Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İzmir Bornova'dan merhabalar

+12
canturk
teng
certus
ertay
Tolga
M.Ali Sade
crazyhours
solestar
watcher
ooomegaa
deka
propmatic
16 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
propmatic

propmatic

İzmir Bornova'dan merhabalar Empty
MesajKonu: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 2:59

Adım İbrahim. saatler benim işimdir. mekanik kol saati üretirim isviçrede. her konuda bana ulaşabilirsin. elimden geldikçe yardım etmeye çalışırım. ben saat koleksiyoncusu deilim ama güzel saatleri severim.
deka

deka

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:02

Hoşgeldiniz,by keyifli forumlar.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:04

sağol deka. ne güzel bi yer burası. beğendimmmm Very Happy
ooomegaa

ooomegaa

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:07

hoş geldiniz, aktif olmanız dileği ile iyi forumlar Very Happy
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:09

merak etme özer:)
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:13

Hosgeldiniz,
Konumunuz supermis, sizden cok faydalanacagiz gibime geliyor, ozellikle forumun saati bolumune bir goz atin beraberce birseyler yapabiliriz ok1
Bir de bize uretimleriniz ile genis bilgi verebilirseniz cok seviniriz.
welcome
http://www.turksaatforumu.com
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:18

teşekkür ederim watcher. mademki siz emek verip böyle bir forum yapmışsınız, bizde size destek vermezsek ayıp ederiz.
benim isviçrede bulunan bir üretimim var. mekanik kol saatleri, kendi makinalarımız ve eta-unitas-valjoux gibi makinalara complicatio dediğimiz özel modul sistemleri üretiyorum. kendi isviçre tourbillon üretimim mevcuttur. yılda 60 dan fazla tourbillon üretemiyoruz.
pilot saatleri ağırlıklı bir üstgrup üretimim var. orda büyük markaların üretimini tamamlıyorum. çok özel pilot saatleri, saat kasaları vs vs.
kısacası saat üretimiyle ne varsa bana sorun.
solestar

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 3:24

Hoşgeldiniz İbrahim Bey, iyi forumlar ok1
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 4:04

vay be saat üreticisi bir türk bravo alkisalkis yok sanırdım
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 5:12

teşekkür ederim arkadaşlar. evet ben çok nadir görünen, egzotik bir türk sayılırım. bu işi 17 yıldır yapıyorum ve bir çok yol katettim bu sektörde. ayrıca franck muller in patronu vartan sirmakes de türk vatandaşıdır. biliyormuydunuz onu? yalnız o hem ermeni hemde şimdi isviçre vatandaşlığına geçmiş. ama neticede türk herzaman türkdür, her hangi vatandaşlığa geçdiyse bile.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 5:22

Aaaa ben Frank Muller'in patronunun ermeni oldugunu biliyordum, ama turk asilli oldugunu bilmiyordum.
Ayrica bizlerden birilerinin bu sektorde yol katetmis olmalarini duymak ta gurur verdi ok1
http://www.turksaatforumu.com
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 5:31

evet türk vatandaşı ama türklüğünü kabul etmiyor
M.Ali Sade

M.Ali Sade

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 5:35

Arkadaşım hoş geldin.

Değerli bilgilerinden istifade edeceğiz sanıyorum.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 5:38

sağolun bu sıcak sohbetleriniz yeter bana.
Tolga

Tolga

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 6:19

Hosgeldiniz biere
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 6:22

sağolun, hoşbulduk
ertay

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 6:35

Hosgeldiniz Ibrahim bey.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 6:40

saol. hoşbulduk
ertay

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 6:47

Unutmadan soyleyeyim bende Balcova'liyim. Is geregi Almanya'da yasiyorum. her iki yondende yakiniz. Very Happy
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 6:53

evet bende balçovalıydım. 6 yıl orda yaşadım. almanyanın neresinden? ben frankfurt doğumluyum
ertay

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 7:25

Dusseldorf'tan.
Ayda bir defa Izmir'e gidip geliyorum, fakat bu sefer bir ay oldu gidemedim. Nasipse 14-15 subat tarihlerinde gitmeyi planliyorum.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 7:34

inşallah tanışırız geldiğinde
ertay

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 7:38

Insallah, Ibrahim bey. Subat ayi icinde Izmir bulusmasi planliyoruz zaten.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 7:44

güzel olur. ben kesin gelirim. ayrıca sizli bizli konuşmayı bırakalım lütfen. hepimiz aynı virüsün madurlarıyız.
certus

certus

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 9:18

Hoşgeldiniz ibrahim bey... sizin gibi bu işe emek veren kişileri forumda görmek büyük bir mutluluk...
teng

teng

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 9:48

forumumuza hoşgeldiniz sampanya
canturk

canturk

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 11:11

ibrahim abi hos geldin diger konularda da forum saati icin önerilerini falan okudum abi burdaki herkes ne müthis insanlar agzım acık ayran ayran takip ediyor gıpta ile bakıyorum prier
Relojero

Relojero

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 11:33

Hoşgeldiniz, her geçen gün daha çok sevmeye başladım forumu.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 12:32

herkese çok teşekkür ediyorum. hoşbulduk diyorum
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 13:22

e usta sen konuş ben dinlemekten başka birşey yapamam valla ağzım açık kaldı ama yurt dışı imkanım olursa ziyaret edeceğim ilk adres belli oldu gibi )) bu arada şu vartan'dan rica etsek şunları daha ucuza satsınlar yav Smile)) emekliliği bekleyecem başka imkan yok
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 13:23

ya da 10 yıllık kredi çekip Smile bu işi çözebilirim sanki boşanmayı göze alarak tabi Smile
teng

teng

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 20:00

Franck Muller 'de çalışan bir Türk ile kapalıçarşıda tanışmıştık, yanlış hatırlamıyorsam kadran yapıyordu.
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 20:29

ya bu vartan diyosunda, ben ne diyorum? adam türklüğünü inkar ediyor. kalkıp bir türk e türk diye ucuza mı verecek saati? adam zaten sektör de en pahalı eta cı diye lakap edinmiş Smile)
franck muller geçen yıl personellinin yarısını işten attı.
durumları pek iyi görünmüyor. bakalım nolcak
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 21:08

Kardeşim forum'a hoşgeldin.Dediğin gibi bu virüs başka birşey...
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPaz 31 Ocak - 21:11

sağol valjoux cuğum. bu virüs başka bi virüse benzemez, ne ebola, ne aids, nede kuşgribi. oldukça güzel hisler yaşatır insana ama dikkat etmezsen iliğini kurutur insanın:)) özel bütçe ayracaksın bunun için yoksa aile saadeti diye bişey kalmaz.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 5:32

ibrahim abi merhaba cebime mail geldi sana bişeler yazdılar diye ama baktım senin adın geçiyor aha dedim vartan yola geldi galiba Smile))) sen ne düşünüyorsun bu marka hakkında hayalleri süslediği kadar var mı yoksa muadili fakat çok daha ucuzları bulunur mu bu meretin
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:28

kardeşim bana sorma. benim için hiçbir saatin siiri kalmadıki. herkesin bütçesi neye izin veriyorsa onu alsın. ben şahsen hiç bir saata 2bin eurodan fazla vermem. 2 bin euroda ancak altın kasası olursa veririm.
canturk

canturk

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:37

propmatic demiş ki:
kardeşim bana sorma. benim için hiçbir saatin siiri kalmadıki. herkesin bütçesi neye izin veriyorsa onu alsın. ben şahsen hiç bir saata 2bin eurodan fazla vermem. 2 bin euroda ancak altın kasası olursa veririm.

abi bunu biraz acarmısın
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:40

ben üretici olarak işin içindeyim. kalkıp saatlere binlerce euro para verip satınalırsam bana meslektaşlarım enayi derler. sen hiç tekstilciyi gidip de marks & spencer den giyim alırken gördünmü?
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:44

peki abi replika olayına girsem nasıl yaparım bir de saate sadece görüntüsü güzel veya değil diye yorum yapabilecek kapasite de biri olarak yani neye dikkat edeyim veya öle bir imkan olabilir mi bi adres var mı fiyattan ziyade saatin en azından kaliteli olması açısından diyorum yardımcı olabilir misin bildiğin bir yer varmı bu işi çözebileceğim
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:45

şu an sahibinden .com a bakıyorum mesela 800 lerde de var fiyat 150 200 lerde de
canturk

canturk

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:51

bende sandımki yani hic bir saat 2 eurodan fazla etmez affraid
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:54

Ben bornova erzene mahallesi tarafında şu diyalizin üst tarafında ikamet edicem 20 gün kadar siznle tanışmak isterim sizin için mahsuru yoksa
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 8:58

MUstafa Bozer demiş ki:
Ben bornova erzene mahallesi tarafında şu diyalizin üst tarafında ikamet edicem 20 gün kadar siznle tanışmak isterim sizin için mahsuru yoksa
memnun olurum
haber ver bana
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:00

abi yarın 16 te uçağa binicem 17 te inicem siz nezaman müsait olursanız ben gelrim<Very Happy:D
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:07

crazyhours demiş ki:
peki abi replika olayına girsem nasıl yaparım bir de saate sadece görüntüsü güzel veya değil diye yorum yapabilecek kapasite de biri olarak yani neye dikkat edeyim veya öle bir imkan olabilir mi bi adres var mı fiyattan ziyade saatin en azından kaliteli olması açısından diyorum yardımcı olabilir misin bildiğin bir yer varmı bu işi çözebileceğim
justex in calibra gent's automatic modeli var franck muller i seviyorsan bunu da seversin. justexe mesaj attığında benim selamımı söylersin sana gereken iskontoyu yaparlar.
ayrıca tissotun ballade III modeli var. 400 Euro dan fazla deil fiyatı. oda son derece sağlıklı bir modele benziyor. bunları tavsiye ederim sana
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:09

Bu sizin profildeki saat ne hiç tanıyamadım??
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:11

MUstafa Bozer demiş ki:
Bu sizin profildeki saat ne hiç tanıyamadım??
tanıyamazsın çünkü benim üretimden bir model. valjoux 7750 veya 7751 makinalı bir model.
canturk

canturk

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:11

peki ucuz bi replikanın icine güzelmi makina taksak abi joker1
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:14

canturk demiş ki:
peki ucuz bi replikanın icine güzelmi makina taksak abi joker1

olmuyo ya zaten iyi saatin camı çeliği kendini belli ediyor, cam özellikle cam

İzmir Bornova'dan merhabalar
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» İzmir buluşma
» İzmir'den Merhaba...
» İzmir'den selam:::
» İzmir Bornova
» İzmir Saat Kulesi - 2