| Türk tasarımcı Bedros Tanışman | |
|
+7egunns sifujack crazyhours mustafasuren uzbey teng watcher 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Çarş. 14 Nis. - 3:09 | |
| Asagida bize gonderilmis olan haber bulteni var: Türk tasarımcı Bedros Tanışman, İstanbul’un ruhunu saate işlediTasarımlarında estetik ile tutkuyu hep bir arada tutan dünyaca ünlü Türk saat tasarımcısı Bedros Tanışman, İstanbul’dan esinlenerek ürettiği 24 Saat adlı yeni modeli ile yine saat tutkunlarını kendisine hayran bırakacak. Konu ile ilgili bülten ve görselleri ekte bilgilerinize sunuyoruz. Saygılarımla Mehmet Emin Özbey Medya İlişkileri Direktörü Basın Bülteni 13 Nisan 2010 Türk tasarımcı Bedros Tanışman, İstanbul’un ruhunu saate işledi Tasarımlarında estetik ile tutkuyu hep bir arada tutan dünyaca ünlü Türk saat tasarımcısı Bedros Tanışman, İstanbul’dan esinlenerek ürettiği 24 Saat adlı yeni modeli ile yine saat tutkunlarını kendisine hayran bırakacak. Tasarımında boğazın eşsiz Turkuaz rengi kullanılan, özünde ise, İstanbul’da hayatın 24 saat sürekli hareketli geçmesinden ilham alarak 24 Saat adının verildiği saat, Peter Tanisman markasının en iddialı modellerinden biri olarak öne çıkıyor. Kusursuz işçiliği, sıra dışı ve özgün tasarımıyla karizmatik çizgilere sahip olan 24 Saat, İstanbul iş dünyasının güçlü erkekleri için üretildi. “Gerçek zamanı yaşayanların saati” sloganıyla üretilen ve gün dönümlerinin yorumlanabilmesi için ay, yıldız ve güneş simgelerinin akrep üzerinde ustaca kullanılan 24 Saat’in akrebi, bir turunu klasik saatlerden farklı olarak 12 değil, 24 saatte tamamlıyor. 46 milimetre çapındaki yuvarlak formlu kasaya sahip saatte, tasarımında bileğe oturması ve kullanan kişinin kendini rahat hissetmesi için sadece Peter Tanisman markalı saatlerde bulunan ve sır gibi sakladığı özel bir yöntem uygulandı. Timsah derisi kayışa sahip, 18 ayar pembe ve beyaz altın kasalı, safir kristal, anti röfle camı ve erkek karizmasını tamamlayan görünümü ile dikkat çekiyor. 29 bin İsviçre Frangı ile satışa sunulan 24 Saat, saatçiliğin estetik, stil, bilgi ve beceri varyasyonlarını gözler önüne seriyor. Dünyada ilk defa Peter Tanisman saatlerinde uygulanan “sonsuza kadar garanti” politikasıyla nesiller boyu kullanılabilecek olan 24 Saat, sınırlı sayıda üretildi. www.peter-tanisman.com | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Çarş. 14 Nis. - 6:06 | |
| Olucak olucak ama 15-20 seneye kadar olucak işallah. o saati 47 mm yapmak için hiçbir tasarım sebebi de yok ayrıca..
ama turkuaz renginin seçimi tam oturmuş, gerisi ayakta ama olsun.. | |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Çarş. 14 Nis. - 11:27 | |
| mekanizması nedir bilmiyorum ama o akrebi taşıyacak, yürütecek mekanizmanın çok güçlü olması lazım, fiyatı da ordan geliyor olabilir afedersiniz ifade etmek için aklıma gelen ilk kelime bu oldu, başka bir kelime de bulamadım şu da var: saatin rengine bayıldım. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Çarş. 14 Nis. - 20:32 | |
| Saatin mekanizmasi bahsedildigi gibi oyle onemli bir kopmlikasyon degil, buyuk ihtimalle eta uzerine bir modul ile modifikasyon yapmislardir, dubois depraz ya da soprod bunlari yapiyor. 12 saat yerine 24 saat ilerlemesi icin. Baska da birsey yok. Bu saati biz forum olarak yapsak maliyeti en fazla 500-600€ olur.
Ben bu tur saatleri gordukce forum saati projemizde muthis basarili oldugumuzu dusunuyorum. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Çarş. 14 Nis. - 21:07 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Perş. 15 Nis. - 2:54 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Perş. 15 Nis. - 3:44 | |
| "Saatin garantisi yoktur! Orijinal kutusu da yoktur,(satmamak için hepsini atmıştım)" | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Perş. 15 Nis. - 20:34 | |
| Altin icin soylemedim herhalde yani ama di mi? | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Perş. 15 Nis. - 23:49 | |
| o saate o akrep olmamış gerçekten... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 1:36 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 1:58 | |
| bu saati alsam satmamak için garantisini kutusunu atardım ben | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 5:06 | |
| Bu saati almamak için kutusunu satsak aynı şey olmaz mı ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 8:37 | |
| Tam cin iskencesi: -Bu saati simdi senin koluna takicaaammm -Nayirrr nolamazzz tamam her seyi itiraf edicem yapmayin noluuurr Bu saatin kutusunu saklasak da mi saati atsak yoksa atsak ta mi saati saklasak | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 8:53 | |
| Ama başlık ta güzel : Ünlü Türk tasarımcısı Bedros Tanışman, İstanbul'un ruhunu saate işedi. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 9:32 | |
| tasarımcı gerçekten istanbulu saate işlemiş,aynen İstanbul gibi uzaktan çekici görünmekle birlikte istanbul gibi kalabalık ve karmakarışık,bravo helal olsun,bir saatte İstanbul'un tamamı daha iyi anlatılamazdı | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 20:48 | |
| 24 saatlik gostergeyi ve makineyi cok onemli ve matah birseymis gibi sunmus. Alin size cok siradan bir saat ve fiyati da cok siradan, kalite olarak ta belki de bu saatten daha kaliteli: | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 22:44 | |
| peter amcanın tasarımı mutlaka emek ürünüdür ama bence tasarım oldukça itici, kesinlikle bileğimde bu saate bakmak istemem | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman Cuma 16 Nis. - 23:32 | |
| Bir de su 'unlu turk tasarimcisi" lafini hic sevmedim, neresi unlu yahu, olsa ben mutlaka bilirdim. Eger ben tanimiyorsam o zaman mutlaka hic te kucuk te olsa unlu degildir Ne megalomani ama di mi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman C.tesi 17 Nis. - 0:12 | |
|
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman C.tesi 17 Nis. - 1:41 | |
| İstanbul'un ruhu bumuymuş? dünyanın en güzel şehirlerinden biri bu kadar ruhsuzmu? bu nasıl ruh, birçok arkadaşımızın da dediği gibi insanın içini gıcıklayan akrebide gördükten sonra olsa olsa tuz ruhu | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman C.tesi 18 Eyl. - 3:32 | |
| İstanbul ( Mega Köy ) Kültür başkenti (!)... İstanbul'lular raftinge çok meraklıdır... çevreye çok dikkat ederler(!)... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman C.tesi 18 Eyl. - 8:50 | |
| istanbulun ruhuna bir saat yapacaksa Ulysse Nardin yapsın bence. Moskova'ya yaptılar (tabii rus oligarhlarının hepsinin alacaklarından emin olduğu için, haa bir de Zenith bu pazarı farkedip o da moskova "ruhuna" bir saat yaptı) İstanbul'a da yapabilirler. | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| |
| |
teng
| Konu: Geri: Türk tasarımcı Bedros Tanışman C.tesi 18 Eyl. - 20:32 | |
| O senin eline su bile dökemez. Zaten başlıktan da belli Türk tasarımcı Bedros Tanışman İstanbul'un ruhunu saate işedi.. | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
| Türk tasarımcı Bedros Tanışman | |
|