Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mekanik alarmlı kol saatleri

+2
teng
merih
6 posters
YazarMesaj
merih

Mekanik alarmlı kol saatleri Empty
MesajKonu: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 11:35

Merhabalar arkadaşalar
Mekanik alarmlı kol saatlerini Türkiye'de nerelerden veya yabancı sitelerden nasıl temin edebilirim. Bu konuda beni aydınlatırsanız memnun olacağım.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 11:48

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 11:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 11:51

Şu anda alınabilecek mekanik alarmlı saat olarak Poljot'lar var rus malı .
GG yi takip ederseniz bulabilirsiniz.
merih

MesajKonu: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 11:53

Herçeşit marka ve orta düzeyde olabilir.
certus

certus

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 21:14

Oris'in artelier modeline bakın derim.. çok şık bir model bence http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=255

Fiyat için ise Pırlant mağazasıyla irtibata geçmeniz gerekir. Pırlant, Oris'in Türkiye temsilcisdir.

En son certus tarafından Perş. 11 Şub. - 21:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng

teng

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedPerş. 11 Şub. - 21:42

Bu çok ilginç bir saat. 1960 lı yılların mekanizmasını baz alarak kendine özgü bir mekanizma geliştirmiş. Ortalığın 2824 ten geçilmediği bir dönemde sanki çölde vaha gibi bir saat.
merih

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 2:26

Söz ettiğiniz "Oris Artelier" Bence gerçekten çok hoş bir saat. Görünce hemen kanım ısındı. İlk önce başta Pırlant olmak üzere ve interneten de bir piyasa araştırması yapmak gerekiyor.Daha Seiko Ananta'nın taksitlerini ödüyor olmam, arkasından da Forum Saatinin masrafları çıksa da, bu çalar mekanik Oris saat şartları biraz zolamayı hak edediyor gibime geliyor. Bilmiyorum sizce yanılıyormuyum ? Sn.Teng ve Sn.Certus.
certus

certus

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 3:14

Oris'in bence en güzel saatleri artelier modeline ait, merih bey açıkçası bence zorlamaya değer bir saat. Gelişmlerden bizi haberdar ederseniz sevinirim...
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 3:25

Türkiye'de distribütör'ü bildiğim kadarıyla yok ama bu konu da Vulcain bence yabana atılmaması gereken bir marka.Bir de burdan incelemen de fayda var.Hoşçakal...
http://www.vulcain-watches.com/
merih

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 4:02

Oris Artelier'lerin internetteki fiyatlarına kabaca baktım 4.400 ila 9.500 Dolar cıvarında, sanırım Vulcain'de en az o kadar veya daha pahalıdır.Bana şu anda bayağı pahalı geldi. Yalnız bir ara Ankara Panaora'da ki Pırlant'a uğrayıp, fiyat alacağım. Olmazsa daha ekonomik markalara da göz gezdireceğim.Arkadaşlar ilgileriniz için de çok teşekkürler.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 6:08

merih demiş ki:
Söz ettiğiniz "Oris Artelier" Bence gerçekten çok hoş bir saat. Görünce hemen kanım ısındı. İlk önce başta Pırlant olmak üzere ve interneten de bir piyasa araştırması yapmak gerekiyor.Daha Seiko Ananta'nın taksitlerini ödüyor olmam, arkasından da Forum Saatinin masrafları çıksa da, bu çalar mekanik Oris saat şartları biraz zolamayı hak edediyor gibime geliyor. Bilmiyorum sizce yanılıyormuyum ? Sn.Teng ve Sn.Certus.
Fiyatı çok pahalı imiş Rolling Eyes
poibra

poibra

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 9:02

Wenger'in de ekonomik saatleri mevcut alarmlı ve otomatik, fiyatları 100$ civarlarında. ok1
http://www.borabalci.info
merih

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 9:18

Wenger'in resmi sitesinde pek mekanik saat yok.Hemen hemen hepsi quartz saatler. Alarmlı olan modeli de quartz. Zaten 100 Dolara mekanik alarmlı saat bulmak mümkün olmadığını düşünüyorum.
Tolga

Tolga

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 9:20

Uygun fiyatli olarak rus saatleri var ama temin etmek zor malesef.
merih

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 9:23

Haklısınız Tolga Bey, bildiğim kadarıyla Türkiye'ye pek Rus saati ithalatı yok.
merih

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 9:51

İyi bir Çin malı mekanik alarmlı saat bu hevesimi bir süre giderir mi acaba ?
poibra

poibra

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 10:24

Wenger'ler quartzmış bende şimdi gördüm, aklımda mekanik diye kalmış.

Şu rus saatlerinden ebay'de alarmlı olanlarına rastlamıştım, fiyatlarıda çok değildi diye hatırlıyorum. (Mekanik olduğuna eminim bu sefer)
http://www.borabalci.info
teng

teng

MesajKonu: Geri: Mekanik alarmlı kol saatleri   Mekanik alarmlı kol saatleri Icon_minipostedCuma 12 Şub. - 10:38

Ben de onları söylemiştim. Poljot rus saatler,. hem ebay de hem de GG de veya Sahibinden.com da rastlamak mümkün.

Mekanik alarmlı kol saatleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kaliteli Çin saatleri
» Bayan saatleri
» Ünlüler ve saatleri
» Rus saatleri üzerine
» Tüm İsviçre saatleri