Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

casio ef-328d-1avdf hakkında.

5 posters
YazarMesaj
endrey

endrey

casio ef-328d-1avdf hakkında. Empty
MesajKonu: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 20:28

arkadaşlar merhaba.bu saati almayı düşünüyorum bana bu saat hakkındaki düşüncelerinizi iletirseniz sevinirim.

İlginiz için şimdiden teşekkürler.
certus

certus

MesajKonu: Geri: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 20:49

merhaba endrey, en kestirme yorumu yapıyorum :
bana kalırsa o saati alma, 1hafta boyunca forumu takip et, başlıkları oku neden böyle dediğimi anlayacaksın...
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 21:18

Casionun alınabilecek tek saati pathfinder-protrek serisi, oda sıcaklık, yükseklik vb gibi şeyler ölçüp bir işe yaradığı için. fakat bir erkeğe digital saati hiç yakıştıramıyorum oda ayrı mesele.
endrey

endrey

MesajKonu: Geri: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 21:30

certus demiş ki:
merhaba endrey, en kestirme yorumu yapıyorum :
bana kalırsa o saati alma, 1hafta boyunca forumu takip et, başlıkları oku neden böyle dediğimi anlayacaksın...
hangi konu başlığı adı altında acaba.bulamadım.daha önceden bu saat hakkında yorum yapılmışmı?
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 21:43

forumda genel olarak mekanik saatler sevildiği için bu saatin yorumu yapılmadı ,forumu okuyunca mekanik saatleri sevmeye pilli saatlerden soğumaya başlarsınız sonra ladığınıza üzülüp mekanik aramya başlarsınız diye öyle söyledi certus
bahsettiğiniz saat hakkında en iyi yorumu valjoux abimiz yapar
endrey

endrey

MesajKonu: Geri: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedPtsi 26 Nis. - 21:56

sifujack demiş ki:
forumda genel olarak mekanik saatler sevildiği için bu saatin yorumu yapılmadı ,forumu okuyunca mekanik saatleri sevmeye pilli saatlerden soğumaya başlarsınız sonra ladığınıza üzülüp mekanik aramya başlarsınız diye öyle söyledi certus
bahsettiğiniz saat hakkında en iyi yorumu valjoux abimiz yapar

teşekkür ederim.
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: casio ef-328d-1avdf hakkında.   casio ef-328d-1avdf hakkında. Icon_minipostedSalı 27 Nis. - 7:02

Casio'nun bir çok modelinde olduğu gibi bu modelinde de "miyota" makina var.Miyota 6P09,3.45 mm yüksekliğinde,SR621SW(364) pille çalışan,24 saat,hafta'nın,ayın günleri ve ayları gösteren 4 tane göstergesi olan bir model.Su geçirmez olması da bu saatler için bir avantaj.

Bu modele benzeyen EF-534D-1A modelini ucuz diye GG'den almışlar fakat ürün orjinal değildi.Bu modellerin de sahteleri yapılmaya başlandı ya söylecek birşey yok artık bu emitasyonculara.Hoşçakalın...

casio ef-328d-1avdf hakkında.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Casio Edifice EF-550D-1AV Hakkında Yorumlarınız
» Merhaba arkadaşlar. Casio EFA-119BK hakkında bir sorum var
» Casio
» CASIO EF543D 2AV
» Casio G-Shock