Arkadaslar,
Axiaziz arkadasimiz bir havuz hesap acti,
1 marta kadar bu hesaba %20 olan 70 euro yatiracagiz
2 martta axiaziz pesinati ureticiye gonderecek
Daha sonra 4-6 haftada kadran numuneleri gelecek ve ben de burada resimlerini yayinlarim
Bunlar ok'lendikten 4 hafta sonra kadranlar montaja hazir olacak
Mumkun olan en kisa surede de en az bir tane bitmis saat numunesi en az Istanbulda, mumkun olursa bir tane de izmirde daha sonra belirleyecegimiz bir mekanda deneme ve goruslerinize hazir olacak
Daha sonra yaklasik 8-10 hafta sonra saatler bitmis olacak.
Tum bunlar bizi yaklasik temmuz ortalarina atar.
Bunu agustosa kadar uzatabiliriz.
Yani onumuzda yaklasik kalan parayi hesaba aktarmak icin 5-6 ayimiz var
Bakiye mal teslimatindan once odenecek
Almanyada teslim alacagim
En dogrusu bunlari birer birer herbirinize gumruk odemeyeceginiz bir sekilde faturalayarak gondermem olacak.
Bu gonderme isini Avrupada bulunan diger uye dostlarla paylasabiliriz de.
Sizlere tavsiyem bu surec icinde para biriktirir gibi hesaba yavas yavas odemeyi toparlamak olur.
Saatimizin toplam maliyeti, Almanya teslimi: 350 €
Bu rakamin icinde:
Komple saat
Bir kahve bir de siyah yagli deri kayis
5 kadran (bir tane saatin uzerindekinin aynisindan, ikiser tane de diger renklerden, toplam uc renk)
5 takim igne (iki takim saatin uzerindekinin aynisindan, uc takim da digerinden)
Saatimizin arkasina gelecek gravurleri resimlerden biliyorsunuz, ayrica herbirinizin ismi yazilacak, bunun icin sirasi geldiginde sizlerden isim olarak yazdirmak istediklerinizi soracagiz.
Yedek kadran ve igneleriniz 6498 makineye uyarlanabilir, yani isterseniz baska bir 6498 saati modifiye edebilirsiniz.
Saatimizin kutusu yok eger kutu da olsun derseniz kadranlar devreye girdikten sonra ben burada uretici ile gorusurum, sizlerde kapalicarsi civarindaki kutuculardan teklif alabilirsiniz.
Veya bilen varsa mucevher kutusu imalatcilari ile gorusup teklif alabilir hep beraber degerlendirme yapariz.
Arkadaslar kutuyu da butcemize dahil edebilmek icin cok ugrastim ama maalesef saatin kalitesinden odun vermeyince ancak yetti.