| Zenith - Respirator | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Axiaziz
| Konu: Zenith - Respirator C.tesi 23 Ocak - 12:36 | |
| 600 Tl ye alınır mı? Resimler ilgili saate aittir. (Edit; Aslında resimlerden daha güzel görünmektedir. ) (Sanırım en kısa böyle sorulabilir.) (@teng' i zaten yeterince rahatsız ettiğim için telefonla, kendisi konudan muaftır )
En son Axiaziz tarafından C.tesi 23 Ocak - 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Zenith - Respirator C.tesi 23 Ocak - 12:40 | |
| 1: Muaf değildir 2: Rahatsız ettim deyince rahatsız olurum | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Zenith - Respirator C.tesi 23 Ocak - 13:22 | |
| Eh konunun ustadindan bilgileri almissin, eger saat cok cok iyi durumdaysa o para verilir bu fiyat zaten saatin normal piyasa fiyati. Ben altin kaplama kadran cok kirli ve rengi bozuk, kayissiz olarak ebay'den 100 euro altinda almistim ama uzerinde respirator ve luxe yazilari yoktu, demek ki benimki daha eski bir model, o zaman belki de bunun gibi 28 bin vuruslu da degildir, ama teng'in de gordugu bordo kadranlisini ve bir baska yesil kadranli respiratorlari ikisini beraber 350 euro civarinda almistim. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Zenith - Respirator C.tesi 23 Ocak - 19:54 | |
| İşte ben de emin olamadım, hızlı hızlı telefon numarasını bulup, İstanbul'u aradım Şimdi durum şu; zaten karar veremediğimden saati almadım, önümüzdeki c.tesi' ye bıraktım, satan kişi tanıdığım bir kişi olduğundan, o gün gelir alırım dedim. Saatin durumu 10 üzerinden 9. Satan kişinin, ki aynı zamanda iyi bir ustadır, dediğine göre, mekanizma da şahane (?) durumdaymış. Ama hala emin değilim (Bildiğim kadarıyla bir kaç farklı respirator var zaten kasa yapısı olarak. Bir de @watcher' ın dediği gibi daha eski olanları var, hatta onlarda kasa da biraz daha küçük.) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Paz 24 Ocak - 2:28 | |
| Bana yine de 600tl biraz fazla gibi geldi. Bunu 100 euro altinda aldim, kadrani bozuk ama makine harika, kasa resimlerde cok kotu gorunuyor ama gercekte cok iyi durumda, resimler bozuk cikmis: Bunlar da neredeyse nos kalitesinde, ikisi beraber 375 euro civari idi iyi hatirliyorsam:
En son watcher tarafından Paz 24 Ocak - 2:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Paz 24 Ocak - 2:30 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Paz 24 Ocak - 11:19 | |
| Açıkçası n' yapayım, karar veremedim.
İlla ki daha ucuza da ve daha pahalıya da vardır aslında. Ama işte kasa rengi, kadran, hangi seri olduğu vs. gibi konular ne olur...
Bilemedim...
En son Axiaziz tarafından Paz 24 Ocak - 11:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Paz 24 Ocak - 11:22 | |
| Cok hosuna gittiyse ve de temizse al derim. Cok guzel ve klasik saatlerden biridir. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Paz 24 Ocak - 14:15 | |
| kan kırmızı dial vintage kokusunun ötesinde bir haz | |
|
| |
canturkk
Mesaj Sayısı : 365 Kayıt tarihi : 25/09/09 Yaş : 48 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Ptsi 25 Ocak - 2:49 | |
| Hocam bu saatin edecegi bence 200-300 tl daha fazla verme derim. Kare olmasi ve karan koselerden su yemis. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Salı 26 Ocak - 22:32 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Perş. 28 Ocak - 8:02 | |
| O saatler bizatihi kendileri ebay.com da var...
Ama maalesef sadece bu saatte değil diğer saatlerde ve aslında her şeyde bizim gümrükte 150$ barajı elimi kolumu bağlıyor...
Memlekette de çoğu model zaten bulunmuyor yoksa hem memleket dahilinden gelmesi çabuk ve kolay olur, site .tr olduğu için taksit yaptırırsın vs... Bir sürü artısı olur ama, maalesef işte... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Salı 2 Şub. - 22:43 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Zenith - Respirator Çarş. 3 Şub. - 8:45 | |
| | |
|
| |