Teşekkür ederim dostum, inşallah daha iyi ve güzelleri sana nasip olacaktır. Bazı şeylerin değeri salt kendi değerlerinden ziyade onlara atfettiğiniz önem ve temini için harcadığınız mesai ve emekle ölçülür. Onların herhangi bir tanesine bakıldığında başkası sadece eski bir saat görür ama ben uykusuz geçen tamirat gecelerimi hatırlarım. Yaşını almış bir beyefendinin kolumda gördüğündeki takdir dolu bakışlarını ya da ameliyathanenin kapısındaki yürek burkan bekleyişlerimdeki beni oyalayabilen tek pırıltı olduğunu hatırlarım.
Aslında eskiye dair bütün değerler böyle değil mi? Klasik bir otomobili keyifle seyrederken "Bu hurdalar hala trafikte mi?" diyen bir hatun, gözümde dünyanın en acuze kadını oluverirken, kurmalı saatime bakıp " Amca bunun pili nerede?" diye soran çocuğa sabırla mekanizmayı tanıtırım. ( Tabi bir daha amca dememesi şartıyla)
Uzatmayalım dostlar, eskiye sahip çıkmak ne kadar güzelse farklı olana sahip olmak da bir o kadar güzel. Mutlaka bir takdir eden çıkıyor emin olun. Bu bağlamda da genç dostumuzu tebrik ediyor. saygılarımı sunuyorum.