Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

bu saati alsam kaça patlar?

+4
kelby
cemele
teng
crazyhours
8 posters
YazarMesaj
crazyhours

crazyhours

bu saati alsam kaça patlar? Empty
MesajKonu: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 21:53

bu saati alsam kaça patlar? Armandnicolet
bu saati alsam kaça patlar? Armakrono
bu saati alsam kaça patlar? Arma3
1008 dolar şu an alsam vergi algı vs. kaça patlar acaba fiyat uygun geldi (bütçeme değil ama krono olayına göre sanki ucuzumsu geldi ) marka da güzel geçmişi olan hatta inhouse yapan markalardan biri bunun makinesi öyle değil ama 7750 valjoux güzel benim için ne dersiniz ?
teng

teng

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 22:03

ama bu bilindik A. Nicolet'lerden uzak gibi geldi bana..
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedSalı 11 Mayıs - 22:07

Shipping, gumruk kabaca, 1200-1250 usd olur gibi. Ayni alicadan iki adet alirsan shippinh hesapli olur:)
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 0:23

teng demiş ki:
ama bu bilindik A. Nicolet'lerden uzak gibi geldi bana..
upscaleTime da gördüm bunu tabi karakteristiğini yansıttığı söylenemez armand ın esas konu buna benzer bir replika sahibiydim alırsam anlaşılmayabilir o saatti işte hatırlamıyor musun yav derim diable o açıdan biraz takıldım buna
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 0:24

cemele demiş ki:
Shipping, gumruk kabaca, 1200-1250 usd olur gibi. Ayni alicadan iki adet alirsan shippinh hesapli olur:)
1250 usd desek yine ebay daki gibi kapıya mı teslim acaba?
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 1:21

gümrük işi sıkıntılı, daha doğrusu işinin ehli olmayan bir gümrükçüye denk gelirsen yandın.
fakat, gönderinin hangi kurum yada firmayla olacağına göre işin çetrefili ve masrafı artabilir. eğer gümrüğe takılacağı kesin olan bir ürünü, fedex, mng gibi özel kargo şirketleri ile gönderirseler, emin ol vereceğin ekstra para, saatin parasını bile geçebilir.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 1:47

caydım caydım Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 1:55

bu gümrükten ne kadara kadar vergi alınmıyordu 300 usd, euro ?
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:13

150 euro
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:24

teşekkürler
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:29

arkadaşım diesel deri mont almıştı 300 dolara, satıcı fedex ile göndermiş.
gümrük vergisi+takip masrafı+depo işgaliye+birde bilmem ne kurumuna kesinti=500 dolar

yani 300 dolar mont
55 dolar kargo
500 dolar fedex+gümrük haracı
+---------------------------------
850 dolar

mont Türkiyede 800 milyon idi.
yurtdışı alışverişinizi kesinlikle devlet postası ile getirtin.
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:37

Şimdi ben 150$ + kargo şeklinde bir saat alırsam ve satıcı fedex ile gönderirse bana da ekstra masraf çıkar mı? Tam anlayamadım da sorayım dedim Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:39

saat tam bir kendini bulamamışlık abidesi bence; kadran klasik; tarih göstergesi spor; chrono butonları spor; luglar facia
bende hiç acımadım haa diable
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:41

alacağım yok usta alsam diye geçirdim içimden ama sen de vurdun öldürdün bütün özellikler bir arada işte daha ne olsun spor klasik krono
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 2:44

ya aslında çok vurdum...bende genelde spor ile klasik sentezlemeye çalışırım ama..en çok luglarını beğenmedim napiyim Smile
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:06

rotoruna hiç işleme filan yapılmamış .. bir armand nicolet havası yok... ki ben severim bu markanın bir çok modelini.. özellikle kadran renkleri çok güzeldir... altın kasaya gri kadranları... bir de Venus makineli L07 serisi var ki... satışa çıktıktan kısa süre sonra sotkları bitmişti. orda bir mavi renk kardan var.. gormeniz lazım.
http://www.armandnicolet.com/l07watch.asp
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:34

seçe seçe en karaktersizini seçmişim yani Smile
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:40

cowboy demiş ki:
Şimdi ben 150$ + kargo şeklinde bir saat alırsam ve satıcı fedex ile gönderirse bana da ekstra masraf çıkar mı? Tam anlayamadım da sorayım dedim Smile

kargo dahil 150 euroyu geçerse fedex ile kesin çıkıyormuş ,dh de bunlailgili çok konu vardı, özel kargoların aslında yasal olmayan ordino masrafı adı altında 150-250 tl fazladan para alabilmek için fiyatına göre takılmayacak ama kutusu büyük ürünleri bile hususi gümrüğe takılmasını sağladığını yazanlar var bu yüzden özel kargoyla gelen ürünlerde kargo dahil 150 euro üstünde ki ürünlerde masraflara değecekse almalı ,yoksa devlet postası olmalıymış
cowboy

cowboy

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:41

Teşekkürler sifujack Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 3:50

crazy koleksiyon yıkılıyor; heralde bunu numune üretmişler geek

crazyhours demiş ki:
seçe seçe en karaktersizini seçmişim yani Smile
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: bu saati alsam kaça patlar?   bu saati alsam kaça patlar? Icon_minipostedÇarş. 12 Mayıs - 4:02

çok ucuz geldi de ondan ilgilendim geek bin usd nedir ki yani Smile

bu saati alsam kaça patlar?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şu kadar param var ne alsam?
» ikinci el Tag Heuer Monaco alsam mi? Biraz acil !
» 3 adet saat kol saati + 1 adet cep saati..
» İlk kol saati...
» Ezel'in saati...