiniz hayırlı olsun | |
|
| |
| Koleksiyonunuz için planladığınız 5 saat | |
|