Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İzmir Bornova'dan merhabalar

+12
canturk
teng
certus
ertay
Tolga
M.Ali Sade
crazyhours
solestar
watcher
ooomegaa
deka
propmatic
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
crazyhours

crazyhours

İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:23

justex ve tissot bakıyorum ben )))
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:26

canturk demiş ki:
peki ucuz bi replikanın icine güzelmi makina taksak abi joker1
uymaz canım. nedenmi? makinalar farklı. tij pozisyonu uymaz. movement holderleri uymaz, akrep yelkovan ve kadran uymaz.
canturk

canturk

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:49

sadece bir fikirdi taskafa
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:51

canturk demiş ki:
anladım zaten ama emin ol senden önce de bazıları bu konuda aynı fikirleri üretmişlerdir
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:52

propmatic demiş ki:
canturk demiş ki:
anladım zaten ama emin ol senden önce de bazıları bu konuda aynı fikirleri üretmişlerdir

Mesela ben ve Teng diable
http://www.turksaatforumu.com
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 9:52

abi yazdım güzelce bakalım ne olacak fiyat belli mi 3 aşağı 5 yukarı iskontonu zu ibrahim abime göre yapın dedim )))
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:01

watcher demiş ki:
propmatic demiş ki:
canturk demiş ki:

Mesela ben ve Teng diable
al işte. ne dedim?
Smile
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:03

arkadaşlar crazyhours kardeşimize isviçrede bir marka tavsiye ettim. dedi abi ben ingilizce bilmem. dedim türkçe yaz onlar anlarlar. olurmu ya? olur tabi. ibrahim ağanında selamını söyle dedim. nasıl filan dedi. dedim ben türkçeyi isviçrede ikinci saat dili ilan ettim dedim. herkes cayır cayır türkçe öğreniyor orda saat satmak iin. siz merak etmeyin.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:05

millet yeni ekolümüz justex eta 2836-2 makineli bir arkadaş var orda onu koluma takacam kısmetse:) monstre
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:07

inşallah
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:08

birgün herkes türkçe konuşacak Smile)) abi seninle gurur duyuyoruz helal olsun işim olmasa bile gerçekten hoş olaya bakar mısınız ya
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:08

propmatic demiş ki:
arkadaşlar crazyhours kardeşimize isviçrede bir marka tavsiye ettim. dedi abi ben ingilizce bilmem. dedim türkçe yaz onlar anlarlar. olurmu ya? olur tabi. ibrahim ağanında selamını söyle dedim. nasıl filan dedi. dedim ben türkçeyi isviçrede ikinci saat dili ilan ettim dedim. herkes cayır cayır türkçe öğreniyor orda saat satmak iin. siz merak etmeyin.

vay vay vayyy sevgili dostum iste bu konuda bir baslik acip bu bilgileri yazmani senden istiycem, bu cok cok onemli bir bilgi.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:11

watcher bana dediysen açarım tabi ya foruma bak allakbullak oldum burda iki günde Smile))) ibrahim abi ile tanışmak bir şeref
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:11

crazyhours demiş ki:
birgün herkes türkçe konuşacak Smile)) abi seninle gurur duyuyoruz helal olsun işim olmasa bile gerçekten hoş olaya bakar mısınız ya
sen bununla ilgili havadisleri forum a yaz. inanmayanlar olursa onlara kapak olsun
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:13

başlık şu olabilir mi isviçre de saat dili türkçe oluyor !!
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:15

yaw aslinda her ikinize de soyluyorum,
sevgili crazy sen saatin ile ilgili gelismeleri anlatan bir baslik ac ki hepimiz olayin gelisimini takip edelim ve senin heyecanini paylasalim.

Ibrahimcim sen de bu turkce konusmayi zorlaman ve gelismelerle ilgili bir baslikta bize anlat derim, bu guncel haber niteligi tasiyan bir sey.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:16

crazyhours demiş ki:
başlık şu olabilir mi isviçre de saat dili türkçe oluyor !!

tabi ki olabilir, o zman sevgili crazy sen iki tane baslik ac biri dedigin digeri de justesse ile ilgili
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:18

ya arkadaşlar aslında siz bana bir köşe açın ordan yazalım. herkes okusun. ibrahim in penceresi gibi bişey. ne dersin watcher?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:21

walla galiba bunu yapmak gerekecek, sen ciddi misin, walla eger dolduracaksan hemen acarim, yasadigin cok ilginc seyler olmali onlari da yazarsin.
formumuzda bir uyemiz de anilarini yaziyor, daha sonraki bir donemde bunlari forumdan kitap halinde cikarmayi dusunuyoruz.
Veya saat anilarimiz diye bir pencere de olabilir
canturk

canturk

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:22

abi türkce konusuyorlarda birde biz gibi düsünüyorlarsa iste o zaman yandıgımızın resmidir diable
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:23

isvixreden justex macerası dedim başlıkta bugünlük benden bu kadar
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:24

teşekkür eder başarılar dilerim
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:24

crazyhours demiş ki:
isvixreden justex macerası dedim başlıkta bugünlük benden bu kadar
Bu basligi genel saat sohbeti bolumune tasidim, burasi tanisma bolumuydu komutan Very Happy
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:27

canturk demiş ki:
abi türkce konusuyorlarda birde biz gibi düsünüyorlarsa iste o zaman yandıgımızın resmidir diable
arkadaşım türk gibi düşünen başka bir ırk yok bu dünyada. dünyayı gezdim ve bunu keşfettim. okadar mantıksı düşünen başka bir ırk yoktur. isviçrelilerde böyle düşünmeye başlarlarsa dünyanın sonu geldi demektir
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 10:33

))))))) teşekkürler
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 12:04

hoşgeldiniz, bilginiz ve tecrübelerinizle foruma çok şey katacağınıza eminiz : )
propmatic

propmatic

MesajKonu: Geri: İzmir Bornova'dan merhabalar   İzmir Bornova'dan merhabalar - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 1 Şub. - 12:08

MortingenStrasse demiş ki:
hoşgeldiniz, bilginiz ve tecrübelerinizle foruma çok şey katacağınıza eminiz : )
sağol. hoşbulduk

İzmir Bornova'dan merhabalar
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» İzmir buluşma
» İzmir'den Merhaba...
» İzmir'den selam:::
» İzmir Bornova
» İzmir Saat Kulesi - 2