| Türk ünlülerin kullandıkları saatler | |
|
+18m1cemi egunns certus taskinuslu teng sifujack parabellum p08 silver watcher deka uzbey crazyhours kelby seastar1000 aaltindeger vervito asiruh2009 ziyaliv 22 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ziyaliv
| Konu: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Paz 5 Tem. - 20:47 | |
| UĞUR DÜNDAR: ULYSSE NARDİN MAXİ MARİNE GOLD
REHA MUHTAR: BVLGARİ
GÜNERİ CIVAOĞLU: BVLGARİ ALUMİNİUM
OKAN BAYÜLGEN: LUMİNOR PANERAİ MARİNE AUTOMATİC
BEYAZIT ÖZTÜRK: CERUTTİ 1881 (sponsorluk nedeniyle)
TAMER KARADAĞLI: LUMİNOR PANERAİ MARİNE AUTOMATİC
ATA DEMİRER: LUMİNOR PANERAİ RAİDOMİR ve MARİNE AUTOMATİC
GÖKHAN TEPE: U-BOAT FLİGHTDECK AUTO CHRONO
CEM YILMAZ: AUDEMARS PİEGET koleksiyonu var ve CORUM ADMİRAL'S CUP
M.ALİ BİRAND: FRANC MULLER, BVLGARİ, CARTİER, CORUM ve U-BOAT FLİGHTDECK GOLD
KIVANÇ TATLITUĞ: ZENİTH EL-PRİMERO
TARKAN: GRAHAM CHRONOFİGTHER
PINAR ALTUG: VERSACE
HÜLYA AVŞAR: CARTİER BALLON BLEU
İBRAHİM TALISES: ULYSSE NARDİN GMT PERPETUAL LİMİTED EDİTİON
HINCAL ULUÇ: RADO
RECEP TAYYİP ERDOĞAN: FRANC MULLER
ACUN ILICALI: IWC BİG PİLOT WATCH
TOPRAK SERGEN: ADİDAS TİTANİUM STELL KULLANIR (LÜTFİ LİV SAAT satmıştır)
GÜLSE BİRSEL:Bvlgari
DEMET AKALIN:Franck Muller,Bvlgari
BÜLENT ERSOY:Rolex,Christian Dior,Chopard
DENİZ AKKAYA: Franck Muller
PINAR TEZCAN: Franck Muller | |
|
| |
asiruh2009
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 28 Tem. - 6:15 | |
| harika o kadar para m olsa bende bunları takarım tabiki..... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 28 Tem. - 13:04 | |
| ben bir cogunu tanimiyorum bu insanlarin. Kivanc Tatlitug hrkimse zevkli adammis )) | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Çarş. 29 Tem. - 9:15 | |
| demet akalının kolunda hep altın rolex gördüm. r.t.erdoğan genellikle komple çelik bir saat takıyor ama henüz tanıyamadım.. vede bir tanede ulyesesi var.. frank mülleri olay olmuştu zaten hatırlarsınız.. | |
|
| |
seastar1000
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Cuma 31 Tem. - 5:55 | |
| benim rahmetli babam da rado takıyordu.ne yazık ki hıncal uluc la saattesmis :(((((((((( | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Ptsi 19 Nis. - 7:44 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 1:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 1:09 | |
| Levent Kırca'da bir koleksiyonerdir, ulysse nardin, chopard, breitling, patek philippe, zenith, frank muller, frederique constant benim bildiklerim. bilmediğim daha neler vardır. evinde 200 den fazla saat olduğu söylenir. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 2:25 | |
| benim bildiğim bu forumda 3000 saati olanlar var | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 2:38 | |
| 3000 saati birarada görsem alacağım hal budur : | |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 2:41 | |
| uzbey: invicta signature collection skeleton, kurmalı invicta prodiver, otomatik pulsar gmt, power reserve, otomatik seiko premier, kinetik | |
|
| |
deka
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 20:23 | |
| - kelby demiş ki:
- 3000 saati birarada görsem alacağım hal budur :
Evet aynen kendisi bu durumdadir Care olarak o saatleri bir odaya kapatmis ve kendisi saatsiz gezmektedir. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 20:24 | |
| | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 20:46 | |
| gönüllerin ünlüsü | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 21:02 | |
| O saatlerin psikolojisi bozulmuştur hepsinin üzerine 2999 tane kuma gelmiş durumda Bu arada Omega kullanan yokmuymuş yav, neyse markanın güzelliği aslında bu derece ayağa düşmemesi | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 22:25 | |
| Arkadaşlar, ben de size en ünlü Türk, Atatürk'ün saatinden bahsetmek istiyorum. Ama pek neşe veren bir tarzda değil malesef. Hatta bulabilip fotoğraf da ekleyemedim. Hülasası, Çanakkale Savaşları sırasında, 5. Osmanlı Ordusu Komutanı Mareşal Otto Liman Von Sanders'in Atatürk'e hediye ettiği saatin kayıp olduğunu biliyor muydunuz? Bugüne kadar Anıtkabir Müzesi'nde olduğu düşünülen altın saatin müze envanteri içinde yer almadığı Genelkurmay Başkanlığı Anıtkabir Komutanlığı tarafından da doğrulanmış. Çanakkale Savaş Alanları Yerel Tarih Araştırmacısı Cemalettin Yıldız ve Savaş Alanları Gezi Kılavuzu Halis Tonka, konuyu araştırmış. Kültür Bakanlığı'nın 1988 yılında Conkbayırı Tepesi'ne yaptırdığı anıtın yanına "Liman Von Sanders'in 10 Ağustos 1915 gecesi Mustafa Kemal Atatürk'e hediye ettiği altın saat şu anda Anıtkabir Müzesi'ndedir" notundan yola çıkarak araştırma yapmışlar ancak saatin Anıtkabir'de bulunmadığını tespit edilmiş
Atatürk'e hediye edilen altın saatin mutlaka ortaya çıkartılması gerektiğini belirten Çanakkale Savaş Alanları Yerel Tarih Araştırmacısı Cemalettin Yıldız, "Anıtkabir'e yaptığım ziyarette, altın saati aradım. Oradaki bir görevli, böyle bir saatin müzelerinde olmadığını söyledi. Bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir. Altın saat ortaya çıkartılana kadar çalışmalarımız sürecek" şeklinde bir açıklama yapmış.
Mustafa Kemal Atatürk, 10 Ağustos 1915 tarihinde Conkbayırı'ndaki savaşa bizzat katıldı biliyorsunuz. Savaş sırasında Mustafa Kemal'in yakınına düşen bir top şarapneli, göğsünün üzerinde bulunan saati parçalamıştı. Atatürk, gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etmek için kendisini çağıran Alman Maraşal Von Sanders'in yanına gitiğinde, hayatını kurtaran saati Sanders'e hediye etmiş. 5. Osmanlı Ordusu Komutanı Mareşal Otto Liman Von Sanders de Mustafa Kemal'in jestine karşılık olarak cebindeki aile armalı altın saati kendisine takdim etmiş.
Yakın zamana kadar, Anıtkabir Müzesi'nde olduğu tahmin edilen bu saatin, müzede olmadığı da kesinleşmiş arkadaşlar. Umarım bu ayıp bir an önce temizlenir dostlar, saygılarımla... | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 20 Nis. - 23:54 | |
| hem bu saati bulmak hem de asıl şarapnelle kırılan saati bulmak en azından fotoğraflarını çekebilmek gerekir ,eğer bu aralar imkanım olsa Otto Liman Von Sanders varisleriyle bir şekilde irtibata geçmeye çalışıp saatin akibetini öğrenip saati bulup en azından fotoğraflarını göndermelerini isterdim ,o saatin değeri o kadar büyük ki... | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Çarş. 21 Nis. - 0:23 | |
| Evet dostum, ben de Samsun'daki Gazi müzesine gidip, oradaki saat ve bazı özel eşyaları, duvardaki fotoğraflarla birlikte sizler için çekebilirim mesela. Söz meclisten dışarı, belki bu cumhuriyetin, nasıl kurulmuş ve ne hayat mücadeleleriyle yaşatılmış olduğunu unutanlar için, güzel birer hatırlatma vesilesi olurlar. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Çarş. 21 Nis. - 2:45 | |
| Mustafa Kemal Anafartalar'daki savaşa katılmaktan öte Mürefte'den gelen yaşlı bir paşanın geç kalması üzerine Esat Paşa'nın tavsiyesi ile Liman von Sanders tarafından grup komutanı yapıldı (bu nasıl bir karakterli Esat Paşa'dır ki kendi emri altındaki bir albayı Liman von Sanders'e grup komutanlığı için tavsiye eder) Ve savaşı bizzat yönetti. Ve anılarında derki :Tam kırbacımı kaldırıp baskın için hücum emrini veriyordum ki yakına düşen bir şarapnelin parçası göğüs cebindeki saatimi parçaladı. General Hamilton o sırada raporunu yazarken: Buraya öyle bir yerleştik ki Türkler bizi baskın yapmadan buradan atamaz, bunu yapmayı da iki aydan önce kavrayamazlar... Gelibolu savaşı bitmek üzere... (İşte tam o sırada Mustafa Kemal sessiz baskın hücumu için kırbacını havaya kaldırıyordu ) | |
|
| |
taskinuslu
Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 04/02/10 Yaş : 39 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Salı 4 Mayıs - 4:24 | |
| bildiğim kadarıyla tamer karadağlı ve tarkanında saat koleksiyonu var. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Ptsi 17 Mayıs - 7:15 | |
| Ertuğrul Sağlam ??? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Ptsi 17 Mayıs - 9:01 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 1:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Ptsi 17 Mayıs - 11:25 | |
| ertuğrulun saati pilli olabilir,; hakan şükür ve big pilotu alakasız ikili olarak yorumluyorum, Acun a cuk diye oturuyor buı arada certus sözüm sana, deşme yaramızı | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Ptsi 17 Mayıs - 15:18 | |
| ertuğrulun saati bana bir 7753 dizilişi gibi geldi ama emin olamadım pilli de olabilir egunns, bu arada cidden travmatik bir olay yaşadı fenerli arkadaşlarımız hepsine geçmiş olsun diyoruz... futbol, spor böyle bir şey işte.. neyseki her zaman gelecek bir sezon var | |
|
| |
m1cemi
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Çarş. 19 Mayıs - 6:39 | |
| - teng demiş ki:
- Mustafa Kemal Anafartalar'daki savaşa katılmaktan öte Mürefte'den gelen yaşlı bir paşanın geç kalması üzerine Esat Paşa'nın tavsiyesi ile Liman von Sanders tarafından grup komutanı yapıldı (bu nasıl bir karakterli Esat Paşa'dır ki kendi emri altındaki bir albayı Liman von Sanders'e grup komutanlığı için tavsiye eder) Ve savaşı bizzat yönetti.
Ve anılarında derki :Tam kırbacımı kaldırıp baskın için hücum emrini veriyordum ki yakına düşen bir şarapnelin parçası göğüs cebindeki saatimi parçaladı. General Hamilton o sırada raporunu yazarken: Buraya öyle bir yerleştik ki Türkler bizi baskın yapmadan buradan atamaz, bunu yapmayı da iki aydan önce kavrayamazlar... Gelibolu savaşı bitmek üzere... (İşte tam o sırada Mustafa Kemal sessiz baskın hücumu için kırbacını havaya kaldırıyordu ) sonra da mehter marşı iyi giderdi bu yazıyı okurken | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Çarş. 19 Mayıs - 7:22 | |
| Kenan İmirzalıoğlu, Not defteri programında Big Pilot takıyor... Bir furyadır gidiyor... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| |
| |
vervito
| |
| |
gunay
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 11/08/10 Yaş : 35 Nerden : elazığ
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Paz 5 Eyl. - 23:14 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
gunay
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 11/08/10 Yaş : 35 Nerden : elazığ
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Paz 5 Eyl. - 23:45 | |
| bir keresinde korodan dinlemiştim canlı.harbiye marşı benide duygulandırıyor tabi bu kadarda değil. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Çarş. 15 Eyl. - 23:26 | |
| - ziyaliv demiş ki:
Bana en özgün ve güzel seçimler bunlar göründü. | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Perş. 16 Eyl. - 6:09 | |
| - burbank demiş ki:
- ziyaliv demiş ki:
Bana en özgün ve güzel seçimler bunlar göründü. Aynen katılıyorum.Tüm saatlere baktım ve bana göre en güzel ve özgün duran saat ZENİTH EL-PRİMERO... | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Perş. 16 Eyl. - 9:58 | |
| cem yılmaz'ın aynı zamanda grahamı var diye biliyorum;Samsun'daki müzêde ise Mustafa Kemal'in iki veya üç adet cep saati vardı sanırsam;bir de kol düğmesi seven biri olarak manşetli gömleğini hatırlıyorum;aslında filmlerde kullanılan saatler ile ilgili bir bölüm açsak da olur; | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Cuma 17 Eyl. - 21:04 | |
| - dreren demiş ki:
- cem yılmaz'ın aynı zamanda grahamı var diye biliyorum;Samsun'daki müzêde ise Mustafa Kemal'in iki veya üç adet cep saati vardı sanırsam;bir de kol düğmesi seven biri olarak manşetli gömleğini hatırlıyorum;aslında filmlerde kullanılan saatler ile ilgili bir bölüm açsak da olur;
Atatürk'in cep saatlerini de içeren "Atatürk'ün özel saatleri" konulu ayrı bir bölüm var forumda, isterseniz orayı da bir inceleyin. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Cuma 17 Eyl. - 21:24 | |
| bende cem yılmaz ın richard mille leri olduğunu duymuştum ondaki toplam saatlerin değeri servet | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Türk ünlülerin kullandıkları saatler Cuma 17 Eyl. - 21:27 | |
| kendim msjıma yorum yapayım!; ama bi hezarfeni yok - egunns demiş ki:
- bende cem yılmaz ın richard mille leri olduğunu duymuştum
ondaki toplam saatlerin değeri servet | |
|
| |
| Türk ünlülerin kullandıkları saatler | |
|